TUSEN GÅNGER OM.

- bilder från min instagram -
 
Idag blev det en kort skoldag, började kvart i 1 och slutade 3, riktigt skönt! När jag slutat åkte jag ner på stan och träffade Ida och Clara för en fika (som Ida nyss berätta). Vi hade det supertrevligt! Just nu är jag hemma och väntar på att min fina ska komma hem från sälen, för ska dit senare ikväll. 
Imorgon är det studiedag, som betyder att jag fått fredag redan idag, L Y C K A. Så ta hand om er och ha en bra helg.
 
Puss Amanda.

JAG ÄR LYCKLIGARE NU.


Glad tjej haha. Bestämde mig redan imorse att detta skulle bli en bra dag, och så blev det även! Började med lite sol, en rejäl frukost och tog mig sen till gymmet där jag märker framsteg, så himla kul! Fick senare i skolan reda på att jag fått A på två uppgifter i skolan, det behövdes höras, att jag faktiskt kan bara jag vill.
Mötte upp två saknade tjejer som jag spenderar alldeles för lite tid med nu för tiden, Clara och Amanda, tog en lång fika och pratade om allt och inget som vanligt. Ska nu få klart en redovisning till imorgon, och sen bara ha en myskväll. Imorgon väntar även stjärtlapps-race på björnön med klassen, kul! Pusshej, Ida.


DO YOU EVER WONDER IF THE STARS SHINE OUT FOR YOU?

 
Dagen har bestått av trötthet och huvudvärk, men hade tur och slutade 12 idag! Drog då ner en snabbis på stan för att fixa lite smått. Har sedan bara vart hemma och tagit det lugnt, för känner mig lite smått sjuk, kul kul... Men snart måste jag ta tag i plugget, har en engelska uppgift som ska vara inne imorn, och min specialitet är ju engelska! (Fast nej). Take care, Amanda.

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS.


Bilder från min tumblr. Hej söthjärtan. Livet rullar på och det känns som knappt några bekymmer finns för tillfället, allt är bara bra! Dagarna går i ett med skola, träning, äta rätt, umgås med mina bästa och sova, japp! Hade i fredags en myskväll bara och lördagen betod av tre timmars pump på gymmet, lunchning med Frida på favorit restaurangen Vivaldi och drog sen på fest på kvällen! Gjorde ett tappert försök till att plugga igår med ida och frida men det gick sådär haha och tog det sen bara lugnt med lite film mys osv. på kvällen.
Har vart en riktigt seg dag skolan efter att bara sovit drygt två timmar inatt, så gick hem tidigare och tog en pn vilket verkligen behövdes. Ska slå på filmen LOL och sen sova. Puss finisar, Ida.

THE KIDS WITH THE HUNGRY HEARTS

Lite bilder från gårdagen/kvällen natten. En totalt oplanerad dag, som tog form från spontana beslut men slutade ändå bra!

I väntan på bussen mot stan för shopping med Ida.
Min pärla.
Middag och kvällsfika med tjejerna på Gränden, la dieten på hyllan för kvällen, de var ju ändå Lördag.

Påväg till bussen mot Viksäng.
Ett av de fint utsmyckade träden på stans gator.
Tjejerna diggar till musiken precis innnan de drog.
De duktiga pojkarna jag spenderade natten med.
Blev ett akutstopp på sjukhuset, woopaaa.

En taxi tog oss i sista sekund till stan igen så vi hann med standardsuben innan bussen rullade hem vid halv tre.

Efter en rejäl brunch och drar nu till gymmet! /Ida



U N C O V E R

 
Gårdagens. /Ida

FADE INTO DARKNESS


Kan inte riktigt fatta att min efterlängtade helg äntligen är här men jag började den på bästa sätt, en bastu och chill kväll med killarna och tjejerna. Tog en promenad, bastade, rullade oss i snön, lagade mat och softade i biorummet innan dom drog sig hem, blev en rätt tidig kväll, men skönt de endå så man får sova ut för en gångs skull haha så nu väntar faktiskt sängen. K y s s. Ida.

