BOY YOU KNOW I'M LOST.

Hej på er! Tänkte bara meddela att besöket i Bålsta blev kortare än planerat och jag kom hem redan igår.. Jag var där för att jobba och skulle egentligen ta tåget hem igen på lördag, men efter att ha kämpat mig igenom dagen på jobbet igår med feber, halsont och ett dunkande huvud fick pappa komma och hämta mig på kvällen. Gick och la mig direkt när jag kom hem och har inatt sovigt 15 timmar men mår ändå långt ifrån bra. Jaja jag ska knapra vidare på mina ipren och dricka te i mängder i hopp om att bli frisk till nyår! Hoppas ni mår bättre! Kyss, ida.

JAG TAPPADE RESPEKTEN, NÄSTAN ALL ATTRAKTION, DU VAR VACKRAST I VÄRLDEN, MEN INTE SAMMA PERSON.



Den stora dagen på J har firats och för de har bloggen halkat åt sidan, men men. Min julafton firade jag här hemma med släkten, precis som den ska göras. De åts julmat, pratades och skrattades som alltid och en och annan julklapp öppnades såklart. Precis som Amanda önskade jag mig inget speciellt och är riktigt glad och tacksam för alla fina julklappar, fick bla. två par hörlurar, världens gosigaste morgonrock, några slantar och ett par skinnhandskar.

Morgonens planer in dots:
  • Shoppa till nyår. Smink & smycken, muggar & dekoration till huset ska inhandlas.
  • Annandags bandy, ett måste!
  • Hem en snabbis..
  • Ta tåget till Bålsta 17:41, woop woop.



HAPPINESS

 
Dom här dagarna har jag verkligen haft fullt upp. Jag har varit iväg för att fira jul med min släkt nere i Valdemarsvik. Så har vart där i flera dagar och lekt med mina små underbara kusiner.
 
Igår var det ju även JULAFTON. Något jag tycker är riktigt mysigt, för jag älskar min släkt och träffar dom inte alls ofta. Så när vi väl träffas har vi det jättetrevligt. Jag önskade mig faktiskt inget speciellt iår, så allt jag fick är jag väldigt nöjd över! Det var faktiskt mer härligt att se hur överlyckliga mina kusiner blev för varje paket dom öppnade. Dom hoppade och kramades av lycka, haha! 
 
Imorse åkte jag och min familj hem, och det är nu riktigt skönt att vara hemma igen. Bara få ta det lugnt och få känna av att man är ledig. Lite senare ska jag gå hem till Frida för att träffa mina tjejer. Vi ska kolla Victoria Secret Fashion Show! Ha en underbar kväll nu alla läsare, och jag hoppas ni hade en lika bra julafton som mig, kram Amanda.

AND I DONT CARE, IF I DON'T GET ANYTHING, ALL I NEED IS YOU HERE RIGHT NOW.



Lov, de välbehövliga jullovet är äntligen här! Avslutade min sista skoldag för det här året i fredags med hela skolan inne på aros kongresscenter då de åts god mat till julshowen med alla fina klasskamrater. Kan även meddela att klassens två innebandy lag vann de fina pokalerna ni kan se på bilderna, för bästa utklädnand och vinnare av cupen. DE NI!

Har i helgen strosat runt på stan en hel del, köpt en och annan julklapp och sen spenderat kvällarna med toppen personerna. Tror att jag ska träffa min bror idag. Blog you later babes. Ida.

2 0 1 2

Hur har ditt 2012 varit?
Riktigt lyckat! Finns inte mycket jag ångrar att jag gjort eller inte gjort.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer "galen" och inte lika tillbakadragen. Tagit mera chenser och risker helt enkelt. Träffat min släkt oftare också.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Kommer inte på något faktiskt.

 

Vem har du umgåts med mest?
Utan tvekan Frida.

 

Bästa minnena från 2012?
Sista dagen på sommarlovet då jag och tjejerna låg och såg stjärnfall efter stjärnfall lyssa upp natthimlen i timmar och allt i livet var liksom felfritt. Campingen på Bredsand. Cityfestivalen och powermeet. Avslutningsmiddagen och själva avslutningsdagen i nian.


Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013?

Inte direkt..

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och måste jag nog säga. 2012 är bästa året på länge och jag har haft många bra och glada stunder, men har nog aldrig heller fällt så många tårar.

 

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar?
Svårt att säga. Men en perfekt balans mellan båda!


Vem/Vilka har du saknat mest?

Mina fina vänner Julia och Ida.

 

Största misstaget? 
Well, det tar jag inte upp här..

 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
2012 blir svårt att slå men 2013 har chansen ändå. Det är ju ändå jag och mina vänner som "gör" året.

 

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Att få biljetter till Believe tour, få stipenduim för att vara högstadiets mest kretiva elev men också en av de fem med bäst betyg och att komma in på JB.

 

Har du några löften inför år 2013?
Ja faktiskt. Jag har bestämt mig för att ha gådisförbud i två månader och hänga på gymmet x antal gånger i veckan, jag ska verkligen komma i form! Men mitt största mål är att bli av med min skada i ryggen för att kunna spela fotboll igen.

 

Har du haft ett förhållande under 2012?
Nej.

 

Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Den är helt klart förbättrad sen tidigare men fan inte bra haha. Jag sätter på mig vad jag känner för och ser OK ut.

/Favorit accessoaren/


Vad ser du mest fram emot med år 2013?
Min utomlandsresa med mamma, Justin Bieber konserten (!!) och att vara ensam hemma i två veckor haha.

 


Låtar som påmminer dig om 2012?
Call me maybe, Sann romas, Hallelujah, Wild ones typ :p

 

Det bästa du har åstadkommit bäst i år?
Mina betyg i nian.

