IF YOU SEE HIM WITHOUT A SMILE, GIVE HIM ONE OF YOURS +


Nya profilisen på facebook. NU : skola.


22 : 24







Godnatt alla fina, ida.

 




NU TAR JAG DIG TILL HIMLEN


Tagen med min Iphone i området där jag bor
[ Amanda ]

HÄLSA TILL SATAN, VI HÖRS!

Blev ovanligt mycke uppdateringar igår, vilket är bra tycker jag och säker ni med! Jag har äntligen fått tillbaka min favorit kanal efter mycket om och men, MTV. Alla mina bästa serier gick där och dom fick jag ta en paus ifrån under några månader men nu är jag back on track igen! 

Ska ge so:boken ett försök att impa på mig även fast jag starkt tvekar på att den kommer göra de.
Har läst de 20sidorna förut men ska något stanna kvar i skallen är det bara att jag kör igen. PEACE OUT, ida.


WHEN THE STARS SHINES UPON ME AND THE NIGHT FEELS SO LONELY, I ONLY PICTURE YOUR FACE, AND REMEMBER THE DAYS, NIGHTS AND NOW, I SPENT THEM WITH YOU.





[ ida ]

TIPSA?

Ni som läser våran blogg, det skulle vara supegulligt av dom som nu vill, att ni kommenterar om vad ni skulle vilja att vi skrev om mer? Eller vad ni vill att vi ska börja med att lägga in, och vad vi kanske skulle kunna ha för olika kategorier?

Vi skulle behöva alla tips vi kan få!

Att göra sånt du gör, skulle jag aldrig kunna göra.

Lite smått irriterad på grund av någon ja. Fattar det bara inte riktigt, man gör inte så? Aja, vissa tänker inte som alla andra. Tänker varken snällt eller smart.



[Amanda]

YOU GOT IT BAD


Collage by me.
HELLO YOU. Gör en liten snabb uppdatering nu innan Frida kommer. Ska ta en lugn kväll med henne bara, ta en promenad och sen sätta oss i bastun.. Kanske se någon film och busa som alltid, ida.

LIV OCH DÖD






Bilderna är tagna från Louise facebook, från i fredags

Fredagskvällen var väldigt trevlig! Jag sov sedan hos Wictor och lördagen bestog av mys och bakning hemma hos han. Senare mot kvällen åkte alla tjejer till rajden och vi bara mös, som (Ida) nu skrev tidigare.

Idag har jag hittills hunnit att träna, jobbigt som vanligt! För på söndagar kör mitt lag alltid fys. 
Nu ska jag snart börja plugga... Ligger efter i det mesta, för har varit sjuk i nästan en vecka. Men efter plugget om jag hinner/orkar tänker jag baka lite! Alltid lika kul och gott! - Amanda

THIS ONE IS FOR YOU AND ME, LIVING OUT OUR DREAMS.


En av många bilder som togs i fredags..
Sov som en stock inatt och började dagen med en mördarmassage. Jag dog. Bokstavligen. Nu hoppas jag att det var värt smärtan och kroppen klarar av nästa helg då fotbollscupen på Åland står på schemat! [ ida ]

PLAYING A GAME NOBODY KNOWS ABOUT


Världens bästa tjejer. Ida, Frida, Clara, Amanda & Fanny gick hem för ungefär en timma sen och jag har bara chillat framför datorn sen dess och chattat med Jesperio.. Tog en riktigt lugn kväll med tjejerna och det behövdes, alla satt helt utslagna runt köksbortet ända tills vi beslöt oss för att faktiskt slå på en film då hälften somnade, myyys. Med trötta ögon skriver jag detta inlägg och säger tack för denna dag. Godnatt, ida.

+ + +


GRYM KVÄLL/NATT. Tog bussen till tb runt sex där jag mötte upp alla tjejerna, Marcus och Jesper på pizzan. Alla åt och sen drog vi vidare till Simon där det var en himla drag. Nästan alla killarna från i somras var där och vi tjejer, det kom några andra tjejer och killar också men det var inget problem, det gjorde allting bara roligare. 
Grym musik som var på högsta volym och alla var på sitt bästa humör. Gick hem med Jonte och Max vilket tog ett tag för vi stannade på vägen. Slutade med att jag och Clara kom hem till henne typ tre och jag sov kvar hos henne. Tagit en chillpill dag och senare kommer nog tjejerna hit för en lugn kväll.. - Ida.



