YEAH, WE GO HIGHER THAN HIGH, UNTIL WE KISS THE SKY

 
 
- Det är fredag & humöret är på topp! / amanda -

IN MY MIND

 
Hej, jag har inte riktigt haft tid med bloggningen den här veckan. Det har vart första veckan i skolan för mig, och har helt enkelt haft fullt upp. Men imorgon är det äntligen fredag, underbart skönt! Jag hoppas alla har haft en bra vecka, för det har jag verkligen haft. Men ska försöka blogga så mycket jag hinner. För nu när skolan har börjat tar det och idrotten upp riktigt mycket av min fritid.  /amanda

HOW DO YOU EXPLANE SOMETHING THAT YOU CAN'T EVEN UNDERSTAND YOURSELF?




En mycket sevärd film! Ida.

I'LL BE OKEY, BUT JUST NOT TODAY.

Hej fina ni. Har inte bloggat eftersom jag ligger hemma och är sjuk, usch och fy.. Hade igår hög feber, var svullen i halsen och var helt öm i kroppen, men efter 14 timmars sömn (jag som bukar sova sju haha?), en stor kopp vanilj te och en bit äppelkaka som pappa bakat mår jag faktiskt bättre nu. Har bara legat framför tvn hela dagen men ska nu ta lite frisk luft och sen kolla på filmen "the lucky one", en ny film med Zac Efron (♥♥♥).

Bloggar mer när jag mår bättre, Ida.

S E C R E T S


Gjorde ett litet collage efter dagens dubbelpass i fotbollsträning. Nu ska denna nyduschade och trötta tjej slå på en film och sen sova. Godnatt. Ida.

+ + + + THINGS

+ Jag hatar att vara nervös och osäker, eftersom jag inte då alls är mig själv. Är jag nervös presterar jag alltid sämre också.
 
+ Jag hatar att bli jämförd med mina bröder, efter mycket erfarenhet är det bland det värsta jag vet.
 
+ Jag hatar känslan av att känna mig ensam.
 
+ Jag hatar när folk dömer en eller tror dom vet saker fast dom egentligen inte har en aning om hur det ligger till.

Lite mer om mig alltså.. Bara sådär. / Ida

O N E . H U N D R E D


Ska äta upp frukosten och sen ta bussen till Rocklunda för första fotbollsträningen med skolan. Är dock en aning nervig med tanke på att det är bara jag och frida som har fotbollsprofil med tjugo killar..:p Men det ska funka! Jag har alltså bara träning idag och behöver inte ens åka till skolan medans resten av klassen har spanska till fyra sen hihi. C ya! Ida.

Q / A


Fick en kommentar om vad jag har för kamera, jätte kul att ni frågar! Jag har en Canon EOS 550D. Jag vet verkligen ingenting om kameror haha men denna fungerar utmärkt för mig tycker jag! Och som ni ser har den ett "alternativ hjul" uppe på, till höger där du kan välja olika inställningar beroende på vad du ska fotografera och på de sättet få en så bra bild som möjligt, hur bra är inte de? Istället för att varje gång behöva ställa in själv vilket inte är det lättaste för en okunnig..:p

Fråga på om det är något mer ni vill veta, vad som helst. Ha det fint! Ida.

DET VAR REDAN SKRIVET I STJÄRNORNA


Har vart i skolan och ja, inget mer med de. Tog en riktig snabbis på stan med Frida och Josefin då jag köpte med mig två nagellack innan jag tog bussen hem med killarna. Väl hemma gick jag ut i trädgården där jag fxat och trixat hela eftermiddagen/kvällen, fint blev det, kul med resultat! Efter en god middag med familjen har jag nu tagit hand om mina naglar och ska sätta mig med gitarren för första gången på e v i g h e t e r. Mys.

Imorgon, alltså Tisdag, och varje vecka framöver har jag bara fotbollsträning i skolan från 09:30-11:30 och sen slutar jag hihi. Hur najs som helst!

IT´S EASY IF YOU TRY

Första skoldagen för min del idag, och det gick riktigt bra. Min klass verkar superbra! Men är redan helt slut efter att ha gått en enda dag... Men imorgon får vi våra underbara datorer (älskade mac) , l y c k a. Ska nu sätta på en film och ha det allmänt mysigt, godnatt. / amanda

DET KOMMER ALDRIG MER, BLI NÅNTING MER, ÄN DET HÄR.