 

Vad hoppas du inträffar 2013?
Har inte så stora förhoppningar, men att bandet mellan mig mina vänner inte går av är det viktigaste! Hoppas även på att verkligen klicka med tjejerna i klassen. Jag vill bli nöjdare och acceptera mig själv bättre, men också, kanske, hittar någon fin kille att dela 2013 med.

/Ida
 
 

ONLY YOU CAN CHOOSE YOUR FRIENDS.

 
Nu känner man verkligen att julafton är nära. Julgranen är nu uppe hemma och jag har köpt färdigt alla mina julklappar. Igår var även den sista "riktiga" skoldagen. Idag hade vi bara dans, och imorgon har vi avslutning.
 
Efter skolan idag drog jag och alla tjejer i klassen ner på stan och åt lunch tillsammans. Sedan blev det att gå runt på stan med olika människor! Men att bara gå runt på stan när det är jul, det är så mysigt. Jag älskar det. Att gå runt med härliga vänner i affärerna med julmusik, det kan inte bli bättre? Men nu ska jag ta och äta julmat med min underbara familj och släkt, sedan åker jag hem till Adam för att "fira" lite jul honom också. Det kommer bli en underbar kväll! Men ni får ha det så himla bra.
Puss Amanda.

19 / 12 / 12

 
Bomberjacka_GT / MAXFACTOR 3in1 foundation_Kicks
 
På bilderna ser ni två "juklappar" jag köpt till mig själv. En liten sneakpeak på min rå balla jacka/tröja, vet inte hur jag ska använda den men den ska nog få vara med på ett och annat äventyr i sommar och vår. Har haft en annan foundation från Maxfactor förut så vart lite sugen nu när dom släppte denna, men antar att ingen har missat reklamen om "all day flawless" på TVn hah. Den funkar iallafall utmärk för mig! Jag har även två nya toppar som ligger här på hyllan men de ville bara inte fasta på bild, kanske kommer upp senare i veckan.
 
Endast två dagar kvar i skolan dude's, håll ut!!

/Ida

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU.


Ett dussin härliga små ting att önska sig eller ge bort i julklapp. Några funderingar eller behöver du tips? Lämna en kommentar :)

Kameran är sönder och har därför inte kunnat tagit några bilder under helgen. Jag hade annars bjudigt på bilder från julklappsshopping, lunchning med Amanda, middag på nyöppnade spicy hot med goa vänner, spel och skoj kväll, pepparkaks- och julgodis bak, bastumys med snöbollskrig i bikini från helgen, även någon bild från dagens innebandy-tuneringen kunde slinkit in. **Ska försöka bättra mig med att ta mera bilder i vardagen så det blir roligare för er att läsa, promise. XX ida.

DREAMS, WE WERE JUST STUPID DREAMS.


Spinner vidare lite på mitt förra inlägg, vad min stil är, och något jag är helt fast för är svart. Så satans snyggt! Några saker som ligger på min topplista är detta. XX Ida.

LYCKLIG ÄR DEN SOM INTE SÖRJER DET HAN SAKNAR, UTAN GLÄDJER SIG ÖVER DET HAN HAR.

 



I BELIEVED IN YOU AND YOUR WORDS.


Fick en fråga här om dagen om vad som är "min stil". Har inget riktigt svar på frågan faktiskt men här är några bilder som beskriver rätt bra hur jag ser ut i vardagarna. /Har dock inga bilder från vintern./

Annars då? Denna dag började med fotbollsträning och sen lunch med Frida på Bisto. Tog mig efter de till gymmet för ett träningspass men passade även på att kila in på solariet innan.. Och inte nog med de, efter gymmet väntade även en timmes dans.
Hela dagen har alltså endast bestått av träning, så himla härligt men imorgon är det vila och vanlig skoldag som gäller.. XO ida.

ONE DAY BABY WE'LL BE OLD, OH' BABY WE'LL BE OLD AND THINK OF ALL THE STORIES WE COULD HAVE TOLD.



Låter bilden tala. Var igår hos en gammal klasskompis som fylde år och självklart skulle de firas, big time!
I'm back on track efter att jag haft paus från festandet i en månad (duktig), och ja himlans vad kul de var igår! Några incidenter hände under natten men det hela slutade bra och vid fya låg jag hemma i sängen efter att ha vart ute i timmar.. Jaja. Ska knäppa på ännu ett avsnitt TVD medans jag inväntar kvällen. 

/ Ida

EVERYTHING ABOUT YOU IS JUST SO DAMN COMPLICATED.


De där med figursydda vinter jackor är väl inte min grej riktigt utan min mysiga och alldeles för stora pälsmössa och feta dunjacka är vad som kommer skydda mig mot kylan och snön denna vinter, räjält är bara förordet. Kämpade igenom skoldagen och mötte sen upp Ida för en fika och ska nu bara mysa ner mig i sängen för serietittande. Typiskt mig.. Annars då? Skolan tar kol på mig med inlämningar hit och dit men börjar morgondagen precis som tre andra skoldagar i veckan med en timme på gymmet, skönt! PUSS. Ida.

SILENT NIGHT


Julljus, en godisburk, mina kilklackar och ett porträtt på mig och mina finaste killar är vad som nu pryder hyllan i mitt rum.
Min början av december har vart toppen. Var igår och hälsade på min bror Jimmy, tävlade i rutshkanorna på ett äventyrsbad och hade en myskväll med flickorna. Har idag myst till The vampire diaries, yrat runt på Erikslund med papi, storstädat rummet till Justin's jul-album och slutligen tagit en promenad på snötäckta gator under stjärnhimelen och kikat in på alla fina ljusstakar i var och varannat fönster, så himla mysigt! XO Ida.

RSS 2.0