THE NEW YEAR IS NEAR

Fixar klart det sista. Ska våga håret en aning packa väskan och sen drar jag hem till frida. Jag, hon och Fanny ska nämligen sminka oss tillsammans eftersom det är roligare såklart heh. Runt sex bar det av till Amanda och sen till Jonte, vad som sen händer, ja det får vi se.

Det här blir troligtvis mitt sista inlägg för det här året.. Men ha en super kväll nu allihopa och så laddar vi upp inför det nya året vilken kommer innebära nya motgångar men även möjligheter. Det ska bli ett bra år !



Λ GοοD NIGHτ


Vaknade upp och satte på radion där precis den här låten spelades, pepp !

CAUSE YOU KNOW HOW TO GIVE ME THAT

gn



Den hit tills tänkta nyår's looken. En färgglad tröja från veromoda, svarta jeans, höga kilklackar, några snygga smycken och smink på de. Hoppas det blir bra. Kvällen kommer bli grym och jag längtar som tusan, herre gud vad vi ska parta loss !!

NU : Förberedelser och film med tjejerna.

Looking for to much?

Första jag gjorde idag var att gå ut och ta en springtur, SHIT, vilken dålig kondis jag har.. Nu gäller det för mig att bara komma igång!

Jag sitter nu här och tar det lugnt, måste snart börja fixa mig och så, för Wictor ville bjuda mig på bio ikväll. Det kommer bli så toppen!

efwew
mysdressen är ju självklart på!

xoox

NYTRÄNAD, känns awesome men är dock allt för otränad.. Dagen kommer spenderas med Fanny och Frida. Ska ge oss på en liten bakning, mästerkockar som vi är men sen vet jag inte hur planerna ser ut..

Vill ni ha fler uppdateringar om våra mycket intressanta liv så hittar ni oss på twitter också !
För att följa mig, KLICKA HÄR . För att följa Amanda, KLICKA HÄR

++++ things

+ Jag älskar att sporta. Det får mig att glömma allt de dåliga här i världen, det får mig att fokusera och känna mig duktig.

+ Jag älskar musik. Det finns inget bättre än att spela dunder hög musik och få drömma sig bort för stunden.

+ Jag älskar att vinna. Få som jag vill eller vara bäst. Känslan man får då är oslagbar.

+ Jag älskar att vara snäll. Det får en verkligen en själv att må bra när man vet att man gjort något bra mot någon annan.





NEW

q3req
gfewegw

Hittat nya skor till nyårsafton och skjortan fick jag för halva priset, supernöjd! Hittade även ett par springbyxor. GREAT

I'll take the world in my hands

Skulle åkt ner på stan men är inte speciellt sugen på de efter att vart där nästan varje dag sen lovet började.. Istället står tvätt och städning på planeringen och sen en film om jag hinner. Hoppas dagen blir roligare än såhär men jag överlever hah. Hoppas något kul händer ikväll iaf då. Hörs !

ghh


Because I can't stand you no more


Städat efter att tjejerna vart här och röjt runt några timmar. Dessa tjejer vet säkerligen hur man får en på humör,
ja både positivt och negativt, vi känner varandra nästan allt för väl haha.. Körde på spel och film kväll, såg en av de tre twilight filmerna och när de två sista filmerna kommer ut så man kan köpa dom kan ni ju gissa vem som kommer göra det på dirr !

Annars har jag mest gjort ingenting på dagen, bara glidigt igenom den nästan hah..
Nu väntar soffan med ännu ett avsnitt med GLEE. - Mitt sista inlägg för denna kväll, så godnatt söta du ♥

Always on my mind

Jag har försökt och försökt att lägga in ett inlägg med min nya Iphone, men det vill ju inte funka för mig...
Men jag har inte kunnat blogga för jag har vart i "viken" i några dagar hos min farmor och farfar. Där var även med mina bästa småkusiner, gud vad jag har saknat dom!! Man blir så glad bara dom är i närheten. 