J E A N S



















Så in i helvette snygga jeans plagg, att få ha dessa kläder hängandes i garderoben skulle verkligen inte sitta fel, ida.

I KNEW YOU WOULD CHANGE YOUR MIND WHEN THE TIME PAST BY



Hittade den här videon på youtube som Fanny gjorde för ett tag sen haha.. Herregud.
Har haft två awesome dagar och hoppas ni också haft det. Träningen igår gick kalas bra förutom att vi fick reda på att ännu en tjej har valt att sluta.. Fy så tråkigt.. Har spenderat hela skoldagen i caféterian med tjejerna och det gick förvånandsvärt bra, satte säljar rekord på mer än 800 kronor, yeeea.  [ ida ]

SHOOT FOR THE STARS


Bild från i somras, när man fortfarande var niggahhh...
Efter alla cupcakes smet jag tryckt i mig idag sitter den här träningen perfekt, OF WE GO, ida.

I WANTED YOU TO FIGHT FOR ME


Nomnom, dessa små godingar står nu färdiga för att säljars i skolan imorgon. Har bakat med Fanny sen jag kom hem från skolan och det har vart galet kul. Musiken var på hösta volym och bakandet gick nästan av sig självt! / ida

THUMBS UP



Efter att ha vart på öppet hus på den skola som jag vill börja på i gymnasiet, så är jag nu på mycket bättre humör! Ska försöka hålla det humöret uppe MEDANS jag nu ska börja plugga, yippppiyee!! / Amanda

JAG VET HUR DU FUNKAR, JAG KAN DIG UT OCH INNAN TILL.



[ ida ]

VARJE DAG KAN INTE VARA DEN BÄSTA


Försöker få  mig själv på ett bättre humör.
Dagen har hittills var den sämsta.


/ Amanda







P . I . N . K


HELLO FELLOWS !

Allt bra med er? Min skoldag har vart helt OK. Blev igår påmind av ida om mina illrosa byxor och idag var det dom som fick pryda mina ben. Inte likt mig men det känns rätt ballt iaf med lite *host* färg.. Har en del plugg att ta tag i men det får vänta ett tag. Ska istället fixa en rejäl mellis och mysa med någon av de nya filmerna jag köpte med mami i förrgår. /ida

SMILE


Kan inte sluta le, för har precis fått veta att jag har fått en NIU-plats. För dom som inte vet vad det är, så är det en "elit" plats man kan få, och 12 tjejer har nu fått den och jag var en av dom.
Är superglad atm!!

Efter skolan fick jag även hem en jättesnygg skjorta från SOLO (en av mina favoritaffärer). Dom hade klippt av armarna på just den jag köpte och jag fastna för den diiiirekt! Den kostade egentligen 700:- , men det var rea så fick den för 210:-
Man måste bara älska REA.

/Amanda

JUST SMILE AND HOLD YOUR HEAD HIGH


Bjuder på några bilder jag hittade i arkivet när jag kollade runt lite på datorn. Togs av grymma ida för ungefär ett och ett halvt år sen nu.. Här dunkas musik och planering till fredag är i full gång. Ska näppeligen ha hand om caféterian med tre andra tjockhuven och det kommer sluta i katastrof?!

Har också fått en inbjudan till JB om pröva på dag men vet inte hur jag ska göra med det, behöver tänka på saken. Det låter ju iaf helt OK att slippa skolan och träna fotboll istället men är ändå inte säker.. seeulater, ida.

X x X x X


MY HEART'S A STEREO. IT BEATS 4 YOU, SO LISTEN CLOSE. HEAR MY THOUGHTS IN EVERY NOTE, MAKE ME YOUR RADIO. TURN ME UP WHEN YOU FEEL LOW, THIS MELODY WAS MADE 4 YOU. JUST SING ALONG 2 MY RADIO.






