IF YOU'RE NOT THE ONE


Klar med ett snabbt träningspass med Ida. Tog först en springrunda med henne och sen hem för en stenhård styrka och stretch. Ska nu ducha och äta och sen fixa klart det sista tills imorgon. Ska ju som sagt åka till romme så uppdateringen blir dålig. Ska ta med kameran men vi får se om jag tar några bilder hehe.. Ha det bra så hörs vi, ida!

+ TUMBLR


Yes har skaffat för tumblr.
Kommer att rebloga och lägga upp awesome bilder där så KLICKA HÄR för att komma till min sida! ida.

DIP DYED / SPIKES


Vad Gina Tricot kommer bjuda på i vår. Dessa gööör snygga shorts, vissa i dip dyed och några med nitar. Älskar verkligen shortsen på första bilden men gillar dock inte att dragkedjan är så kort..? Anyway, nått par kommer säkerligen bli mina! Ida.

HAVE YOU EVER TRY TO SMILE AND HIDE YOUR PAIN, EVEN THOUGT YOU'RE NOT OKEY. I HAVE, I HAVE.


Detta får bli en lugn dag med städning, planering, inhandlig och packning tills imorgon eftersom jag då åker iväg till romme över dagen, ska bli super kul! .. Igår då, tog bussen till Frida, vi gick ner på stan några timmar och sen påvägen hem stannade vi och solade.. Tog en snabbastu hemma hos mig sen med ansiktismasker, frukt och hella tjossan innan vi sen gick hem till Ida för en mysig liten kväll med henne och Fanny. [ ida ]

YOU CAN MEET ME THERE IF YOU WANT


Hej alla fina. Sov inte länge alls utan vaknade för en timme sen faktiskt.. Drog på mig mjukisoverall,
satte mig framför datorn men nu står frukost på schemat. Ensam hemma också, så himla skönt, ida.

LET'S TAKE THE TRAIN TO ANYWHERE


ida rajden.

FÖR JAG KOMMER ALDRIG LÅTA DIG FÅ SE MIG SVAG

Min början på sportlovet har var oslagbart bra! Har spenderat både fredags- och lördagskvällen med de bästa killarna och tjejerna med massor av skoj. Igår var vi hemma hos Jerry igen och det var awesome!

Nu ska jag lägga mig med min nyköpta godispåse och filmen pirates of the caribbean. Åt inatt vid tolvslaget min första godis på två veckor, hade ett godisuppehåll bara sådär och jag klarade det, STOLT var ordet. ida

SOMETIMES I RATHER FEEL NOTHING. IT'S BETTER. IT'S EASIER.


GODMORNING. För att vara mig vaknade jag rätt sent idag så det fick bli en brunch, hur gott som helst. Ska bara klä på mig och sen åka och handla med mamma. Cioa, ida

SURPRISE #2


När Ida och Jerry kom hem efter vi väntat på dom i 2 ½ timme, haha..
Vi gömmde oss ett bra tag innan dom kom ner så spola till 6.00 minuter !
Sämst filmat heh, ida.

SURPRISE #1


TJABBA.
Har haft en så otroligt bra dag och kväll! Sista skoldagen eftersom att lovet äntligen är här, vilket jag knappt kan fatta, det har ju gått så himla snabbt eller hur? Fick igår reda på två helt okej provresultat, och hade ett prov idag i SO så vi får hoppas på det bästa..

Köpte grejer efter skolan med tjejerna till tårtbakning hemma hos clara efter det. Taggade till hos henne och mötte upp några av de andra vi va med ikväll på pizzan där vi åt.. Lunkade oss hem till Jerry där han mamma släppte in oss och vi smög in och satt i hans källare i 2 ½ timme för att väntade på honom och ida, helt sjuk. Men det var mödan värt kan jag säga! Hon blev super överaskad och ja, en grymt rolig och annorlunda kväll.

Yes, en snabb liten uppdatering..  NU: Big Brother  / ida

TURN UP THE MUSIC



Chris Brown - Turn Up The Music.
Hur skön låt som helst så playyya. /ida


TODAY IT'S ALL ABOUT YOU


Yes, idag är det denna tjejens dag. En av mina absolut bästa vänner Ida fyller 16, woow! Den garanterat busigaste tjejen jag känner och har alltid så sjukt kul ihop, älskar dig, ida ♥ ida.