Jag fick lite fler julklappar där och jag blev supernöjd. Älskar att umgås bara med släkten, dom är så mysiga. 

Under dagarna där har jag nästan bara lekt hela tiden, har även haft lite mysigt och vi har allihoppa bara umgåtts helt enkelt. Jag hann även på att träffa vänner som man inte träffar på ofta alls. Det var jättekul!

Nu är jag hemma igen och får lov att lägga ett inlägg från datan... Vill verkligen att det ska funka att göra ett inlägg från mobilen, men det vill inte funka! 

Lite senare drar jag mig mot Ida för att träffa bruuudsen! Detta ska bli en filmkväll, TWILIGHT.

image description


IF YOU JUMP - I JUMP

hy


Älskar filmen titanic, såg den igår med Frida och Julia och jag gråter alltid floder till denna film men nej, inte igår.. Kollar man på film med dom två tillsammans, blir det alltid kaos och man garvar till allt, galna tjejer det där..

And everything in your past, you wanna let it go..

g

Just chilling with my homie. Ah, sitter här med Ida efter att ha vart ute på en och en halv timmes behövlig promenad.
Riktigt skönt att få prata av sig ibland om både de ena och de andra..

Bandy idag också som sagt med massor av skönt folk och sen stan med Fanny och Simon, även då blev det en hel del snack.

IF YOU DON'T MEAN IT, DON'T SAY I†

Blev till slut en toppen kväll igår. Film, spel och massor av skratt med Ida, Fanny och Johan.. Spelade med andra ord, haha, kan ju vara det galnaste spelet i hela mitt liv..?

NU: Ska fixa mig och äta innan jag ska iväg på bandymatch med dom bästa.

She'll never know your story like I do

SÖNDAG. Ständiga söndagar som alltid ska kommma tillbaka varje vecka. Har inte några större planer för dagen förutom att jag ska träffa Fanny och Amanda.. Hejsvejssss.


Just de ja. Jag är med och tävlar i lite olika julkalendrar om det finns något värt att vinna. Idag är jag med och tävlar om en tandblekning från på Klara's blogg, hur najs är inte de ? Så ta er en titt och va med och tävla du med !

GOD JUL!

e

Kissing underneath the tree, I don't need no presents boy, you're everything I need.


En trött tjej och en julafton som snart är över. Hoppas allihopa haft en fin dag. Jag är inget stort fan av jul direkt utan det är mest snön jag gillar, och ja en jul utan snö, det är ingen jul för mig ? Det största med julen äv väl julklappar och ja det har jag såklart både gett och fått, alltid lika kul iaf. Jag har inte fått något speciellt eller stort, men jag är nöjd med jag fick och jag kräver inget mer. 

Jimmy min underbara bror är han som räddat min dag. Träffar ingen av mina bröder speciellt ofta så att träffa honom idag var guld värt ♥


++++

Jag vaknar upp på julaftonsmorgon och upptäcker, det fin ingen snö ute, buhu..
Men ja, det är ju ändå just de, julafton, så det är bara att hålla humöret uppe ! Ska snabbt släga ihop en sats med julgodis och sen fixa till mig, lite fin måste man ju vara idag tycker jag nog allt !

HAjfGQ on Make A Gif, Animated Gifs


Min julklapp från världens bästa fotbollslag var den här adidas dressen. Snygg och skön, helt perfekt ! Fick den igår och ja, den åkte på på dirr kan jag säga !

JULMYS

few
w
gw
äölk

Den nya tröjan är även på!

I don't feel it , do you ?

Dagen före julafton har jag spenderat med Ida och Jerry, hade super trevligt ! Tog bussen ner till stan med dom två men också Johannes och Max. Vi gjorde ett tappert försökt att få något bestämt till nyår men nej, det kom vi ju inte så långt på.. På stan var vi inte alls länge och jag fick inte ett dugg med mig hem.

Hemma hos Ida sen tog vi det bara lugnt. Satt och mös på idas rum och sen var det klappinslagning som gällde.
Hej och hå så dom såg ut med men kul hade vi iaf !