Fjärde måndagen detta år men lika långtråkig som alla andra.. Hände med Frida hem från skolan för lyyyxmellis. Läs noga nu, nutella med bugette, bästa!! Tanken var ju att vi även skulle plugga men det blev bara en massa bus som vanlig med den där tjejen.. [ ida ]

JUST AWESOME



Är sjuk och har legat och gjort knappt någonting hela dagen, orkar inte. Vill bara vara frisk och vara glad.
Hoppas alla ni andra mår toppen!

/ Amanda

STAY YOUNG, WILD 'N' FREE

ÅH, vill inte ha något annat än sommar nu. Har definitivt tröttnat på vintern, men tänk er en sommar dag med dessa enkla grejor, 2 DIE 4
Ida

THERE'S ALWAYS A WILD SIDE OF AN INNOCENT FACE


Blev en superbra kväll igår. Var inte alls länge hemma hos Clara utan drog ut nästan direkt, kollade på tv och tjockade i oss massa godis innan, yami. Tog en liten promenad genom Tillberga men hann inte lång för vi träffade typ halva skolan ute, haha nej men massa galet folk. Duktig som jag är pallrade jag mig upp klockan åtta imorse för att sticka iväg till IP för dommarutbildning.. Gick super bra å hoppas att jag är lite bättre nu än innan iaf.  [ ida ]

ROCK MY WORLD UNTIL THE SUN LIGHTS

T-shirten jag fick med mig hem från stan i onsdags.

HALLIBA HALLÅBA!
Bloggen går i botten för tillfället. Känner inget speciellt sug och har ingen inspiration heller för den delen men jag ska försöka att blogga liiite oftare i alla fall!

Kom hem för inte allt för länge sen från stan och köpte inget annat än donkis hihi.. Det är helg och det känns awesome!
Fick MVG på fysikprovet vilket jag verkligen inte hade räknat med men det lönar sig att chansa på frågor mina vänner. Är helt klart redo för helg!

Strax kommer Frida hit för en promenad innan vi beger oss till landet där Clara väntar på oss. PUSS.

ONE THING



Aldrig fel om man försöker att muntras upp!

YOU MAKE MY HEART RACE



Fredagen är här och jag känner mig så lycklig.
Livet känns så härligt när det är fredag och man behöver inte tänka på skolan alls och kan hitta på lite vad man vill. Hade två svåra prov idag och känner att det gick bra, även fast jag var så nervös minst tre dagar innan. Jag stressar upp mig helt i onödan. Men jag lugnade ner mig idag och gjorde så gott jag kunde, och hoppas det jag gjorde räcker.

Efter skolan drog jag ner en snabbis på stan, fikade med mina fina vänner och nu sitter jag här och bara degar, något som behövs för tillfället.

Ikväll stannar jag hemma och bara tar det lugnt med familjen, eller så tar jag mig till tillberga och myser med mina vänner. Får se vad jag gör, nu ska jag fortsätta ta det lugnt och bara njuta av livet.

YOU APPEAR JUST LIKE A DREAM TO ME


Hello you! Blev en riktig bra kväll efter en väldigt dålig början på dagen. Mötte upp mami på stan och innan jag visste ordet av det så var jag hemma igen hah! Men är nöjd med de saker jag fick med mig hem iaf, två par jeans, en t-shirt,
conceler och örhängen, allt detta på en halvtimma, bra jobbat!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, det behövs. Hela min kropp känns som en seg degklump. SWEET DREAMS.

I'M BULLETPROOF, NOTHING TO LOSE



Dålig uppdatering från min sida jag vet men Amanda har ju fått in några inlägg ist.. Har haft massor i skolan och inte mått speciellt bra så där har ni anledningarna varför..

Har inte mycket alls att säga. Skolan med allt plugg, läxor och prov rullar på och så gör även träningarna. Ska ner på stan halv sju för att träffa mamma för en snabb shopping, woops!

We all need someting new.

Längesen jag kollade på handboll, men nu är det dags att kolla! Sverige mot Tjeckien, kämpa nu Sverige!!