LOSING YOU ISN'T THE HARDEST PART, IT'S KNOWING I ONCE HAD YOU, THAT BRAKES MY HEART.




Just saying.. /ida

+ WE COMPETES TO WIN.


Aboo, jag är inte lite trött nu kan jag ju meddela.. Blev ingen skridskoåkning på eftermiddagen utan hoppade in och spelade med i killarnas fotblosstunering också.. Gick väl inte allt för bra, men med tjejerna på förmiddagen kom min klass faktiskt två, inte så dåligt alls även fast vi kunde gjort bättre ifrån oss, men nu ska vi inte vara såna!

Tog mig en lång dusch när jag kom hem, kollade på BB och nu står maten klar i köket lagad av mig, woalla! / ida

GIVE IT ALL YOU GOT

Tidsinställt. Har packat med mig halva huset tror jag.. Det vankas fotboll i skolan och sen skridskor, känns som att det kommer bli en awesome dag! Som kanske många vet hatar jag verkligen att fölora, så nu kör vi!  ida.

YOUR CHOICE


bild: från den saknade sommaren 2011, Tagen i Åre

Skolan idag bestog av två äckliga prov. Men de är nu över och har ännu fler prov i slutet av veckan, men ska kämpa nu i det sista! Idag efter skolan, åkte pappa och jag och "shoppade" lite. Vi fixade en massa fotbollsgrejer till mig och jag är supernöjd! Nya saker känns alltid toppen. Har även hunnit proppat i mig en semla, det är ett måste när det är fettisdagen.

Det blir ingen träning alls denna vecka för mig, för jag har lyckats få benhinneinflammation, inte ett dugg skönt kan jag berätta! För tillfället får jag ont av att bara gå. 

Men nu ska jag vara positiv och BB börjar om lite mindre än en halvtimme, super!
Jag saknar även min Wictor otroligt mycket. Tack för mig hej, Amanda.

GET A FEELING THAT I NEVER, NEVER, NEVER HAVE BEFORE

Har dragit på mig träningskläderna för första gången på hela två veckor, helt sjukt! Ska åka ner till swedbank och kötta sönder. Har tre veckor på mig att få upp en topp kondis till beeptestet så det är väl bara att köra på antar jag. Annars har jag bara suttit framför datorn, städat, och packat helt virrigt. Ska ha fotbollstunering och skridskoåkning imorgon i skolan så trunken är fullproppad! Aja ska inte babbla på nå mer nu, ida.

IT's OKEY TO DREAM

Crazy stuff. ida.

WANT TO WAKE UP WITH YOU NEXT TO ME


TOMORROW, IT'S OVER

Bakning med Frida och vi laddar upp för fullt till BigBrother ikväll. Tycker det ska bli suveränt att följa deltagarna i huset,
den ena galnare än den andra..! Hanna, Tenny och Jessica, ja alla dom där, vilka jävla tjommar haha..?! LET'S PEPP / ida 


I WANT TO FEEL THE WIND IN MY HAIR WITH YOU


TJABBA. Hade en as bra dag igår. Var med Frida hela dagen då vi bl.a bastade och rullade oss i snön, gött! På kvällen blev det in snabb pizza till mat och sen träffa resten av tjejerna + marcus, jerry & simon. /ida

LIGHT UP MY WORLD



Nu kör en trött och glad Amanda en "storstädning" i sitt rum.
För att sedan dra ner mot stan för att möta upp Fannybanny. TJARRÅ.

WILD AND CRAZY


Bild från i somras i Gothia


Igår efter skolan somnade jag till en stund hemma, sedan var jag på väg mot Enköping för min första träningsmatch iår! Spelade med div 3 laget och det blev 1-1. Det var sjukt kallt och att sedan komma hem och sätta sig i soffan med en filt och varmt te var grymt skönt.

Idag ska jag troligen vara med Fanny. Jag var sugen på att åka pulka, så jävla grymt kul ju! Har inte gjort det på hela vintern... Men det blir nog tyvärr ingen pulkaåkning. Får se vart dagen tar oss..
Ikväll kommer vi få gäster hemma, så då är jag nog hemma och bara chillart med familjen och dom. Ha en grym dag!

Amanda.

