The more I try, the less it working.

Inget speciellt att skriva, känner mig tom på nått sätt.. Har inte gjort något vettit idag känns det som. Hade ett oförberett engelska prov som gick bajs. Har målat två halv klara tavlor, och spelat gitarr sen jag kom hem från skolan. Hoppas morgondagen blir bättre..
-godnatt.
h

 


Just because we don’t talk, doesn’t mean I don’t think of you. I’m just trying to distance myself because I know I can’t have you.


hy


You shoot me down, but I won't fall

Är helt kär i alla covers killen gör, riktigt riktigt duktig ! En lång och awesome dag börjar gå mot sitt slut men innan dess ska jag duscha och fixa grejer till skolan imorgon, hur ska jag hinna ? Tur att jag har sovmorgon iaf ..! Godnatt alla söta läsare..


Cause this one's for you and me, living out our dreams

Inte haft någon direkt toppen uppdatering på sista tiden, men har varken haft lust eller något att blogga om så.. Har spenderat en skön dag på stan med Frida och fanny →http://fannyoolofsson.devote.se/ eftersom vi har studiedag idag, och ja det behövdes verkligen ! Köpte några julklappar, åt lunch och tog en liten fika innan vi åkte hem.. Nu laddar jag upp för en toppen träning, hörshej!

 

 

2dq7Dv on Make A Gif, Animated Gifs

 


Hi idiot, i love you_

Kom hem ifrån skolan med en spräng huvudvärk.. Bytte om till mjukiskläder och nu sitter jag här. Ska måla lite granna nu tänkte jag och sen mysa ner mig i soffan med en film, puss.

kjö.
RSS 2.0