Sedan blir det nog läggdags för mig. Har vart hemma hela dagen för har inte mått bra alls. Så jag säger godnatt nu istället, puss!

Haha, hittade en gammal bild på mig och sötan!

Make this dream the best I've ever known


Jessie J
är en av dom coolaste, kvinnliga artist jag vet. Hon verkar verkligen vara sig själv och kör sin grej. Jag gillar att alla hennes låtar är så olika. Det kan vara en ballad, en lite rockigare låt, en låt man blir superglad av mm. Det har fått mig att tycka om henne enormt mycket. Speciellt jag som älskar musik och skulle aldrig kunna leva utan den.

Andra klippet är på när hon sjunger i tunnelbanan helt random bara, värt att kolla!
Hon har sån sjuuukt bra koll på sin grymma voice!

LOVE LIFE



HELLO, LOOKING GOOD

Vet att ni inte har saknat mina inlägg ett dugg, för Ida är ju alltid på topp och allt hon skriver/gör är intressant.

Mitt internet här hemma funkar fortfarande inte och jag blir sjukt arg pga det.. Men blir inte bättre av att lipa! Nu har jag en sån där "dosa" man stoppar in i datorn och det får väl duga ibland. 

När internet väl är tillbaka lovar jag att försöka uppdatera varje dag i alla fall.


MADE A WRONG TURN, ONCE OR TWICE


I FORGIVE PEOPLE BUT THAT DOESN'T MEAN I TRUST THEM.


Suverän dag med mina favorit tjejer. Har inte gjort något speciellt men att bara vara med dom duger bra för mig!
Avslutade kvällen igår hemma hos jonte med skräckfilm, KILL ME. Satt 9 pers ihop tryckta i en soffa, alla vettskrämda och dunderlökiga, gott.

SUCH A BEAUTIFUL DISASTER


WHEN THE STARS SHINES UPON ME AND THE NIGHT FEELS SO LONELY THEN, I ONLY PICTURE YOUR FACE, AND REMEMBER THE DAYS, NIGHTS AND NOW, I SPENT THEM WITH YOU.




HELLO FELLOWS !


Mycket har hänt sen sist men jag kan ta vad jag gjort idag bara.. Gick upp tidigt för att duscha, äta en nyttig frukost och sen fixa mig. Klockan tolv åkte jag och mamma till John Bauer som hade öppet hus och det känns riktigt bra att vara där!
Funderar starkt på att välja sam. med idrott&ledarskap, passar mig som pricken över i:et men lite osäker är man ju ändå, men så har det ju alltid varit när man ska börja på ny skola, ellerhur? 

Vi käkade lunch på spicy, lite av en vana när jag är med mamma på stan haha och sen åkte vi till hennes jobb en stund.
Hon skjutsade mig till Amanda och vi åkte direkt till Tillberga för innebandy match. 

Halv sju ungefär tar jag bussen ner på stan igen för att käka kina mat. Visst det svider lite med tanke på att jag åt ute på resturang (om man kan kalla det de) på lunchen, men det är bara att välja.. En tråkigt middag hemma med familjen eller träffa sina bästa vänner från sommaren.. Inte så svårt val kanske?





IF YOU SEE HIM WITHOUT A SMILE, GIVE HIM ONE OF YOURS +


THE WORLDEST GREATEST - TOGHETHER CAN WE MAKE IT



En lugn kväll med ida. Tog först en promenad i kylan men gick sen hem till mig och mös ner oss i soffan. Jag skjutsade hem henne på cykeln för nån timma sen men nu är det lägg dags för min del. Godnatt.

ONE DAY IT WILL OVER

Har inte gjort annat än att plugga sen jag kom hem, första dagen jag gör det på det här året och jag har redan tröttat, hur ska jag stå ut med den här terminen?? Hur mycket jag ändrar på min uppsats blir jag bara inte nöjd, fuck.
Tar mig en behövlig paus för att äta och träffa min tvilling, Ida.