Efter en promenad har jag hällt upp ett glas mjölk och en liten skål med risen, nu ska jag sätta på filmen LOL och bara mysa. Ida

TEENAGE CRIME


Helg, välbehövlig helg. Även fast jag trivs sju-jäkla-bra i skolan är de så underbart med helg då man kan göra precis vaaad man vill. Igår, dömde jag poolspel i fotboll och kom hem 950 kronor rikare,jappjappjaaapp. På kvällen sen bar det av till Jerry där vi höll till resten av natten, kräftskiva hade vi nämligen! Hade det riktigt trevligt med alla mina favoriter som jag inte träffat under veckan, att lite galenskap, mat, bra musik och roliga vänner kan ge så mycket!
Imorse blev det ingen sovmorgon utan hade match klockan elva som vi även vann, LYCKA. Haha typ första vinsten för denna säsong, men endå,  bra där! Sen dess har jag bara degat framför datorn efter en tung helg, måste ladda upp inför veckan som kommer.

Hoppas alla ni underbara läsare hade en kanon helg ni med, p u s s & k r a m.
- Ida.

DET FINNS EN SIDA AV MIG SOM DU ALDRIG KOMMER ATT FÖRSTÅ OCH SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT VISA

 
 
 
- pictures from last saturday -
 
Jag mår verkligen bättre och bättre för varje dag! Igår var det första dagen jag kunde vara uppe och gå, och idag är det ännu bättre. Men kan inte gå för snabbt och kan inte anstränga mig riktigt ordentligt, men det kommer ta lite tid så. Jag kom nyss hem från marknaden. Var där med några av tjejerna och åt lite langos. Men ikväll blir det kräftskiva med vännerna, kommer bli grymt. Robin tycker jag ska på mig partyhatt, men får se hur det blir med det, haha.
 
amanda.

ONE DAY WHEN THE SKY IS FALLING, I'LL BE STANDING RIGHT NEXT TO YOU.


 

BAD LUCK

Hallådär.
 
Jag har inte kunnat blogga på ett tag nu för.. Jag opererades i söndags, och ah, har väldigt ont fortfarande efter operationen och allt. Jag har bara kunnat legat i sängen och har knappt kunnat rört på mig. Men för varje dag känner jag hur jag blir bättre, så det går ju i alla fall framåt.
 
Men tänkte berätta vad som hänt, varför jag opererats och så.
I lördags natt, började jag få ont i magen. Jag hade haft ont i magen några dagar innan också, men det hade inte vart så farligt då. Men då i lördags natt, när jag skulle sova kvar hos rajden, fick jag brutalt ont. I början kämpade jag mest igenom smärtan och hoppades att det skulle gå över. Men när jag hade haft ont rätt länge började jag till slut må illa på grund av smärtan. Jag har nog aldrig haft sådan panik i hela mitt liv förut, och har aldrig haft såhär ont i magen någonsin. Så vid 5 tiden tror jag, ringde jag min pappa som fick hämta upp mig, vi hann bara hem i 30 sekunder, innan mamma och pappa bestämde att vi behövde åka till akuten. På akuten hade jag ingen koll på tiden alls, det enda jag kunde tänka på var smärtan jag hade. Men efter flera fleraa timmar på akuten, med prover, dropp och all skit. Fick dom till slut reda på vad som var fel. Jag hade två cystor i magen. En cysta är en sak man inte ska ha i magen. Det är bara otur att få, men man kan säga att det är som en blåsa, fast i magen. En vanlig cysta blir 2cm stor. Min ena cysta var 2cm stor, men den andra var 10x10 stor. Så det blev akut operation för mig, jag hann inte ens förbereda mig. Fast, jag var ändå rätt lugn, jag ville ändå bara bli av med det onda. Efter operationen, har jag haft väldigt ont i hela kroppen. Så fick ligga kvar på sjukhuset till på tisdagen. Men nu är jag hemma, och kan inte riktigt ta hand om mig själv än... Men jag kämpar på. Nu har dom i alla fall tagit bort cystorna i magen, och jag mår bättre och bättre för varje dag, det är ändå huvudsaken!
 
