C H A N G E S


Min gamla hårfärg har ni ju sätt förut, men här ser ni några "efter bilder". Förändringen är inte stor, utan jag fyllde bara i min naturliga färg med blonda slingor, detta gjorde jag på salnong Le Dive med  lite extra hjälp av min fina vän Clara, och jag är såå himla nöjd!!

Vaknade förövrigt upp brevid Johannes idag som jag sen följde med till tandregleringen där han tog bort sin tandställning och blev där med aningen snyggare än innan. Vi tog en sen lunch på gränden och åkte sen hem för en promenad i solen och en pn.. Har haft två super dagar hittils, och nu får vi se vart kvällen tar mig. Pusshej. Ida.

HUR DOM ÄN.


Hello friendsss! Det där med att "blogga lite mera" nu under lovet har ju gott sådär haah tyvärr... Drog en spontanare igår då jag och ett gäng kompisar käkade pizza på Aros och tog oss senare till ABB-arena där vi åkte skridskor i några timmar, och satans vad kul det var! Såg ut som riktiga proffs gjorde vi också, eller vad säger ni haha?

Tidigare på dagen igår lunchade jag med Fanny och Clara och träffade senare Johannes, men var även hos frissören då en liten förändring gjordes, så kika in senare, för bilder kommer! Larteroo, Ida.


HEARTSTRINGS

 
Igår tog jag mig till frisören, gjorde denna "lilla" förändring. Är väldigt nöjd! Kände för att testa att bli väldigt blond nu till sommaren, precis som jag alltid var förut och trivdes sjukt bra i. Klippte även bara topparna, något som verkligen behövdes! Kram Amanda.

QUESTION / ANSWER

Super kul att få kommentarer, antingen en gullig komplimang eller bara en fråga, det kan göra så mycket! Och eftersom att ni ställer frågor ska jag såklart svara på de så gott jag kan!

Q: Hej hej tjejor! jag älskar eran blogg och jag får verkligen inspiration till både träning och stil.
Han en liten undring, och det är va du (ida) använder för program när du redigerar bilder och gör dina fin fina collage? Vore jättegulligt om du kunde svara. Svara helst i ett inlägg, tack på förhand.
- YOU ROCK.
 
A: Hej sötnöten och gud vad kul och höra! Jo jag använder mig av lite olika program, men som vanligast till vardagsredigering är det Picasa (går att ladda ner), Picmonkey och Pixlr(editor) jag använder. Klädcollage sätter jag som oftast ihop själv i något av programmen åvan eller så är jag inne på Polyvore. Då jag ska pimpa eller liva upp en bild använder jag mig av Pixlr(o-matic) som har färgranna effekter man lätt kan använda.
Inga avanserade program som du ser, men de har väldigt många och fräna effekter så man kan variera! Ha det fint! Puss /Ida

HAPPY HOLIDAY


Snappics från veckan. Hello dudes! I veckan har jag haft fullt upp med skolan, ätit lite vad jag kännt för, spelat fifa, sovit lite här och var om nätterna, shoppat, lek mörkkurragömma i timmar, myyyst i massor, tränat världens pass med det troligtvis bliviande fotbollslaget, haft tjejkväll med min pärlor och umgåtts med honom. Har haft en kanon vecka som ni kanske försått och veckan som ligger framför mig nu kommer bli minst lika bra, LOVET är äntligen här och jag har absolut ingenting inplanerat förutom en tid hos frisören, himla skönt faktiskt!

Ska göra mitt bästa för att blogga bättre och mer nu under lovet när jag har tid, så håll er uppdaterade söthjärtan! Kram Ida.

ON TOP OF THE WORLD.


Jag vet inte hur ni känner kära läsare för det här med frukost, men för mig är det något väldigt viktigt! Utan en rejäl frukost är i princip hela min dag förstörd, jag kan inte prestera alls! Frukosten kan man ju variera hur mycket som helst, det är de som är så kul, denna tog drygt 5 minuter att göra och är verkligen super god! Tipstips!
Jahapp annars då? Min första lektion i skolan inställd så jag slänger på mig träningkläderna och drar till gymmet så här på morgon, bästa som finns! Få i er en bra frukost nu och ha en fin dag babe's. Ida.

WHEN I LOOK AT YOU ♡



Nya jackan som kommer att bäras i vår, fastade direkt för den där den hängde i butiken! Även guld-armbandet är nytt och skinnvästen ni kan se skymten av i det tidagere inlägget från helgen. Nöjdare tjej får man leta efter hah! /Ida

LOVE THE WAY YOU LIE.