++++ things

+ Min dröm är att genom hela livet ha kvar de fem bästa vänner jag har nu. Vet inte vad jag skulle göra utan dom.

Min dröm är att pappa ska bli fri från sina två sjukdommar. Kunna leva ett glatt och friskt liv som alla andra utan att lida genom dagen..

Min dröm är att verkligen lyckas med mitt liv. Ett liv utan stora problem, ha ett jobb jag älskar, resa världen över, hitta min sanna kärlek och skaffa familj.

Min dröm är att skärpa till mig. Bli en bättre människa på alla sätt och vis och bli nöjd med mig själv för en gång skull.



WORK IT.MAKE IT.DO IT.MAKES US HARDER.BETTER.FASTER.STRONGER



SÅ GALET JÄKLA TAGGAD PÅ TRÄNING, NU KÖR VI !

A LOT HAS CHANGED -



2 skoldagar √. Ska ladda upp på bästa sätt till träning ikväll med en bra bok en brevid mig, godispåsen. Väldigt ovanligt för att vara mig.. Läsandet alltså, inte godiset hehe..

TRUE LOVE +


Jag tror jag dör, hur söta är inte Bella och Edward tillsammans. Äkta kärlek, även fast de spelar jag vet, men iaf, så underbara. Mitt lilla twilight maraton med tjejerna är nu över, för stunden, jag längtar redan efter att de två sista filmerna ska komma ut på DVD.

En bra avslutning för dagen, alla tjejerna var här och åt och såg sen eclipse på de, känns bra. Godnatt alla fina ♥

Glad , fast nä

Jag kommer inte kunna göra blogginlägg på några dagar nu, för vårt internet hemma har ju såklart slutat funka ...
Men är helt säker på att ni nöjer er med bara Ida en stund.

I'M GOOD AT TALKING, BUT NOT ABOUT MYSELF AND MY FEELINGS


Första dagen i skolan var väl inte allt för tokig. Kul att se hur folk kan förändras på bara två ynka veckor haha..
Lite struligt är det förstås med nya, kassa lärare och scheman men man kommer väl in i det skulle jag tro, bäst att tänka positivt om jag ska lyckas!



† † † † †


I'M PRAYING THAT YOU AND ME MIGHT END UP TOGETHER. BUT IT'S LIKE WISHING FOR RAIN AS I STAND IN THE DESERT.



Ny tränad, duschad och har precis ätit, kan inte må bättre måste jag säga.
Tog mig en joggingtur på sådär 4 kilometer och sen en mördar styrka på det. Känns så jäkla bra nu i efterhand. Kom in och satte mig i bastun en liten stund och duschade. Mamma hade lagat mat när jag kom upp så det blev en liten familje middag hihi.. Nu har jag all tid i världen till att göra precis vad jag vill, utan stress, super skönt!

Och imorgon, back to reallity. Väckarklockan ska ställas tidigt för det är skoldags och jag ska köra på som aldrig förr.
Satsar på topp betyg till sommaren, bättre än jag redan har nu vill säga... 



I want you to forgive for everything you have done.

Vill inte tro på det, men detta är sanningen. Imorgon börjar skolan, helvetet igen. Det är fan hemskt. Men jag ska kämpa, kämpa på nu sista terminen.

Jag kom nyss hem från stan, där mitt lag skulle ha tränat. Men bara för att jag var så taggad, så var såklart träningen inställd på grund av att våran tränare var sjuk. Aja, det får bli nästa söndag.. 
Vi skulle ha tränat kickboxning tror jag det var, kul, men riktigt jobbigt sa han att det skulle bli!

Nu sittet jag här... gör typ ingenting. Men får väl hitta på något, för sedan bär det av mot IKEA.


SO IF YOU JUST HOLD MY HAND, I PROMISE THAT I'LL DO ALL I CAN. THINGS WILL GET BETTER IF YOU JUST HOLD MY HAND. NOTHING CAN COME BETWEEN US IF YOU JUST HOLD, HOLD MY HAND.





Något jag helst skulle skippa men det behövs verkligen, en städ dag. Har massor av kläder som behöver tvättas och hela källaren ska damsugas, mitt jobb för dagen..!