Nu är den sista lilla julstädningen för mig med min käre bror som också är hemma och sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda hihi, pusspuss.



Feliz navidad

Jag ber verkligen om ursäkt! Det är sån tur att vi är två personer som har bloggen, för jag har inte haft mycket tid för att blogga dom här dagarna. Men nu så!

Det är dagen före julafton.. JULAFTON ALLIHOPA!!

Jag känner mig som ett litet barn och det är så mysigt. Det som är minus just nu är att snön håller på att försvinna, det är plusgrader och jag vill ha snö på julafton.. Men mitt humör är just nu på topp! 
Igår fick jag jullov och mina betyg är helt OK! Jag är varken bäst men verkligen inte sämst. 

Sedan åkte jag iväg och firade lite "julafton" med Wictors kusin. Så kul att se hur glada små barn blir för julklappar, man kan inte själv sluta le. Jag fick även en chock när Wictors mormor kom fram och gav mig ett armband som hon hade köpt, TILL MIG?.. Blev nästan rörd.

På kvällen när vi hade kommit hem till Wictor igen så fick jag julklapp av honom och han fick sin juklapp av mig. Av mig fick han en skjorta och ett halsband som jag hade graverat mitt namn på. Verkade som han blev nöjd. 

Jag fick en parfym som han hade köpt i spanien och en tröja. Jag blev supernöjd!!! Lägger in bild senare på tröjan och kanske även parfymen.

Nu sitter jag här hemma i soffan med pappa och bara tar det lugnt. Julgranen står och lyser och jag älskar verkligen denna känsla.

Men FÖRLÅT ännu en gång till alla som läser och ett ännu större förlåt till Ida, för att jag inte hunnit med att blogga. Men jag har sån tur att jag har henne. Hon är grym på att blogga, och är världens bästa tjej!

rger

There’s always that one special person that no matter what they’ve done to you, you just can’t let them go.


Går och lägger mig med ett leende på läpparna. En anledning för det är att statistiken går uppåt vilken är super kul. Vi har ju inte gjort bloggen "offentig" än men det kommer väl någon gång när vi känner för det antar jag, och då hoppas jag (eller ja, vi) på ännu fler besökare såklart !

Jag har fått några gulliga kommentarer idag också vilket uppskattas jätte mycket. Bara några små enkla ord kan få en på så mycket bättre humör, tro mig, så tack till dom. Hoppas jag kommer kunna svara på en av dom imorgon ist, eftersom min dag idag inte vart speciellt händelserik..

Annars blir det en rätt tidig kväll för min del, mår inte alls bra, varken i huvudet eller ryggen så det är lika bra jag vilar upp mig tills imorgon. Kramar till er, godnatt.



JUST SOME WORDS


HOLIDAY ♦ YADILOH

Mbv25O on Make A Gif, Animated Gifs


Nu är det här, efterlängtade jullov !
Med betygen i handen känns det rätt bra även fast jag vet att jag kunde gjort bättre ifrån mig.. Hoppas alla får en toppen jul, och helt OK betyg ni med !

Cause everything inside of me skreams nonononoooo.

Lugn kväll. Har tagit en prommenad med bebo och ska snart hoppa in i duschen. Tog bussen ner på stan efter skolan med Amanda. Fick faktiskt med mig en tröja hem som jag har tänkt ha på nyårsafton. Den var inte exakt som jag hade tänkt att jag ville ha men något åt det hållet iaf, så vi får se om jag behåller den eller inte..

Tog en fika, eller snarare mat på stan och satt och pratade. Kom hem och fastnade vid datorn, som vanligt.. Sista skoldagen idag också, omg vad skönt ! 


I tried playing it cool, but when I'm looking at you, I can't ever be brave, cause you make my heart race.


Äntligen. Sista dagen i skolan, så in i norden skönt må jag säga! Efter en riktigt seg morgon är jag uppe och när som helst kommer Fanny och plockar upp mig. 
Annars få vi väl se vart dagen leder, har inget planerat så ah.. Ni får ha det bäst !