Men kommer nog inte blogga på ett par dagar till, för klarar inte riktigt av att göra bra inlägg just nu. Men så snabbt jag mår bra igen, så kommer även jag blogga igen! Ta hand om er/ amanda♥

MY PROBLEM IS, YOU.

 

ALL AROUND THE WORLD


Fick datorerna i skolan idag, oj oj oj vilket skämt hahaha.. HP mini dator, kass som fan, och att veta att mediaklassen i rummet brevid sitter vid sina sprillans nya MAC är ju sådär lagom skrattretande.. Fyfan. Men vad ska man göra? Håll humöret uppe och kör på ba! Ska byta om och sticka iväg på träning, C ya!

/ Ida

I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLT IS



Godnatt, Ida.

THAT WAS LIKE TAKING A BULLET.


TIPS. Några av smink produkterna jag använder är på bilden och de är från bareMinerals. Jag gillar inte att ha överdrivet mycket "synligt" smink, de är något som inte passar mig alls, istället för att täcka hela ansiktet med foundation och concealer så använder jag mig av de stora pudret på bilden. Ett täckpuder vill säga. Jag applicerar det lätt med en liten borste och de täcker de värsta rodnaderna osv.. Men ger ändå en naturlig look! Så för er som inte vill ha som en "kaka" av smink i ansiktet, testa täckpulver istället :)

/ Ida

BANG-BANG, MAN DOWN


3dje skoldagen avklarad och jag trivs bara bättre och bättre i klassen. Börjar komma in i de gamla rutinerna nu också vilket ändå är rätt skönt, ställer klockan tidigt för att ta en promenad, skolan står sedan på tur och efter de sticker jag vanligtvis iväg och dömer eller tränar, så klädseln över här är inget ovanligt för mig direkt. (Driv bild haha men ändå något?!) På bara två veckor har jag tjänat ihop tusen spänn på dömningen, de ni! Lite extra i plånkan sådär :))

Ska försöka lägga mig skapligt tidigt ikväll för engångsskull, men inte riktigt än. Till dess myser jag ner mig i sängen, slår på en film och chillar med mobilen, Ida.

BAD DECISIONS, THAT'S ALRIGHT. WELCOME TO MY CRAZY LIFE.


Tre riktigt snygga prylar om ni frågar mig och jag är riktigt nöjd! Snygga och till bra priser. Har länge letat efter en ny skinnjacka och väska, idag fick jag syn på dessa och slog till direkt, de kommer användas flitigt framöver, tro mig!

/ Ida

I'M DYING TO KNOW IF IT'S KILLING YOU LIKE IT'S KILLING ME


Såhär gled jag alltså runt idag, min första dag på gymnasiet efter sommarlovet. Enkelt. Var i skolan en dryg timme då vi fick lite info bara och nu ser jag bara fram emot imorgon! Åt en god sallad till lunch på Vivaldi med Fanny och Frida efteråt och tog sen en tripp på stan. Fick faktiskt med mig tre nya grejer hem, vilka jag är jätte nöjd med!

Amanda, den lilla pinglan som fortfarande ligger på sjukhuset var vi senare och hälsade på i några timmar. Vi köpte med oss lite "krya på dig" saker och tog sen bussen dit, det var en överaskning att vi skulle komma och oj vad chockad hon blev, jätte kul!

/ Ida

M E M O R I E S

 
Bilder hjälper oss att komma ihåg och just därför har jag slängt ihop det här collaget, för att minnas alla oslagbara stunder i sommar. Kunde ha tagit med tusentals fler bilder från flera tillfällen men bara det här blev lite mycket så.. Varje sommar har sin egen berättelse, sina speciella egenskaper och detaljer, och det är det som gör varje sommar så speciel och minnesvärd! Jag har haft en helt underbar sommar, visst, lite mer sol hade ju inte skadat men jag är nöjd! Alla de gånger vi gått mil långa promenader och cykelturer, skrattat, somnat tillsammans, partayat, sett natten gå till dag, pratat om de allra djupaste känslorna, myst, upplevt oslagbara saker, misslyckats tillsammans, grillat, äventyrat, JA ALLT, skulle kunna skriva i evigheter om vad vi gjort i sommar. Allt detta är minnen jag kommer ha med mig för livet. Jag har fått en oförglömlig sommar tack vare, vad jag skulle kunna skriva en miljon fler gånger, mina och världens finaste vänner. Ni är bäst! Tack till er ♥

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, gymnasiet väntar och jag har första dagen imorgon. Något jag verkligen ser fram emot! Klart jag är nervös, men vem är in de? Jag är säker på att det kommer bli toppen.

