X X



Ut på äventyr!

UP ALL NIGHT - SLEEP ALL DAY


Bilder från mina senaste timmar. Hade en grym dag/kväll/natt/morgon igår. Tack hej. Ida.

LET ME FALL ASLEEP IN YOUR ARMS TONIGHT


Har legat och spanat in denna snygging på MTV idag, Ryan Scheckler. Tror jag dör en smula, typ världens snyggaste.

DU FÅR INTE GE UPP UTAN EN KAMP, NEJ DU FÅR INTE VÄNDA SÅ FORT VÄGEN BLIR BRANT.



TJABBA!
Var på eftermiddagen igår och hälsade på min brorson, gulle! Drog senare ner till stan där Cityfestivalen var i full gång med musik, glatt folk, försäljning, karuseller, ja allt en festival/marknad ska innehålla! Mötte upp några fina vänner och gick tillsammans för att se Kapten Röd, Promoe och Adrian Lux. De levererades vill jag låva! Gick sen hem från stan vid tolv, drygt en mil haha och var hemma vid halv fyra efter ett stopp på McD och skjutsat hem Clara på cykeln till TIllberga. Nu laddar vi om på nytt och hoppas att denna kväll blir lika bomb-bra då Loreen kommer stå på scen, woalla!

STUCK IN HER DAYDREAM


Torsdag och jag hade min första sovmorgon på lovet, vaknar till av stålande sol, en klar blå himmel och en smarrig frukost som står och väntar på mig. Ikväll drar vi ner till cityfestivalen också. Känner att den här dagen inte kan bli annat än grym!! Hörs, ida!

MY BEHAVIOR DEPENDS ON YOU


Hejhej!
Verkar som om bloggen helt plötsligt blivigt min? Lite synd att Amanda nu valde att sluta blogga helt faktiskt men nu blev det så, inte för att det gör mig så mycket men aa. Passade på att göra en enkel header när jag hade tid över också, inte alls lika snygg som den jag gjorde för några dagar sen men den får duga så länge!

Ps.. Älska de människor som behandlar dig väl, glöm bort dom andra.
Ingen har sagt att livet är lätt, men att det är värt att leva.
Tyckte det var ett bra citat. Ida.


U R B A N



En av de tre påsarna jag fick med mig hem idag, vad kan gömma sig i den tro?? Hihi! Ida.

S T H L M

Hemkommen från en heldag i Stockholm. (Där av den dåliga uppdateringen). Vart där med Clara och vi hade det riktigtriktigt bra. Lite snap-photos från dagen alltså, alla med Claras iPhone så kvaliten är väl inte den bästa hah.. Hör av mig senare, ska slänga i mig mat och dra vidare ut med fina vänner så har lite bråttom, ingen vila här inte! Blog-u-latero. Ida.

JUST BELIVE IN YOUR DREAMS


Älska de människor som behandlar dig väl,glöm bort dom andra.
Ingen har sagt att livet är lätt, men att det är värt att leva.
 
/Amanda

SE INTE TILLBAKA, DU SKA INTE DEN VÄGEN.


Ska träffa Clara och prata igenom de sista till imorgon. HÖRS! Ida.

IF I COULD, THEN I WOULD, GO WHERE EVER YOU WILL GO.


Bara några härliga bilder. Ida.

IT'S OKEY TO DREAM SOMETIMES

Födelsedagen närmar sig.. Ida.

IF YOU WANT SOMETHING, JUST GO FOR IT.


Knallade runt på stan igår med, bara för att.. Tog en fika med Clara och Fanny och kikade lite i butikerna men fick inget med hem, jag och Clara drar till ********* i veckan ist för lite shopping, kommer bli awesome. Anyway.. Åkte hem för att äta mat och sen ba körde vi. Sprang ~5 killomter och sen mördarstyrka på de, allt detta i det iskalla regnet men klaga gjorde vi inte! Kändes så himla bra efteråt. Vi hoppade in i bastun hemma hos mig där vi mös med musik, ansiktsmaskar, ljus osv... 
(Clara fastnade inte på bild..)

Uppdaterar senare. Kram. Ida.