En shoppingrunda på Erikslund och jacuzzikväll vart det i Fredags och igår var vi tjejer hemma hos Clara för ännu en taco- och myskväll, den absolut bästa kombon som finns! Blev inte sent alls så tog mig hem till honom där jag sov kvar, lika så i fredags. Får se vad jag hittar på under dagen, men ikväll är jag iallafall uppbokad som domare till en futsalmatch, woopaa! / Ida

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Slängde bara ihop ett collage med fina bilder. Ja hej på er hjärtan! Att det är alla ♥:dag idag tror jag ingen missat men jag har faktiskt inge gjort någor utöver det vanliga.. Hade lång och tråkig skoldag men mötte iallafall upp mina finaste tjejer på Espresso House vid halv fem och tog mig efter de till gymmet, all by myself.
Köpte med mig rosor och chokladaskar till mamsen och papsen som vanligt detta datum och åt en go middag med dem. Slutade dagen med lite "själv-tid". Solade, bastade, hade ansiktsmask, hårinpackning, ja gud vet vad och nu ligger jag här, i sängen och rafsar ihop ett blogginläg för er skull, men det är väl de minsta jag kan göra! Imorgon är det fredag och i helgen ska jag bara umgås med mina glädjespridare. Massor av kramar. ida ♥♥♥

S T A Y ♦

 
Himla fin låt som spelas på repeat dagarna i ända.
Har tid hos läkaren vid lunch så det blir en kort skoldag för mig idag för en gång skull, skönt! Planerar att senare att ta mig ut till Erikslund för ett köpa en ny jacka och ikväll ska jag äntligen få träffa honom igen. Ha det fint. / Ida.
 

ÄR DOM SMÅ SÅ TAR VI TVÅ!


Fartfylld och grym helg! Här har ni ett gäng bilder från fredag- och lördagskvällen med ortens favoriter. PEACE. Ida.



I'M TIRED OF BEING SWEET AND NICE. FUCK YOU ONCE AND FUCK YOU TWICE.



Gick upp tidigt för ett morgon möte som gick snabbare än planerat, passade på att ta en morgonkaffe på Espresso House då jag fick lite plugg gjort samtidigt. Skippade träningen och sitter nu med Frida i skolan och förbereder oss på bästa sätt inför matteprovet som väntar.
Ska möta upp Ida med Frida efter skolan för en fika också. Ta igen lite tid med mina favoriter. Puss hej. Ida.

RIGHT BY YOUR SIDE.


Jag är på fötterna igen och allt är perfa! Sovmorgon igår med  fin sovkompis och tog mig sen till stan för en fet SUB och klockan ett väntade skolan. Skönt! Hade även idag en helt OK skoldag då jag slutade runt elva. Utnyttjade den lediga tiden till att fixa några ärenden på stan, tog bla. 1 av 6 sprutor jag ska ta, bokade in ett möte tills imorgon och beställde tid hos läkaren. Fick även med mig en bok från biblioteket och halsbandet ni ser på bilden, för ynka tjugolappen!
 
Ska få lite matte gjort och sedan sova. Bye babes. Ida.

IT’S NOT A BAD LIFE, IT’S JUST A BAD DAY HONEY.

/ Ida

JAG HAR GÅTT SÅ LÅNGT, KAN INTE SLUTA GÅ, HJÄRTAT SITTER UTAN PÅ, SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ.



Hej på er. Bloggningen har vart dålig i helgen eftersom jag ligger hemma och är sjuk. Har spenderat näst intill hela helgen i sängen, usch. Den mesta tiden har gått till sovande, men har även kikat på top model, pratat med en fin person som verkligen kan få mig på bättre humör och druckit te i mängder. Väntar just nu på  att bästa mamma ska komma hem med spicy till mig, och ska även försöka skriva klart tvp uppsatser som skulle vart inne i veckan. Hoppas ni har det bättre! Puss, ida.

I WANT YOU TO STAY.


Idrotten med klassen idag var alltså på Björnön som jag nämde tidigare, och det var faktiskt riktigt roligt, tro det eller ej! Förutom stjärtlapps-race hade vi tävlingar som dessutom jag och tjejerna vann och grillade till sist mashmellows, lyx lyx lyx! / Ida

RSS 2.0