I DON'T TRUST WORDS. I TRUST ACTIONS.

 
Jag vill blogga, men har verkligen inget att skriva om, så vet inte riktigt hur jag ska göra. Men just nu är det skolan som tar upp mest av min tid, även min rehabträning som jag försöker göra varje dag. Men dagarna rullar på, och livet erbjuder inget speciellt just nu.
 
Skolan idag var inte mer speciell än någon annan dag, bara att idag hade vi idrottlektion ute i snön! Det var tänkt att vi skulle åka pulka, men vi hann åka en gång, sedan bestämde vi alla oss för att spela fotboll ute i höga snön istället. Något som var oerhört roligt! Imorgon är det äntligen fredag och helg, något som ska bli sååå himla skönt, kram Amanda.

I'M WEARING THE SMILE THAT YOU GAVE ME.

Mycket, mycket, mycket har hänt sen jag bloggade sist. Jag har gjort saker jag ångrar något enormt och tagit stora chanser men har även haft några av de bästa kvällarna på länge. Vet inte hur jag ska summera helgen riktigt, det har för min del vart många blandade känslor, men jag är på god väg tillbaka till verkligheten och vardagen igen nu känns det som, får bara hoppas att det går vägen!
Ta hand om er, så hörs vi när vi hörs fina ni! Ida.
 

Δ Δ Δ Δ Δ


Bild 1 & 2. Nytt inköpt idag. Bild 3. Mellanmål med Frida. Bild 4. Mina två favoritparfymer köpta i repris, fick Justins parfym i pressent som "tack för nyår" av tjejerna, så bäst!

Stosade runt på stan med Ida och Frida efter att vart i skolan endast EN timma, skönt! Köpte helt spontant lite grejer som ni kan se på bilderna, även en jätte fin svart stickad tröja och en sjal, känns bra med lite nytt!

Imorgon är Fredag äntligen här igen och jag börjar dagen med ett badmintonpass hah! Kyss, Ida.

WE ALL WANT THE SAME THING. WE ALL WANT LOVE.


Resultatet. Dock inte allt för snyggt på när håll eftersom jag gjorde det slarvigt bara.. En läsare bad om fler "tips" här i bloggen och ja här har ni ett. Ett riktigt lätt och det allra snyggaste "nagellacksmålningen" enligt mig. Detta pryder mina naglar allt som oftast faktiskt, fräscht, matchar det mesta och sticker inte ut allt för mycket.

Något som gjort mig glad senaste dagarna är att statistiken gått uppåt, en hel del faktiskt, och de är tack vare er, så ska försöka så gott jag kan få in några fler inlägg i veckan babes!

Next up: Sova och imorgon väntar the gym!
Take care. Ida.



MY HEAD SAYS "WHO CARES?", BUT THEN MY HEART WHISPERS "YOU DO STUPID.."



Bild från förra våren. Inget speciellt med danna dag alls faktiskt. Åt en lika god och nyttig frukost som igår, hade mina två lektioner i skolan och tog mig sen till gymmet, så jäkla skönt! Tog en kort pw med hunden när jag kom hem också och nu fixar jag naglarna som jag tänkte visa senare, Ida.

BABY VI KAN GÅ GENOM ELD.


Ska få i mig frukosten och sen sticker jag,  ha en bra dag! / Ida

Q / A

Q: Vilket gymnasium går du på och kan du berätta lite mer om hur sammanhålingen är, hur många ni är i din klass och hur mycket tid ni får till träning osv.. Jag ska snart välja och är lite osäker !:) /Linnea
 
A: Jag går på JB som det nu heter, gamla John Bauer. I just min klass, och i nästan alla klasser i skolan är vi 24-30 elever/klass skulle jag tro, vilket jag tycker är helt perfekt!