SHE SAYS SHE'S ABOUT TO RUN AWAY AND NEVER COME BACK.

 

T I G E R



Vad jag fick med mig hem ifrån stan igår. Sololja från Harmoniq, fanns i massor av olika styrkor och det luktar så in i norden gott! Det var även rea, så passa på nu tjejer!.. Och ett rätt fränt linne från Monki som kommer bäras en hel del i sommar. /Ida

4 YOU I CAN BE WAITING 4 A LIFETIME



DAGENS
Oversize bas t-shirt_GT // Cykelbyxor_GT // Oversize jeans skjorta_New Blouse // Boots_Bianco // Örhängen_JC

A REAL FRIEND IS ONE WHO BELEIVES IN YOU WHEN YOU DON'T.


Har tagit en tripp på stan med Clara på eftermiddagen/kvällen. Gick runt i affärerna och satt på spicy i tre timmar för
att bara prata av oss och ta det lugnt, mys! Fick med mig två grejer hem också, bilder kommer senare så kika in! / Ida

RUNAWAY



- OLD PIC -


Som Ida har berättat innan, så har vi båda haft fullt upp med att göra roliga saker! Sommarlovet är nu äntligen här, jag har själv inte fattat det än. Förra veckan har jag jobbat, så den här veckan ska jag bara ta vara på ledigheten. För sedan på torsdag, är det aroscupen som gäller för mig! Då är det även cityfestivalen, och då kommer det grymma artister dit på kvällarna och sjunger, kommer bli grymt!

Ta vara på erat sommarlov nu allihopa, kärlek till er alla. / Amanda

THE WAY YOU ACT IS LAUGHABLE


Finn ett fel. Gjort en förändring i designen, någon som ser vad? Isåfall, vad tycks? Jag är nöjd iaf!
Den är lite somrigare och roligare enligt mig, men något mer kan man ju alltid fixa till ellerhur. XX Ida.

YOU GOT IT BAD

COLLAGE BY ME
 
Snälla ge mig bara, finns så jäkla mycket snyggt att välja å bära i sommar. Men den här stilen är storfavoriten!
Fy satan så snyggt det är?! Får se till å hitta något i stilen hihi. Sov gott nu alla rockstars! Ida.

SHE'LL NEVER KNOW YOUR STORY LIKE I DO.


Segaste dagen på länge.. Jag skrev i tidigare inlägget att jag skulle gå och lägga mig igen imorse, men tror ni jag somnade om då? NEJ. Har alltså levt hela dagen på mina tre timmars sömn, men är inte allt för trött faktisk så ska försöka att inte klaga heh.. Frida har vart här hela dagen då vi har snackat om igår, bakat maränger (↑), kollat på två filmer, haha.. Gått promenad och lagat kvällsmat då även Ida kom hit. Toppen!

Ska ta en dusch och sen bara shilla framför datorn en stund innan dejten med sängen väntar. Ha't bra så länge. Ida.

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Åh hej, glad midsommar på er såhär i efterhand haha. Hade det riktigt grymt igår kväll. Grillade med tjejerna hemma hos mig, mös lite och knåpade ihop varsin midsommarkrans såklart! Drog sen vidare till våra kära pojkar. Mycket trevligt! Kom i säng vid fem och sen upp igen efter tre timmars sömn för att gå ut med hunden, livet.. Så nu går jag å lägger mig igen :))

Hoppas alla hade det bra igår, jag fick tyvärr inga bilder vilken var synd för alla var så fina! Men kanske kan sno några av en vän. Hörshej. Ida.

IF YOU LET ME, HERE'S WHAT I'LL DO. I'LL TAKE CARE OF YOU.


Har i fyra dagar vart ute på fotbollsplanen konstant, med söta små barn, andra toppen ledare och strålande sol. Nu sitter jag här med en svidande och ful solbränna men 1200 kronor rikare. Allt värt de! Har haft de så najs men nu är det över. Två veckors sommarlov ligger nu framför mig och sen tre veckors jobb igen... Bara att ta vara på tiden! Ska bla. ikväll hänga med några vänner i gropen. Seeu. Ida.

