I NEED YOUR LOVE, I NEED YOUR TIME, WHEN EVERYTHING'S WRONG, YOU MAKE IT RIGHT.

 

Vilka dagar man har framför sig va? London resa med min kärlek, då vi även firar två underbara månader tillsammans, avslutning då jag står med mina betyg i handen och friheten framför mig har aldig vart så nära, och strax är även min födelsedag här. Känner på mig i hela kroppen att den här sommaren kommer bli awesome! Jag har så himla höga förhoppningar inför sommaren och jag hoppas hinna med massor, även fast 4 veckor kommer bestå av jobb, men då även pengar. Puss Ida.

TO BE NUMBER ONE, YOU HAVE TO TRAIN LIKE YOU'RE NUMBER TWO.Haft en helgrym dag. 1 ½ timmes orientering på morgonen, fick träffa en Johannes en snabbis efter skolan, och direkt när jag kom hem tog jag mig ut på 20 mins löptur och sen styrketräning på de, skönt som bara den! Har nu fått i mig favoritmaten av mamma och ska sticka ut för att träffa några trevliga amigos. Hörs, hej!
 IN MY MIND, IN MY HEAD.


En bild från förra sommaren. Har haft en rent utav piss-dag. Trist, regnigt, kallt väder och trots att jag haft matteprov hela skoldagen som gick helt snett, har bara en enda, annan tanke snurrat runt, runt i huvet mitt dagen lång. Ska försöka få tankarna på annat genom att fixa en kopp med mitt favorit te, vanlij/honung, och sätta mig med en uppsats här på kvällskvisten, även fast jag mest av allt vill vara i min fina Johannes famn just nu. Hoppas ni haft en bättre dag än mig iallafall vänner och ovänner. Ida.

DU.Vår-klädsel. Även fast det är måndag är humöret på topp, solen skiner och kväll kommer mamma&pappa hem efter två veckor på Bahamas. Helgen har bestått utav altanhäng och festande precis som sommarkvällar ska spenderas. Ska nu ut i solen och sedan fina till huset för mamma och pappa. Ha en fin dag, ida.O N E Δ T I M EInlägget jag vet att många av er läsare har väntat på, bilder (oredigerade tyvärr) från vistelsen i Stockholm och mitt livs konsert! Lunchade först med tejerna på FRiDAYS och sen tog vi oss till Globen för att se Justin live vilket var helt magiskt, finner inga ord. Allt var perfekt. Detta är en dag jag sent kommer glömma kära vänner, oh my..

Mycket har hänt sen sist jag bloggade och mer kommer att komma, ojojoj, har tillexempel en weekend till .......
inbokad med min fina Johannes och med endast 18 dagar kvar till sommarlov finns inget att deppa för! / Ida


P U S H P L A Y

Tack för att ni kikar in även dast bloggningen går i botten, men snart kommer bloggandet igen så håll ut fina ni! Pussar från Ida.

YOU WALKED OUT OF MY LIFE.

 
Det är långhelg och jag bara njuter! Så otroligt skönt med ledighet just nu, för det är verkligen jättemycket i skolan just nu och då kan man äntligen slappna av litegrann. Idag vaknade jag upp med mitt hjärta och vi har i princip inte gjort någonting, bara tagit det lugnt, superkönt! Idag fick jag även hem mitt mobilskal (som ni kan se på bilden). Är så himla nöjd!
Kramar från Mandispandis.

JUST GIVE ME A REASON.

 
Förlåt för inget bloggande från min sida, men just nu har jag inget sug på att blogga alls. Känner att jag inte har något speciellt att skriva om och just nu går skolan först. Vi får väl se om bloggandet kommer igång mer senare eller inte.
Men ha det bäst, puss! / Amanda

RSS 2.0