I will be strong and hold my head high

g


Kill me. Helt jävla seriöst, orkar inte med den här skiten igen. Den har redan sabbat ett halv år av mitt liv och jag pallar inte att gå igenom det en gång till. Trodde allt var bra men nej, jag hade fel. Idag på träningen sprack ryggen totalt och ja, det blir antagligen ingen mer träning för mig i vinter, kul ! Den här smärtan kan bara ta o lämna mig nu och gräva ner sig någon stans, så långt bort som möjligt och aldrig, aldrig mer komma tillbaka. FUCK. Men det är bara att bita ihop, göra det bästa av situationen och kämpa på.

Godnatt alla.

gr4

HAH, YOU SAID THAT IT NEVER WILL HAPPEN, BULLSHIT

Vilken dag, och den kommer bara bli bättre ! Slutade tolv och drog då ner på stan med bästa tjejerna, Ida, Amanda,
Fanny & Frida. Letade julklappar, helt galet vad dåligt det gick haha, tog en fika på Wayne's där vi satt ett bra tag. Jag försökte även hitta en nyårs outfit som jag tänkt mig, men icke, hittade inte ett piss..

Nu är jag ombytt, klar och taggad till max. Känner mig som ett as efter att inte rört på häcken för fem spänn på tre veckor,
helt sinnes ! Men nu är träningsbagen packad, och strax drar jag iväg vill hallen för träning, ljuvligt !

J


SLEEP TIGHT

phi

INTE LÅNGT KVAR

ipjipo

Heeeelt sjukt vad jag är trött just nu. Jag låg i soffan och försökte hålla mina ögon öppna... men somnade hela tiden?! Så att lägga mig i sängen var nu ett bra val.

Imorse när jag gick ut fick jag världens största leénde på läpparna, för det var så sjukt mycket snö ute. Hoppas den verkligen håller sig kvar nu. Skulle vara så mysigt om snön är kvar på julafton.

Varenda lektion idag kollade vi på film, varena lektion utom matten och idrotten. Kommer säkert se precis likadant ut imorn. Seeeegt!


Sometimes you forgive people simply because you still want them in your life.


d

d

s

d

d

d

f

Bättre sent än aldrig. Fick några super fina bilder av clara från luciatåget. Riktigt roligt hade vi ihop och lussandet blev succe. Vilka pinglor på sista bilden va ?

Isn't it ironic ? We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us. Love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us..


sNXFU7 on Make A Gif, Animated Gifs


Väntar på att men bebo ska komma hit.
Måste även tillägga en viktig del i mitt liv för stunden, snö, snö, snö överallt, I'm in love.
Tröjan jag fick i julklapp också, gillar den starkt !

It's the way I’m feeling, I just can't deny



Grymt duktig tjej, gör covern så jäkla bra må jag säga !

STAND UP

kl.

Dagen vaknade jag riktigt tidigt! Skulle stå vid Hemköp på Malmaberg för att sälja lotter åt laget... superkul! (fast nej). Men vad gör man inte för att ställa upp.

Sedan efter tre timmar där åkte jag hem och bakade lite julgodis med mamma, riktigt mysigt! Det får mig att verkligen längta till jullovet, speciellt julafton och sedan nyårsafton.

Resten av dagen spenderades hos min favoritkille. Vi kolla på film och hade det kul som alltid. 

Imorgon är det tillbaka till skolan... Men ska inte gnälla för mycket, för vi har faktiskt knappt något plugg! Det är så skönt att betygen är satta, så man någongång kan få vila.

Imorgon efter skolan ska jag umgås med mina bästabästa Ida, får se vad för galet vi hittar på, håll er inne allihopa!!


I got a problem and I don't know what to do about it

Fick helt spontant för mig att baka bröd haha (random), och ja så blev det. Små goda frukost bullar tills imorgon med improvisations recept, alltid lika kul att ha i lite vad man känner för bara, och att det sen blir bra också !