S O M E D A Y


Typ världens lyckligaste. Avslutningspresenten jag fick kunde inte vart bättre. Tack mamma och pappa!! /Ida

ALLWAYS IN MY HEART


Hallååååå,
Long time-no see! Fysatan vad livet är bra för tillfället! .. Och det är väl liksom nu när allt roligt händer, det är väl då jag borde blogga? Men nej, det är ju även då man inte har tid att sitta vid datorn å hecka, ellerhur? Så ja, ni kanske förstår varför uppdateringen vart sämst!

Avslutningsmiddag, skolavslutning, feeest med niorna, poolhäng, filmmys, massor av fotbollsspelande och en kompis som sover över i en vecka, ja då har man för kul för att blogga..! Tiden på Tillbergaskolan har vart så jäkla grymma. Bilderna här över är från middagen, avslutningen och festen, och det är de helt underbara personerna på just de bilderna som gjort de här tre åren så himla bra, dom är bäst och de killarna å tjejerna jag aldrig, aldrig glömmer. Kärlek till er! 

Okej, jag har igentligen tusen grejer att berätta för er men de tar vi senare så kika in, blog u later. Ida.


LIKE GLITTER'S RAINING ON ME


- MY NAILS -

Tänke ge er ett litet tips nu inför sommaren.. Naglar kan man ju pynta lite hur som helst, men jag gillar en fräsh look. Fixade här om dagen mina naglar såhär med ett genomskinligt nagellack och "pyssel glitter", enkelt och snyggt! De gäller bara att vara lite kreativ. Så här kommer alltså min naglar se ut ikväll och imorgon då den såå efterlängtade avslutningsmiddagen och skolavslutningen är här, wiiii! Så testa själva vett'ja! xx ida.

I TURN TO YOU



- BILDER FRÅN DAGEN -

Vi har bara tagit det lungt, tagit en promenad med hunden i solen, fotat lite och mumsat melon, mums! Ikväll väntar en lite filmmys hos amanda med Frida också, kan inte säga annat än att dagen är toppen! / Ida & Amanda

19 : 14



Underbar helg! Att tre dagars ledighet från skolan kan ge så mycket. Har firat studenten, tagit två fikor på stan med tjejerna, spelat match, mysiga filmkvällar, kollat på em, grillat mashmallows vid vattnet och mycket mer. Allt detta med mina bästa vänner, åå! Där av den dåliga uppdateringen, jupp!.. Men måste dra mig nu, herrrrå! Ida.

GOODNIGHT



Godnatt alla underbara människor /Amanda

LOVE LIFE




- STUDENTEN 2012 -

Igår var det verkligen en underbar dag, vädret var på topp, alla människor va glada & min kära bror tog studenten!

Dagen kunde inte bli bättre, jag fick nästan glädjetårar. Det var så underbart att se hur glada alla var! Bara för att det även var min bror som stog där på flaket, gjorde det hela ännu bättre! Grattis till dig marcus!!

/Amanda

VI KAN GÅ IGENOM ELD, BARA FÖR IKVÄLL.


- TODAYS -

Studenten måste vara en av årets bästa dagar. No doubt. All gädje smittar av sig så när man ser flaken rulla förbi med skrikandes studenter med léenden på läpparna, dunkande musik, dans, och champanj glas! Fy så underbart! Jag åkte ner på stan vid tolv med Johanna, Emma och Emma då alla utsläpp var och sen kom flaken på rad. Blev dränkta i öl och cider, blombuketter, vinkningar och slängkyssar. Men de får man ta, det är ju bara smickrande så haha.

Har även vart å firat min barndomsvän som tog studenten idag, grattis till henne! Ska Slänga på mig lite bekvämare kläder och möta upp några vänner. Ha en fin kväll, ida.

FASHION SHOW


Hallow rockstars!