I DIDN'T KNOW I WOULD FEEL IT, BUT IT'S IN MY WAY


Godmorgon alla solstrålar hihi. Efter en lång men skön morgon börjar vi nu bli klara efter en promenad, lyxfrukost, städning och clara har hunnit åka hem.. Frida och hon sov kvar och alla dom andra gick hem runt tolv efter en liten filmkväll som sagt. Nu äre mysmode med frida, ida †

BEHIND ALL INNOCENT FACES HIDING A CRAZY LITTLE PERSON


Åkte ner på stan efter skolan för en lång fredags fika med Fanny, Clara och Ida. Ska gå en sväng med vovven och sen kommer troligtvis tjejerna hit för en liten filmkväll.

Har även skaffat oss en fin liten bloglovin' knapp i menyfältet, så klicka och följ vår blogg!

/ Ida †



LIVE LIKE THIS WOULD BE YOUR LAST DAY

HELLOW FELLOWS. Sitter för tillfället inne i caféterian med gitarren i knät och plinkelånkar lite grann för dom som är där.. Äntligen fredag och det känns så jäkla bra! Inga läxor eller nått utan nu är det helg som gäller! Ska fixa den här skoldagen galant tänkte jag och sen får vi se vad kväller bjuder på. ciao / ida.


IF A STAR WAS LIT EVERY TIME I THOUGHT ABOUT YOU, WOULD THE NIGHT BE BRIGHTER THAN THE DAY



Hello. Matteboken har varit min bästevän i eftermiddag och det har räknats på som bara den, känner mig redo för provet nästa vecka nu! Efter att ha kollat på jersey shore ska jag ta en snabb dusch och sen direkt ner i sängen. Godnatt, ida.

WILL YOU REMEMBER WHAT YOU PROMISED ME



Vart hemma hela dagen idag pga magont.. Men nu känns det mycket bättre och det blir skola för mig imorgon. Även så är det fredag, så underbart!
När mamma kom hem idag, cyklade vi ner en stund på stan och fixade lite grejer. Jag gick även runt och visa saker som jag önskade mig, hihi... Fyller ju faktiskt snart 16

Men nu ska jag ta och plugga lite, vill inte men.. när man väl har fått det gjort, kommer det kännas superbra sen. Puss alla läsare!  /Amanda


THE WAY YOU ACT IS LAUGHABLE


SMILE, BECAUSE YOUR BEAUTIFUL



How will life be if everything was perfect.

TRYING MY BEST

Jag är superdålig på att blogga. Men har ingen inspiration och då blir det inte roligt alls att skriva. Känns mycket bättre att lägga in inlägg som är intressanta och roliga att se/läsa. Jag har sagt till mig flera gånger att jag ska försöka komma igång med några fler inlägg, men det blilr ändå inte av. Men nu ska jag försöka bli lite roligare och visa att även jag håller igång bloggen. 

Amanda.

IT'S NOT THE SAME THING ANYMORE


Seg dag.. Ja denna dag har inte skiljt sig speciellt mycket från de andra.. Ska bra ta det lugnt och ha det mysigt. Hoppas på att bli friskare så jag kan träna imorgon för första gången på snart två veckor, abstinens..! /ida.

THERE'S NOT A PLACE THAT YOUR LOVE DON'T AFFECT ME BABY



Gillar egentligen inte Pitbull men denna låt är as skön. Lite kärlek så här på alla hjärtans dag. Ida.

HJÄRTA

Hejsan! Har haft en jätte bra alla hjärtans dag även fast det inte betyder så mycket alls för mig.. Har levt på alvedon, tabletter, nässpray, fishermans friend och vatten för att hålla mig pigg och glá och ja, det har hjälp en hel del på traven.
Tog en mysig liten fika med bästisarna Clara och Frida efter skolan och när jag kom hem slängde jag ihop en god fruktsallad med hackad choklad och glass, det är ändå något! Ska vara en duktig liten flicka och städa hela köket efter pappas stor middag och sen titta på nån kärleksfilm hihi.. Hoppas ni alla haft en fin dag, puss ida ♥♥



IF YOU EVER LEAVE ME BABY, LEAVE SOME MORPHINE AT MY DOOR


[ IDA ]

EVERY DAY CAN'T BE THE BEST

Har inte så mycket mer att säga förutom att jag mår som en bajs.. Kämpade mig upp imorse och sen iväg till skolan där jag var kvar till lunchen bara. Tog bussen hem, åt lite eftersom att skollunchen sög och nu ska jag mysa ner mig med en film och lite grönsaker.. Ida.