Tack för mig. Ida.

TO BE MY FUTURE, FORGET MY PAST

Sista tjejkvällen på detta sommarlov spenderades till mestadels hemma hos mig igår. Jag slängde ihop en tacopaj efter bandymatchen och sen kom tjejerna. De bjöds på alla dess sidor, tårar, skratt och galenskap. Drog vid halv två tiden på natten iväg och träffade killarna som vart iväg till Stockholm på nå DJ grej, chillade lite med dom och var hemma vid drygt halv fyra igen.
 
Seg dag efter en tung natt, då Amanda sov här men behövde åka upp till akuten vid fem på morgonen, usch. Mer om de får hon blogga om senare och hon vill dela med sig till er läsare om de.. Har städat och sovigt hela dagen, men kom nyss hem från att ha dömt en match. Lite extra cash sådär, najs! Hörs, Ida.

/ Har inga bilder från igår tyvärr eftersom vi fotade med Amandas kamera.. /

COME ON PEOPLE, WE HAVE ALL SEEN THE SUNSHINE

 
-  TODAY´S LOOK  -
 
amanda.

EVERYBODY WANTS TO BE LOVED

Jag drar nu iväg för att jobba lite. Lite extra pengar såhär i slutet av sommarlovet känns inte fel. Sen ikväll ska jag fira min pappa som fyller år idag! Hoppas alla får en underbar fredag, kram. /amanda

DET BÄSTA MED BILDER ÄR ATT DOM ALDRIG FÖRÄNDRAS, ÄVEN IFALL PERSONERNA PÅ DOM GÖR DET

 
Jag tänkte att jag också skulle svara på frågan vi fått, om vilket gymnasie jag ska börja på och vilken inriktning jag har valt.
 
Jag har valt att gå samhäll på Widénska (Idrottcollege). Där väljer alla som kommer in en idrottSprofil, och jag har valt fotboll. Sedan i 2an, kan jag även lägga till inriktningen beteende om jag vill. Jag är verkligen supernervös, men ser fram emot det hur mycket som helst! Att få börja i en klass med bara idrottintresserade människor, det kommer nog passa mig perfekt. Ska bli riktigt kul att få lära känna nya människor.  / amanda

-

Har hängt på löga i solen med tjejerna och spelat match. Nu dör jag av utmatting, tack hej. Ida.

ONCE WE LOVE A PERSON, THEY'LL STAY IN OUR HEARTS FOREVER



Redo för att åka. Ska ner för ett möte med min nya mentor på gymnasiet nämligen, pappa hänger med och sen skjutar han mig till löga där jag ska möta upp Clara, Frida och Amanda för lite sol o bad, det är ju den (enda) perfekta sommar dagen för de, inte ett moln!



Fick en kommentar även om vilket gymnasie och inriktning jag ska gå, och det är John Bauer som gäller för min del! Där ska jag gå Samhäll-idrott/ledarskap vilket känns jätte bra! Eftersom jag spånar på att bli polis så är just ledarskap inriktingen riktigt bra för de, sen att jag får utveckla min kunskap inom fotboll är bara ett stort plus! Klart att jag är lite nervös inför gymnasiet, men det kommer bli kononers, det är jag säker på! Hoppas det blev ett bra svar för dig som undrade :)

/ Ida

L O S T

 
Har haft en fin kväll med världens bästa tjejer. Satt i timmar framför brasan och slutade med att ligga under den klara himlen och kolla på stjärnorna, bättre kunde det inte bli! Jag såg till och med fyra stjärnfall hihi. Nyduschad och fräsh ska jag nu gå och lägga mig i mitt alldeles nystädade rum, behöver verkligen sova gott inatt eftersom jag imorgon ska upp tidigt för möte, oooooo, spännande..!

Sov gott finisar, ida.