Jag går Samhällslinje med idott och ledarskap som inriktning vilket gör att jag har en hel del idott och det var just de som lockade mig och fick mig att välja den här linjen. Jag går fotbollsprofil och har då 2 fotbollsträningar/vecka i ~2h. Sen har jag såklart vanlig idott med klassen också, så det blir 3 idottslektioner i veckan. På just min skola i Västerås har vi i min klass även fått Gym-kort på WORLD CLASS som är ny renoverat för 22 mille och ligger mitt i stan, riktigt lyxigt!

Vi jobbar i sk. block, och har då två lektioner om dagen. Man jobbar i 1h och 20min, har 20min rast och sen 1h och 20min igen med samma ämne. Jag tycker det funkar jätte bra, om man vill så får man då verkligen någonting gjort under lektionen, man kan ha en bra genomgång och sen komma igång och jobba.

Sammanhålningen skiljer såklart från klass till klass men i min klass är den riktigt bra, vi har alla liknande intressen, alla är öppna av sig och riktigt sköna roliga människor. JB är annars inte en speciellt stor skola vilket gör att du inte bara är en i mängden, du har koll på de flesta och man "känner" näst intill alla lärare och ser de flesta elever på skolan dagligen, både i korrioden, uppehållssofforna och på lunchen i konserthuset, det ger en slags trygghet, iallafall för mig.

Hoppas du fick svaren du sökte, annars kan ju kika in HÄR. Lycka till med valet/ Ida.

REMEMBER, THE VOICE IN YOUR HEAD WHOS TELLING YOU THAT YOU CAN'T MAKE IT IS A LIAR.



Nya träningskläder var precis vad jag behövde, de ni kan se på bilderna fick alltså hänga med mig hem efter skolan idag, alltihop under femhundralappen så satan vad nöjd jag är, det enda som behövs nu är nya springskor och springbyxor!
Imorgon står solning, ett gympass och relax på schemat innan skolan som börjar klockan ett med endast spanska, jäklar vad skönt! Ska skära upp lite frukt nu och mysa ner mig i sängen med serier. C YA! Ida.

I CAN'T STAND THAY YOU ARE PLAYING A GAME I EVEN DON'T HAVE THE KEY FOR.



I förra inlägget fick ni alltså ta del av av sista delen av mitt lov, och här har ni yttligare några bilder som jag hittade på Fannys blogg. Har tagit vara av lovets varje dagar så gott jag kunnat, har inte bloggat mycket alls men en liten inblick ska ni allt få...
Som ni vet låg jag hemma i influensan i flera dagar, men lyckades ta mig upp på benen till nyår som förövrigt firades hemma hos mig, BIG TIME! Tisdagen destog tillmestadels utav städning som ni kanske förstår men tog mig ner till stan för en kvällsbio även. Ons-Fre innehöll endast jobb. Fredagkvällen spenderades hos Clara med hela gänget, spelkväll skratt och prat, missade även 03.00 bussen hem så sov kvar där med henne och Frida, inte för att det blev mycket sömn men iallafall haha.. Va på lördagen på min första fotbollsträning med laget på måånader och lunchade sen med Ida, på kvällen bjöd jag sen över mina favoriter och vi umgicks natten lång. Film, pizzakäk och massage-timme, enkelt men ack så bra!

Har idag bara tagit det lungt, välbehövligt var ordet! Fixat lite här hemma, bastat med Frida, fixat naglarna och ska snart sova. Skolan väntar imorgon och jag är väl ALLT annat än taggad, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till gamla vanor faktiskt och träffa alla efterlängtade klasskamrater. Hoppas ni haft det fint ni också alla läsare, LOVE, ida.

I TAKE ONE SHOT FOR MY PAIN AND ONE SHOT FOR MY SORROW. I GET MEST UP TODAY, BUT I'LL BE OKEY TOMORROW.




/ Ida

RSS 2.0