Imorgon är det tillbaka till helvettet som gäller, eller ja vi får se hur kroppen känner sig eftersom att jag nu inte mår prima direkt..  Tur att vi får jullov på torsdag, underbart !

b

h


The difficult thing is that you're simple and he's not

gbv

Gitarren får göra min kväll. Tänder några ljus och sätter mig och plinkar lite.. Lateroo guys.

I love you , she likes you & you like her . I lose , she wins.

tinkerbella

Damn,
hur galet snygga är inte dessa skor ?!
Jag är med och tävlar i en julkalender i Isabellas blogg. Varje dag lottar hon ut super bra grejer, även prisvärda.
Idag är det skor hon lottar ut. Man får välja vilket par man vill från skonamig.se, jag valde pumpsen som är på bilden.
Skulle helst vilja haft i knall blå (klicka på länkarna för att se och läsa mer) men valde dom här, jätte fint till sommaren !

VVORLD VVIDE

Världens utan tvekan snyggaste kvinnor. Tanken slog mig dock att nästan alla av dom har ett "mulatt-utseende", och det är inget illa menat, alltså om ni fattar, har lite brun hy och bruna ögon, så himla fint.

thththr
h
-bk h

Rihanna / Tyra Banks / Kenza / Beyoncè / Jennifer Lopez / Angelina Jolie

I CL • SE MY EYES ΔND I CΔN SEE Δ BETTER DΔY

Sådära. Har fixat till naglarna medas jag kollat på serien degrassi på MTV, riktigt bra faktiskt. Naglarna, ja ni ser ju hur dom blev. Om jag får säga det själv blev dom skit fräna haha ! Testade samma sak igår men på bara några av naglarna och det kacka ju ihop totalt.. Men ja, snygga/coola/anorlunda naglar är aldrig fel, failade dock en aning men strunt samma.. ↓
Jag är nöjd !

ss

nh


Sista bilden är på naglarna från igår också.. :ppPPp
Kanske lägger ut bilder på julklapparna jag fick igår, så himla bra. Passar mig på pricken ! Så håll ögonen öppna hörr'ni, kram !

CHRISTMAS LIGHTS

När som helst kommer Claras hit för lite julmys med skinkmacka. Detta gör vi varje år, vi har det som en tradition, och vi brukar alltid ha det riktigt mysigt!

Ni får alla andra ha en trevlig och mysig kväll!

TIME PAST BY AND NOW WE'RE HERE AGAIN

Uppe med tuppen är väl det minsta jag kan säga. Efter en kväll med ungefär fem timmar allsång till olika musikvideos, julklappsöppning, matlagning, mys och galenskap ligger mina fina tjejer just nu och sover. Jag är redan hemma, har hunnit äta frukost, bytit om och är påväg hem till min brorson för barvacknig, ojojoj.. Hur ska detta sluta ?:s

jjjjjjjj

Älskade brudar ♥♥

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

rh

"Dagens", haha låter så fult att säga det.. En totalt ovärd dag i skolan. Har inte gjort annat än att kolla på olika filmer, kul.
Ska nu slå in mina första julklappar för i år, wii. Ikväll ska jag nämligen hem till Fanny med tjejerna för julklappsbyte och vi ska göra det i tid det här året. Förra året hade vi bytet på påsken, herregud vad ovärt hah !

Hoppas alla där ute får en trevlig helg nu, kramis 

I'm stuck in between fantasy and reality

f


- g o d n a t t .

I'd never gave up the one thing I really wanted. It was difficult to wait but it had been even worse to regret.


h

Lång torsdag, som vanligt, alltid lika långa och trista. Har tryckt i mig godis hela eftermiddagen framför datorn som har visat Justin, Justin och Justin, underbar. Amanda kom hit nu på kvällskvisten också, haha min lilla galning som dock inte tycker Justin är snygg, jag fattar inte ?!

Måste tacka Caroline som lyckades fixa till vår stilmall så designen "håller formen" om man trycker på något, äntligen !