BABY, YOU GET ME SMILING ALL THE TIME

 
Hittills har det vart en riktigt lugn och skön dag. Sov ut, och tog det sedan bara lugnt hemma. Sen tog jag cykeln till stan för att ta en sen lunch med Clara. Vi gick runt och kikade lite på kläder, och tog även en fika innan vi åkte hem igen. Nu ska jag byta om till lite varmare kläder, för att sedan ta bussen till hökåsen. Där ska jag sedan tillbringa min kväll i gropen med världens bästa vänner.
 
amanda.
 

I'M DYING TO KNOW IF IT'S KILLING YOU LIKE IT'S KILLING ME


Dåligt på blogg fronten, jo tack jag vet..! Skulle egentligen fotat idag men de blev det inget av eftersom att orken sinte fanns. Efter gårdagens och säsongens första fotbollsmatch för min del är jag helt jävla död haha, hej otränad tjej! Jag har istället städat o'hej vad de gått bra! Nu ska jag fixa iordning mig för att träffa alla mina tjejer för sista gången på detta sommarlov, usch, nästan sorligt haha när jag tänker på det på de viset.. Seeyoulater.

/ Ida

JUST SMILE AND HOLD YOUR HEAD HIGH

Vill verkligen inte låta gnällig. Men ah, nu är jag bara så trött på allt. Fast nej, inte allt, verkligen inte! Men att min skada (min höft), gör att jag har ont varenda dag 24/7. Det gör det inte så lätt att hålla humöret uppe hela tiden. Jag går liksom runt varje dag och har ont precis hela tiden. Nu är jag verkligen så himla trött på det. Vill bara att doktorn ska få reda på vad som är fel, så jag slipper det här. Vill slippa gå runt och ha svårt att gå ordentligt, och framförallt, vill verkligen börja spela fotboll igen.  / amanda

BLACK 'N SPIKY


COLLAGE BY ME.

Favoriter / Ida

♠ ♥ ♦ ♣


Dagens destination - Stockholm och grönalund!

YOU SHOOT ME DOWN BUT I GET UP


Klockan är bara tio och jag är redan hemma för kvällen. Ovanligt. Har vart hemma hos Frida då vi satt på ballkongen i solnedgången med lugn musik och planerade allt inför morgondagen. Vad ska vi nu hitta på? De får ni allt vänta och se imorgon hihi. Nu ska jag tvätta bort sminken och se klart på OS-avslutningen innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar ett långt äventyr så måste vara utvilad rejält! Puss, Ida.

PARADISE

 
Matchen slutade 5-4 till oss! Vi låg under med 1-4, men vi kämpade och kom tillbaka. Så jävla bra spelat tjejer! Måste även berätta att stjärnan Frida gjorde 3 hela mål, och var otroligt grym idag!
Nu ska jag ta och äta, sen åker jag till Frida för att möta upp alla tjejer. Vi ska planera inför imorn, för då ska vi till grönan!
 
Amanda.
 

IN IT TO WIN IT

Efter att ha sovigt någon timma i soffan sitter nu jag och pappa bänkade framför tv'n med varsin kaffekopp och glass skål då OS-finalen i handboll är i fullgång, Sverige-Frankrike. Jag som annars är noll intresserad av sport känner faktiskt att man bör se denna match. Inte varje dag lilla Sverige är på gång att vinna något så stort liksom..! Så.. KOM IGEN NU SVERIGE! / Ida

POUND THE ALARM

 
- Picture from Gothia last year -
 
Gameday
BK30 - Tyresö
 
Åker ner till ringvallen för att heja på mina tjejer. Hoppas verkligen på en vinst!! / amanda

B R O N Z


De nyaste på sminkfronten. Köpte det nya solpudret för någon vecka sen och fick igår med mig borsten till när jag var nere på stan. Båda två runt hundralappen, bra pris. Dock hade jag en rabatt så det kostar något mer.. har knappt använt produkterna, men de lilla jag gjort de har dom fungerat toppen! Just saying hah.. ;)

/ Ida

THERE'S ALWAYS THAT ONE SPECIAL PERSON, THAT NO MATTER WHAT THEY'VE DONE TO YOU, YOU JUST CAN'T LET THEM GO.