- Marilyn Monroe -

Världen blir vad du gör det till. Oavsett vad, så kommer du att strula till det någon gång, det är en allmän sanning. Men de positiva i det hela är att du själv kan bestämma hur du ska strula till det. Tjejer kommer att bli dina vänner - de kommer åtminstone låtsas som det. Men kom ihåg, vissa går, andra stannar. De som stannar med dig genom allt - dem är dina riktiga bästa vänner. Håll fast vid dem. Kom också ihåg, systrar är de bästa vännerna i världen. Samma sak gäller älskare, men de kommer också och går. Och raring, jag hatar att säga det, men de mesta av dem, eller de i alla fall de allra flesta av dem, kommer att krossa ditt hjärta. Men du får inte ge upp, för om du gör det kommer du aldrig hitta din självfrände. Du kommer aldrig hitta den andra halvan som gör dig hel och det gäller för allt. Bara för att du misslyckas en gång, betyder inte det att du kommer misslyckas med allt. Fortsätt försöka, ge inte upp och fortsätt att tro på dig själv, för om inte du gör det. Vem kommer göra det då? Så håll huvudet högt, stick ut hakan och det viktigaste, fortsätt le. För livet är underbart och det finns så mycket att le åt."
- Marilyn Monroe
"Världen blir vad du gör det till. Oavsett vad, så kommer du att strula till det någon gång, det är en allmän sanning. Men de positiva i det hela är att du själv kan bestämma hur du ska strula till det. Tjejer kommer att bli dina vänner - de kommer åtminstone låtsas som det. Men kom ihåg, vissa går, andra stannar. De som stannar med dig genom allt - dem är dina riktiga bästa vänner. Håll fast vid dem. Kom också ihåg, systrar är de bästa vännerna i världen. Samma sak gäller älskare, men de kommer också och går. Och raring, jag hatar att säga det, men de mesta av dem, eller de i alla fall de allra flesta av dem, kommer att krossa ditt hjärta. Men du får inte ge upp, för om du gör det kommer du aldrig hitta din självfrände. Du kommer aldrig hitta den andra halvan som gör dig hel och det gäller för allt. Bara för att du misslyckas en gång, betyder inte det att du kommer misslyckas med allt. Fortsätt försöka, ge inte upp och fortsätt att tro på dig själv, för om inte du gör det. Vem kommer göra det då? Så håll huvudet högt, stick ut hakan och det viktigaste, fortsätt le. För livet är underbart och det finns så mycket att le åt."

Ida.

† † †


Efter att genomlidit en lång dag med nysningar, snytningar, hals ont och huvudvärk ska jag nu ta mig en dusch,
gå till säng och hoppas på en bättre dag imorgon. SWEET DREAMS, ida.

THE SUMMER OF 11


.. Vara ute nätterna långa med de bästa vännerna. Skratta, busa, ta ett natt dopp, spala spel, mysa med en film och till sist vakna upp tillsammans dagen där på..


.. Ta riktigt långa promenader med hunden, gå precis vart man vill och det finns inga tider att passa..


.. Poolhäng hemma hos en kompis. Ligga i solen och steka med hög musik och prata om vad som ska hända senare på kvällen..


.. Åka longboard tills benen viker sig eller solen går ner. Bara glida fram genom stan liksom..


.. Åka på gothia cup eller bara spela vanlig match. Bara spela och spela och dela glädjen med varandra.
Bli riktigt svettig för att sen ha ett galet vattenkrig..


.. Åka på minisemester med en kompis där man kan göra precis vad man vill. Ligga uppe länge om nätterna för att prata om allt å inget. Bara vara med varandra och ha riktigt jävla kul. Ligga på en brygga någonstans i solen och ha det allmänt bra..

Sommeren 2011 var så sjuk lyckad. Helt klart den bästa sommaren genom åren. Nu inväntas denna sommar med höga förhoppnanigar! /ida

I'M NOT GONA STOP, THAT'S WHO I AM . I'LL GIVE IT ALL I GOT , THAT IS MY PLAN .