.. AND I WILL TRY TO FIX YOU ..

Har vart på bandy idag igen men denna gång TILLBERGA-VSK i åldern 96 till 94, och vet ni vad, VSK åkte på stor däng!
Matchen slutade 7-2 hah!
Gick efter det och solade med Frida, tog bussen hem och nu står tacosen på bordet, mums! Ska sätta på mig myskläder och ska sen hem till Ida för mys med henne och Frida, bänkade framför tv:n för gladiatorerna, yee.

Försent för att ångra men tid nog att tänka om


Om ungefär en timme drar jag mig mot stan, för att sedan gå på restaurang med ett gäng glada människor. 
Efter det så går vi allihoppa på bio, vet inte vilken det var.. men den är säkert jättebra!

Hoppas alla ni andra får en underbar kväll!

My friend, of course I'll help you up when you fall, after I stopped laughing




Av minst 100 ur dåliga ego bilder fick dessa duga. Ligger i sängen hos Amanda men ska snart röra på oss, hennes super söta småkusiner är på besök och väntar just nu på oss ute i tv-rummet för filmmys.

Har idag mosat i oss McD och tacos nu efter bandyn som sög, fet förlust för tillbergas del såklart haha..

NOW I CAN GO NOWHERE BUT UP

En super frukost. Jätte lätt och gott med smothi och kiwi. Har exakt blivit klar och ska bara klä på mig sen skjutsar pappa mig till Amanda. Vi ska ner på stan en snabbis och sen blir det bandy för hela slanten, ha det så bra så länge, kram !


SVERIGE - RYSSLAND

Det är VM-final i juniorVM och Sverige har kommit så långt, helt sjukt! Sverige har inte vunnit sen 31 år sedan, tänk om dom kan få vinna nu. Första perioden var Sverige grymt mycket bättre.
Jag hoppas nu att dom fortsätter såhär, för då kommer vi vinna!!

I WAS BORN TO BE SOMEBODY † AND NOTHING WILL STOP ME


You need to die a couple of times before you can live.
Goodnight.

" I was just a girl from a small town with big dreams "

Sitter och kollar på victoria secret fashion show så här lite i efterhand med kiwi i högsta hugg haha.
Herre gud så snygga modellerna är, skulle kunna dö för att få vara en av dom. Verkligen allihopa är ursnygga och verkar vara världens snällaste, åh..

 


" You should not doubt what you going to be. A whole lot will change from when you were a little girl "
- Erin

IT'S A BIG, BIG WORLD

Haft en suverän dag med Frida och Emma som jag inte träffat på ett halv år, helt galet. Tog en tripp på stan där jag köpte en enkel bas tröja från HM och en ring från JC.. Satt länge, länge på espresso house och bara tog det lugnt, massor av skratt och snack om Justin såklart hah. Riktigt roliga tjejer det där, lika fast ändå så olika, kusiner som dom är.

Sitter just nu med min julmust men måste skynda mig iväg till ica som stänger strax, bäst att jag går nu, ciao !


ONE THING

Just nu lyssnar jag på ONE DIRECTION 24/7 här hemma. Jag blir så glad av deras låtar, hah, känner mig som en liten flicka...

Men om lite mindre än 20 minuter börjar The Voice, det får man inte missa. Verkligen inte jag, musik får mig alltid att må så bra.

Första och sista låten är mina favoriter.






I learn that when I was a little girl



Hittills har jag setat hemma hela dagen, men drar mig snart mot stan en snabbis. Resten av dagen får vi se, vi skulle få lite besök senare av vänner. Jag har mest lust med att nästan inte göra någonting just nu, men man kan ju alltid ändra sig.

NEW YEAR'S EVE

Denna film är en tjejfilm, men jag är ju tjej och gillade den enormt!
Zac Efron är ju också så jävla skön enligt mig, sista scenen när han dansar, underbart.


5 / 365

Filmkväll med tjejerna igår och det fick bli filmen new moon, hur bra som helst! Satt och snackade med Ida och Fanny till tolv nånting då vi följde Ida hem. Ska ta en dusch nu och sen fixa mig för att träffa Frida och Emma, laterooo.