 
Tog cyklarna ner till hamnen med tjejerna vid halv tio för mysa på några filtar med lite godis och bra prat. Han inte sitta länge innan världens oväder kom, vi var väl troligtvis blötast i Sverige innan vi hann packa ihop och cykla som dårar genom stan för att sen hänga på donken i någon timma i hopp om att få tillbaka värmen. Kall och genom blöt sitter jag nu här efter cykelturen hem och ska faktiskt lägga mig i bastun en stund och sen ta en dusch, skönt! Sista inlägget för dagen så, godnatt.

/ Ida

TRΔINGLΞ


PRESS PLAY, FAST FORWARD


Så här ser jag ut idag alltså. Ska gå ut en snabbis med hunden och sen ta bussen ner till stan för en fika med några tjejer. Seeu,

/ Ida.

SAME SAME BUT DIFFERENT


De två tråkiga vita t-shitarna jag köpte igår förvanlade jag snabbt och enkelt till linnen, snyggt va? (Bara ett av dom på bild.)

 
Den militär gröna munk tröjan pimpade jag upp med några nitar. Fränt! Sånna här saker älskar jag att göra. Man köper något men sen fixar och trixar jag lite själv för att få det exakt som jag vill! Har ett flertal avklippta tröjor och shorts jag pimpat upp med nitar. Jag här aven gjort några smycken själv. Att något så enkelt kan bli så personligt och snyggt. Ännu ett tips för dagen, till er som tröttnat på gamla kläder. Try it out! Ida.

N I G H T S K Y


Tog en lång dusch med tända ljus och lugn musik, skönt! Nu ligger jag i sängen men mobilen får underhålla mig några minuter till bara, sen ska jag faktiskt sova. En relativt tidig kväll för mig idag alltså, det kan ju vara bra att sova ut nån gång ibland.. Godnatt fina ni. Ida.

LOVE THE WAY YOU LIE


B E A C O N


Lite av vad jag fick med mig hem igår, alla saker fastnade inte på bild. Tre av tröjorna ska jag även göra en liten "make over" på, om det blir som jag tänkt mig kommer det bli grymt! Any questions?:) Ida.

WE CALLED IT LOVE

 
Mitt humör är på topp, även fast allting inte är så bra. Idag fick jag veta att jag måste nu röntga min höft, för dom vet inte vad som är fel. Känns så drygt att man har tränat och verkligen kämpat för att det ska bli bättre. Men har precis lika ont som innan. Men som jag sa, jag är glad ändå! Det är ju fredag och livet går vidare. Senare drar jag mig ner mot stan för att möta upp Clara.
Ha de gött!
 
amanda.

YOU'RE SO HOT THAT I MELTED


Vädret sabbade helt mina och Fridas planer med allt vi skulle göra idag. Istället tog vi cyklarna till ICA där vi köpte ingredienser till en egen Ben&Jerry inspererad glass. Vi plockade på oss sånt som vi ha i i våran glass och gjorde sen som bilderna visar hör ovan! Ett hett tips till er som vill göra en egen sommar favorit, som är billig! Haha. Lycka till! Ida.

THEY SAY, THERE IS NO BETTER WAY TO FIGHT WITH YOUR WEAKNESS THAN WITH YOUR STRAIGHT



- AN OLD PICTURE I FOUND IN THE ARCHIVES -

Godmorgon finisar! Hoppas alla ni hade en toppen kväll igår. Min, ja vad ska jag säga om den.. Det blev en chillkväll hos Clara med spel och glada miner som sen spårade totalt. En massa åsikter togs upp och det disskuterades rejält hit och dit under hela fyra timmar?! När alla själar som var upprörda på olika sätt lugnat ner sig var det äntligen dags för mig och Fanny att rulla hem, halv fem.. Aja det löste väl sig någolunda tillslut och idag är en ny dag! Ska fixa mig och möa upp Frida på stan där vi ska göra lite olika grejer hihi. Ida.

MY HEART IS CONFUSING ME


Bilder från gårdagens lilla tjejkväll och denna lugna, sköna morgon. Tjejerna var här för spelkväll och fotbollstittning, vid halv tolv rycket drog sig jag, Fanny och Ida iväg för lite bubbelbad i jacuzzin också. BRA KVÄLL! Idag har jag vart nere på erikslund med Fanny då jag fick med mig en hel del hem, mer än förväntat faktiskt. Bilder på de kommer senare för nu ska jag och äta med familjen. Hörs! Ida.