Är helt utmattad efter en toppen dag, försökte göra ett inlägg imorse också men blogg.se var ju helt fucked up?? Anyway.. Låter rubriken stå för det mesta, ja, har haft den årliga modevisningen och musikshowen i skolan då vi visar upp våra kläder vi sytt i slöjden, med en riktigt "catwalk" haha, och gymnasieelever som fixat hår och smink i temat rock och wild&crazy fick vi väl upp den där extra lilla glöden, jupp! Det var full gång hela dagen då jag både var konfransiär, sångare och "model" på hala tre föreställningar. Dunder kul, bara att bjuda på sig själv liksom haha..??

Tog bussen ner till stan också för en kvälls fika med tjejerna då vi pratade om behövliga grejer bara, mysigt!

Ska väl nu tvätta bort de ton smink jag har i facet, ladda upp lite bilder på ansiktsboken och sen gå till sängs för att ladda till studenten imorgon, fan va grymt! Hoppas alla haft en lika awesome dag som mig! Puss, ida.

CASH IS KING


Jo jag måste medge att jag älskar livet som dommare, pengarna bara rullar in, så najs!! .. De var allt för mig, ida.

I FEEL TO ALIVE TO EVER DIE



- BEST FRIENDS -

Hallåja.

Idag är det Sveriges nationaldag, betyder alltså att vi är lediga från skolan idag, riktigt skönt! Jag har inte riktigt planerat något, men måste i alla fall hjälpa till lite här hemma inför min brors student, som är på fredag. Det är helt sjukt, att han liksom ska ta studenten... Tiden går så himla snabbt! Men ha en underbar dag alla söta!

/ Amanda


TAKE CARE LITTLE BABY BIRD



- NEW DRESS -

En liten sneakpeek på den nya lilla söta klänningen jag köpte idag. Efter mycket frustration hittade jag den,
och den ska nu invigas på våran avslutningsmiddag nästa vecka med skolan, åååh.
Med några enkla accessoarer och skor får vi hoppas att det blir toppen! / ida.

LIFE ISN'T EASY



- ME -

Hej alla fina.

Jag har inte bloggat på länge, för har inte riktigt tiden. Det är mycket fotboll, men även annat. Men livet rullar på. Jag kom idag hem från Åland. Har vart på klassresa med klassen. Kan säga att vi har haft det underbart roligt! Vi är en stor familj och alla kan vara med alla. Vi hade så himla kul tillsammans och ingen ville åka hem. Jag blir ledsen av att tänka på tanken att om två veckor, då är det sommarlov och klassen finns inte kvar längre. Jag kommer sakna människorna otroligt mycket. Det märkte jag under denna klassresa, finns så många underbara människor i min klass. Loveu my friends♥

/ Amanda

NIGHT PLANS

Godkväll alla fina läsare!

Självklart sitter jag just nu och kollar på bigbrother efter att ha suttigt klistrad framför datorn i sex timmar för att snappa upp vad som hänt i veckan. NÖRD. Vem tycker jag ska vinna? Ja ni.. Jag har inte någon speciell jag hejar på. Jag höll stenhårt på Jimmy i början, tycker killen är stenskön och superschyst men aa alla kan ju inte vinna tyvärr.. Vissa personer ogillas ju lite mer i huset om vi säger så.. Men just nu ikväll håller jag inte på någon, alla tre finalister, Amandus som han kallas, Hanna J och Annika har alla sina sidor som jag gillar lite mer eller mindre. Får väl bara gratta vinnaren, må bästa person vinna!

/ Ida

MY GUN , YOUR HEAD.



En helt död tjej säger hallå efter en morgon som dommare för poolspel.
Ska bara ta ännu en chillpill dag, så att ni vet alltså.. Ida.

I DIDN'T MEAN TO HURT YOU.



/ ida

T E + T


/ i

GENOM ELD

Ojoj vilka tjejer jag har, som jag närmde igår så var min vän Ida uppe på akuten och inte nog med de. Idag fick även min vän Frida åka upp dit efter att klämt till fingrarna regält i en dörr, herregud vad händer liksom? Men detta klarar dem eftersom de är de starkaste tjejerna jag känner, love you.

Själv ska jag försöka äta efter en kaos men kort skoldag. Ska döma ikväll också men även imorgon och på söndag, caaaash! Ha't bra, ida.

RSS 2.0