Oj, har hunnit med hur mycket som helst idag. Vaknade upp hos clara, åkte hem för att duscha, äta och sen tillbaka till tillberga igen för killarnas innebandymatch.. När jag kom hem igen tog jag det bara lugn och sen kom Frida och Clara för en litenliten tjejkväll. Har ätit världens absolut godaste pizza, vart ute och gått, ätit massor av grönsaker å dipp till filmen
high school musical 2. Kommer nog aldrig bli för gammal för dom filmerna hehe.. Kan alla låtar utantill och blir helt till mig när jag ser dom, *suck* ..

En rejält sliten tjej säger nu godnatt, med hals ont och täppt näsa.. Ida.

FUCK IT, WE'RE YOUNG

Sover kvar hos clara med de andra två tokarna till tjejer. Har hittills vart en suverän kväll med ida, felix, frida och clara och den är inte slut än som tur är, vi bara kör! Ha en fin kväll alla läsare, puss ida.

IMPORTANT STUFF

1. Håll om henne runt midjan

2. Försök verkligen att prata med henne

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

5. Kyss henne långsamt

6. Krama henne mjukt

7. Håll om henne nära ditt bröst

8. Skratta med henne

9. Bjud ut henne någonstans

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer.
Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

17. Kyss henne då hon minst anar det

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan


19. Berätta för henne hur vacker hon är

20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen.
Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

22. Berätta att hon är ditt allt – men BARA om du verkligen menar det

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord.
Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

24. Få henne att känna sig älskad

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

27. Behövs det ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då,
så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan
(det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel.
Luta upp hennes huvud och kyss henne

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
Berätta för henne hur mycket hon betyder

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan.
Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


[ ida ]


F R E E . F R I D A Y


Underbara fredag och helgen är här igen, gud så jag längtat!
Tröjan jag fick med mig hem från stan igår också, super skön.  /ida

JUST THE WAY YOU ARE


Träningen blev inställd vilket var synd eftersom jag var as taggad på att få röra på mig. Men ändå rätt skönt ändå när jag tänker efter på kylan ute, uscha.. Bion var toppen med gratis popcorn och allt, hur awesome ?!
Sitter just nu med gitarren i knät och snackar med ett par sköna killar i skype men snart väntar sängen och mitt ny städade rum, myyys!

Gitarren jag fick av pappa förra julen, ida.

WHEN YOU LOSE SOMETHING

Somsagt, så var det nationella idag. Jag vet varken om det gick bra eller dåligt, har helt ärligt ingen aning. Men man hoppas alltid på det bästa!

Vi slutade rätt tidigt idag och då drog jag hem, kollade på film med brorsan och just nu har jag precis bakat vanilj och bananmuffins. Det luktar underbart gott i huset. Hoppas dom blev goda! Just nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Sitter nog hemma och gör typ.. ingenting. 

Men take care kära läsare! (Imorgon är det fredag, tagga!!!!!)

/ Amanda

SMILE AND HOLD YOUR HEAD HIGH DUDE


HELLO FELLOWS!
Har hittills varigt en grymt bra dag och bättre kommer den nog bara bli! Vart ett stressigt nationella men jag tror jag fixade det helt okej iallafall.. Kom hem till Frida där sötan hade fixat i ordning världens lunch, snäll är hon! Ska dra oss ner på stan för middag på vivaldi och sen är det bio som gäller. Inte är det slut där heller må ni tro, har även träning ikväll. Fullt upp men dagen är toppen så já ba kör! Mitt enda inlägg denna dag.. ida ♥

MISS IT

[Bild från i somras]

Jag är riktigt dålig på att blogga, jag vet. Men har inte så stor lust och vet inte vad jag ska skriva.
Jag längtar riktigt mycket till sommaren nu i alla fall, och hoppas tiden bara kommer rinna iväg. Så att när man vaknar upp på morgonen, så har det blivit ljust, varmt och helt underbart...  / Amanda

IT'S TAKING OVER ME


BEEN A WHILE


Ska dra på mig lite mer kläder och sen ut i mörkret med min babe. Fastnade framför tv:n när jag kom hem rätt sent från skolan, satt ensam kvar i skolan för att plugga och skriva klart en uppsats i fysik och det var inte det lättaste ska ni veta, luktade kanelbullar i hela skolan.. Rätt frestande men tanken på allt godis jag har hemma sen båtresan från cupen botade suget lite iaf, tur de. Hoppas du haft det bra /ida.