I LOVE PEOPLE WHO CAN MAKE ME LAUGH, WHEN I DON´T EVEN WANT TO SMILE

 
 
Idag körde jag på denna enkla outfit, ↑. Enkelt men snyggt, det gillar jag mest.
 
Tänkte dra ner till ringvallen ikväll för att kolla en stund när mitt lag tränar, och visa att jag lever. Sedan har jag tänkt att åka till Ida. Så får vi väl se vad vi hittar på. kram. / amanda

WE ALL WANT THE SAME THING



Tog en promenad i regnet till pizzerian för lite bra käk en seg dag som denna.. Mmmmm. / Ida

SOMETIMES I RATHER FEEL NOTHING. IT'S BETTER. IT'S EASIER.


HELLO FELLAS. Var som sagt på reunion igår kväll som några från skolan fixat ihop, och det blev väl ett rätt bra antal folk som kom faktiskt.. Hade en jäkla trevlig kväll, då även vår fina vän Frida fyllde 16 år, stort grattis till henne! .. Alla kvällar här i livet slutar inte som man planerat och gårdagen var väl en sådan om vi säger så.. Men vi hade kul så länge det vara haha..

/ Ida & Amanda

SOMETIMES YOU HAVE TO STOP THINKING SO MUCH AND JUST GO WHERE YOUR HEART TAKES YOU

 
 
 
 
- ME TODAY -
 
Igårkväll blev det bio med några vänner. Vi kollade på "inte ens det förflutna" , som var riktigt bra! Ett tips till alla er som kanske vill gå på bio någon dag. Sedan drog vi alla till Tillberga för lite mer filmmys. Så jag sov kvar hos clara inatt.
 
Idag har det först vart träning för mig. Sedan drog jag och mamma ner på stan för att käka lunch med Clara och Anna-lena, hur mysigt som helst. Vi satt på Kajens café och bara hade det riktigt trevligt.
Ikväll är det någon slags "reunion" med en massa människor i hökåsen. Så där kommer jag spendera min kväll, med mina underbara vänner. Sedan sover jag kvar hos Ida. Ha en underbar kväll alla läsare, kram. /amanda.

TAKE A LOOK AND YOU'LL SEE, THERE'S NO ONE LIKE ME.


♣ ♣



SNAP-PHOTOS FROM YESTERDAY

Det blev en mycket,mycket spontan filmkväll här igår. Var med Frida då pojkarna här ovan kom över för lite bastuchillning och sen slogs en film på, American Pie haha. Har precis klippt gräsmattan men ska nu gå över Fanny för lite pool häng. Há de! Ida.

Q / A



Fick en fråga av Lina var denna röda tröja var ifrån. Den hittade jag på MQ för 399 kronor. Ida.

EGOISM ÄR ATT SKAPA SIN LYCKA PÅ ANDRAS BEKOSTNAD

 
- TRÖTT PÅ ATT BLI SVIKEN AV ALLT -

16 : 52



- ONE OF DADS OLD CAMERAS I FOUND IN OUR CINEMA -
 
Vaknade vid halv ett idag vilket inte alls är likt mig haha, men det är kanske inte så konstigt när man går och lägger sig fyra/fem i prinsip varje dag.. Det gör mig egentligen ingenting, eftersom det är riktigt kul och mysigt med vännerna så där in på morgonkvisten. Inatt var tillexempel några ifrån "gänget" här och vi hade lite filmmys. Anyway.. Efter jag slängt i mig lite brunch drog jag igång en grov städning i biorummet vilket verkligen behövdes efter alla filmkvällar här under lovet. Nu sitter jag här med ett stort glas nypressad apelsin juice och ska snart hoppa in i duschen. Ida.

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR ENKEL, RAK OCH SANN. DET ÄR BARA JAG SOM KRÅNGLAR IBLAND.

 
 
Sitter nu helt nyduschad och gör inte speciellt mycket. Som alla andra dagar, var jag hos sjukgymnasten imorse för att träna. Det går faktiskt riktigt bra för mig, eller det känns så himla bra att träna. Men har fortfarande ont i min skada... så det är bara att fortsätta kämpa. Gör verkligen allt just nu för att jag ska kunna börja spela fotboll igen. Saknar det hur mycket som helst!
 