Världens bästa kille ♥


GOOD . SWEET . CUTE . PERFECT

Och så har vi gjort det igen ! Måste även tillägga att de stora men söta muffinsarna smakar gudomligt !


WE JUST HAVING FUN, WE DON'T CARE WHO SEE

Nu luktar det uuunderbart i hela huset. Jag och Amanda har precis fixat ihop världens bästa vaniljmuffins. Nu står dom på spisen och väntar på att vi ska komma tillbaka för glasyrinering, haha ja hur det nu stavas !;)

◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Följ vår blogg med Bloglovin , jag använder det själv och det unlättar en hel del när man ska läsa bloggar, lätt att förså också !



OUR SMALL, STUPID CONVERSATIONS MEAS SO MUCH MORE TO ME THAN YOU'LL EVER KNOW


Min bloggkompis verkar sova som en stock, det är tamme tusingen omöjligt att få tag i henne ?.. Ja jag ska alltså vara med Amanda idag men eftersom att hon inte svarar på sms så passar jag på att fixa lite här hemma medans jag väntar.
Ska gå med paya på lunchpromenad, plocka ur diskmaskinen och sen fixa till mig själv också..

Bästa Rihanna gjorde min morgon.


VIASAT HOCKEY

Viasat Hockey räddade nyss min kväll. Jag kan nu se klart hockeyn i lugn och ro.
Men KÄMPA nu Sverige!!

DÖ DAGMAR DÖ

Jag och pappa ligger och kollar på hockeyn. JA, vad händer inte då? Jo, just tv3 på våran boxer lägger av för att det blåser så jävligt och våran "antenn" har hamnat fel eller nått?

Om jag är arg?
JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA ARG!

egw

SOMEONE LIKE YOU

Kom nyss hem från träningen och sitter nu och tröst äter en macka med varm o'boy.. Allt gick skit bra på träningen idag,
bara de att ryggen inte håller längre, så sjuk jobbigt.. Ville egentligen bara lägga mig ner och dö men jag bet ihop, och ja det fungerade för stunden iaf..

Ska ta mig en snabb dusch och sen är det hockey på tv som gäller. Godnatt babes.



I'VE BEEN EVERYWHERE LOOKING FOR YOU BOY

Ombytt och klar. Ska bara äta och sen bär det av på fotbollsträning. För mig är det ännu en gång första träningen på två veckor men jag ska inte klaga, är super taggad ! Sitter just nu med ida i skype och ba chillar, som jag förövrigt gjort hela dagen. Tog först en sov morgon till elva, och ja, det är faktiskt länge för mig. Kom upp och fick pannkakor till frukost, bästa pappan i hela världen. Har kollat på film, vart ute med hunden, lagat mat och nu sitter jag här igen..


NOT A MINUTE PAST BY, WITHOUT ME THINKING ABOUT YOU

Kass uppdatering men har haft fullt upp med dom bästa. Hela dagen igår spenderades med Frida, den lilla galningen och idag har jag hängt med mina bästa brorsor, Ida och Frida.
Effektiva har vi varit i alla fall. Städat, lagat mat, tränat med wii spelet just dance, oherre gud så jobbig, tagga träningsverk.. Har i alla fall hunnigt tjocka i oss en halvliter glass var, hehe.. Ben&Jerry ♥♥


THIS YEAR IS GONNA BE THE BEST YEAR

2012

Gott nytt år på er alla!

e
4te5



Baby you got me smiling all the time

Sista dagen på året blev riktigt riktigt lyckad !
God mat, bra musik och dom bästa vännerna, kan det bli bättre liksom? Började lite lugnt hos Amanda men drog senare vidare till landet hem till jonte där det var fart, hur kul som helst! Jaha, när draget var över var det bara att pallra sig hem, GÅ.
En halv mil, fan vad härligt i tio minus..

Frida sov kvar här så nu sitter vi här. Halv döda men dagen går vidare.. Hoppas ni läsare också hade den grym nyårsafton, PUSS


RSS 2.0