T O D A Y S

Dagens enkla klädsel för skolan där nationellaprovet i svenska väntade.. Var uppstressad på max men det känns ändå rätt bra nu i efterhand.. Ska packa ner lite snaxxx och sen går jag hem till Ida för en plugg kväll, hörs / ida.

+ + +



Killen har gjort min dag sååå mycket bättre, ida.

SEN EN TID TILLBAKA



Jag sitter här i soffan och är superglad även fast jag är så trött och får ont i huvudet på grund av det. Det är måndag, men måndagen har faktiskt varit bra idag! Har nu gjort ett kemiprov också, så det behöver man inte tänka på längre.

Ikväll ska jag bara ligga framsör tv'n i soffan och chilla. Sedan sova ordentligt inför allra första nationella provet i svenska, hoppas det går super! Ha det bra, puss. / Amanda

IT'S ALL BECAUSE OF YOU


[ IDA ]

AND I WILL TRY TO FIX YOU

BACK ON TRACK. Ja precis, är tillbaka i Sverige efter en slitsam helg. Haft det super kul med världens bästa tjejer på Åland men jobbigt har det varit. Gått upp halv sex på morgonen för matchstart klockan sju och sen var dagarna i full gång, gjorde inget annat än att spela, äta och sova.. För tillfället lever jag med en slutkörd rygg så nu är det vila som gäller, ska ta det lugnt och försöka bli av med problemet nu efter snart ett år.. Men inga sura miner här!

Pinade mig igenom skoldagen med måtta men gick hem lite tidigare iaf för jag mådde inte direkt bra efter helgen och missade då kim som bröt armen på idrotten, den lille stackarn.. Ska faktiskt gå och lägga mig nu, ha de fint, ida.



Slitna tjejer..

GRATTIS!!



Idag fyller min underbara fanny år också. Hon är ju på cup med Tillberga (mitt gamla lag) på åland, så jag kan tyvärr inte träffa henne och säga grattis. Men jag hoppas verkligen du får en underbar dag.

GRATTIS PÅ 16ÅRSDAGEN!!!

Stora kramar Amanda

LOVE TAKE OVER

Det är lördag och det är så grymt skönt!

Igår var jag på en 18års fest, det var kul! Kände typ inte någon av dom som kom, men alla var så trevliga så. 
Nu sitter jag här hemma och drar mig snart mot Tillberga för att se min älskling spela innebandy, sedan åker jag hem till honom ett tag. Ännu lite senare så åker jag in mot stan för att gratta min syssling som har fyllt 20!

/ Amanda

VI HÖRS , VI SES , I DINA DRÖMMAR


FUCK OFF NU KÖR VI !

/Ida

FAREWELL , SOMEBODY'S GONNA MISS YOU . FAREWELL , SOMEBODY'S GONNA WISH THAT YOU WERE HERE , THAT SOMEBODY IS ME .




HOLA! Imorgon bär det av, cupen på Åland står NEXT UP och är super taggad! Nästan allt är packat, jag är ny solad och duschad, ja så redo man bara kan bli. Tog en lugn dag på stan med några amigos, köpte en hemlis hihi och fikade på espresso house och det enda jag införskaffade till mig själv var ett par örhängen, väldigt nöjd må jag säga.

Det här blir mitt näst sista inlägg på ett par dagar men hoppas ni kikar in iaf och ser efter om amanda kanske bloggat något.
HUGS, ida ♥

LOOKING FOR TO MUCH

Har inte blivit några inlägg för har helt fullt upp just nu. Prov här och där och ah, har väldigt mycket att tänka på. Imorgon ska jag kämpa sista skoldagen, sedan är det helg, något som verkligen behövs! /Amanda

" I WANT TO BE HIS FAVORITE HELLO, AND HIS HARDEST GOODBYE "


Fredag för min del. En ledig kväll utan läxor och stress, bara ta det lugnt och göra vad jag vill. Har studiedag imorgon och har tagit ledigt från skolan på fredag så nu blir det lång helg, men de betyder inte att jag ska slappa bara för de..! På fredag morgon åker jag iväg med laget till Åland för fotbollscup. Ska spela som bara den och kommer hem igen på söndag, ska bli skönt att komma ifrån allt ett tag och bara fokusera på fotbollen och ha en rolig helg med laget.

Ska för en gångs skull stänga va dator nu och mysa ner mig i sängen med en film. SWEET DREAMS, ida ♥

RSS 2.0