Amanda.

I´VE BEEN CRAZY FOR YOU ALL THIS TIME



 - Kärleken är vårt livs största glädje, och vårt livs största sorg -
 
Amanda.
 

NO ONE IS PERFECT, BUT YOU'RE PRETTY CLOSE


Mina senaste och bästa inköp
. Är riktigt nöjd med allt faktisk även fast vissa grejer bara är lite nödvändiga saker som behövs inhandlas ibland. Har ni någon fråga om något är det bara att slänga iväg en kommentar, men visst var färgerna härliga på tröjorna, riktigt somriga, gillar dom som bara den!!

Ida.

WHO CAN MAKE MY LIFE COMPLETE

 
Sov kvar inatt hos Fanny, eftersom vi va hos henne på grillkväll igår. Riktigt mysig kväll!

Nu sitter jag hemma och mår lite halvt bra. Har haft ont i halsen ett par dagar nu, och känner mig väldigt seg. Men det hindrar mig inte från att ha kul ändå. Måste ju hinna leva livet, nu när sommarlovet inte är slut än!  /amanda
 

SÄG ALDRIG SANNINGEN TILL NÅGON SOM SAKNAR FÖRMÅGAN ATT FÖRSTÅ.



Hade typ världens bästa kväll igår. Jag har ju helt klart dom grymmaste vännerna, man kan inte ha annat än kul med dom. I korta drag blev kvällen som jag nämde tidigare, grillning och självklart ett nattdopp i poolen. Tog det för en gångs skull bara lugnt på alltanen en hel kväll, med skön musik, skratt och prat. Blev hemgång runt två och Frida sov kvar hos mig. Härligt att få lite one'o'one tid med tjejen som vart borta i två veckor. Ska nu slå på en rulle och ladda upp inför säsongens första fotbollsmatch, phuu..! / Ida

LISTEN, SMILE, AGREE AND THEN DO WHATEVER THE FUCK YOU WERE GONNA DO ANYWAY.

 

Bild från idag. Har vart iväg med några vänner för att kolla på fotbollsmatch och har precis slängt ihop en fräsh salad tills ikväll. Är nämligen hembjuden på grillkväll hos Fanny då alla våra bästa killar och tjejer kommer. Ska bada i poolen, äta, och bara ha en allmänt bra kväll som vanligt! / Ida

ΔΔΔΔΔ

 
 
Eftersom jag nu är skadad och inte kan spela fotboll över huvudtaget, missar jag ju varenda match.. Så sjukt orättvist. Men livet är inte alltid rättvist så. Men ska nu dra mig mot ringvallen för att träffa laget, för idag har vi match mot Kalmar. Kommer bli en sjukt svår match, men får hoppas att tjejerna spelar bra idag. SeeYa!
 
Amanda.

REAL FRIENDS ARE HARD TO FIND, HARDER TO LEAVE AND IMPOSSIBLE TO FORGET.



Nyss hemkommen från en fin kväll med favorit tjejerna. Allihopa har vart bort resta hit och dit (förutom jag) men nu är äntligen alla hemma! Satt på ett fik i några timmar och pratade av oss rejält för första gången på hela tre veckor och tog sen en promenad genom stan. Fy satan vad jag saknat mina pinglor, men nu ligger resten av sommarlovet framför oss och vi ska ha det sååå oslagbart bra tillsammans!

.. Nu väntar lite skön musik och sänghäng. Ida.

YOUR OPINION OF ME, DOESN´T DEFINE WHO I AM



Haft en jävligt bra och dålig dag. Umgåtts med mina fina vänner, men även försökt att träna fotboll. Fotbollen gick inte alls bra och jag fick gå av efter 8 äckliga minuter. För dom som inte vet så är jag skadad och verkligen hatar det, vill börja träna nu. Men kvällen blev ändå bra. Drog hem till Evve och mös med henne och Jossan. Glass, frukter och marabou gjorde min kväll. Nu blir det sängen för min del, för imorgon bär det av mot sjukgymnasten, IGEN.    
Natti♥    -amanda

WE DON'T NEED NO WINGS TO FLY



Underbar. /i

RSS 2.0