 


O M G

­Nyheten som finns på alla stora tidningar just nu, för er som inte läst det, check it out ↓
tryck här

U SMILE . I SMILE

g


Får aldrig nog av killen. Så snygg att jag dör, sjunger som en gud och är ju bara för söt ! Bilden tog inte allt för lång tid att göra, jag hade ju alla bilder på datorn redan (hehe..) sen var det bara att sätta ihop dom till en, värt all tid ! Synd bara att bilden var "för stor" om ni förstår så jag vad jag menar så var tvungen att spara den i sämst upplösning så bilderna är ju totalt suddiga.. :( 

LOVE LOVE LOVE LOVE ♥♥

Jag har verkligen inte haft tid att blogga. Har inte vart inne på en dator på ungefär tre dar...
Men nu gör jag äntligen ett inlägg!

Skolan idag var väldigt chill, kollade mycket på film och så.. känns så ovärt att vara i skolan, lärarna hittar bara på saker som vi måste göra bara "för att". Blev riktigt arg/ledsen idag över min svenska lärare också, tycker inte det är rätt att bara stå och vara taskig mot en elev, mina föräldrar reagera väldigt mycket över det han sa till mig och så.. men vad ska man göra? han är DUM I HUVET. Livet är inte alltid rättvist.

Jag drack nyss upp ett glas varm oboy med grädde, mums! 

Men ska ta och lägga mig nu, behöver sömn.

Imorgon efter skolan åker jag nog ner på stan för mer köp av julklappar! Hoppas även min älskling hänger på.

Sov så gott alla söta!

åpoj
Haha, en bild på mig från haloween

I've been there, done it but now I don't know ◊

g


Ny duschad och fräsch. Blir troligtvis en tidig kväll för mig ikväll med, behöver verkligen sova ut och vila upp mig.

Don't ever try to win someone back who has chosen to lose you

d


Tretton hårda ord.
Efter att ha suttit vid datorn sen jag kom hem tar jag nu nässpray, klär på mig och går ut med min vovsing.


Boy, my heart skips a beat every time I see you

Lucia igår gick super. Ett så himla bra gäng tjejer vilket gjorde hela grejen toppen. Efter tre förestänningar var jag död, bokstavligen. Rösten blev bara sämre och sämre med dagen efter all anträngning och idag mår jag ju som jag mår och har tappat rösten ett par gånger, great.

Fick sluta tidigare i skolan vilket vara hur skönt som helt. Ska bara ta det lugnt resten av dagen för att bli frisk. Kram.


LET ME SLEEP FOREVER

Totalt död. Spelade innebandy igår i sex timmar, det gick väl sådär men jag försökte iaf, dock kom vi två, i år igen, fuck. Fan vad segt, måste bara säga att Jennifer, vib's målvakt, är så sjukt jäkla bra. Hon stod i mål åt åttorna och räddade dom bokstavligen. Aja det är är väl bara tacka och ta emot andra platsen som alla andra tre år..

Har sovit fem timmar innat, ingen längre sömn direkt. Nu drar jag och Ida iväg till skolan för lucialussande, hoppas rösten håller, latero.

WE RUN THIS F***ING WORLD

Stressad x 1000.. Har två galet roliga dagar framför mig med innebandy cup och lucialussande, ska bli så jäkla kul ! Dock måste jag packa och förbereda nästan exakt allt idag till båda dagarna. Min hjärna på högvarv och jag kan inte sitta ner utan att "nervöst" pilla med fingrarna på något eller skaka på benen, får totaldamp.

Well, det är bara att gå tillbaka till det jag gjorde, har en hel del att hinna med innan jag går och lägger mig. CIAO !



I HOPE THAT I NEVER LOSE YOU AGAIN

Ida räddade min kväll/natt totalt igår. Traskade hem till henne klockan tio för att jag hade så enorm tråkigt.. Blev en hel del massa skratt med henne och Elin, haha, natthumor säger jag bara !

Sov kvar där men åkte till stan med mamma vid tolv idag. Känns så hilma bra att ha köpt alla julklappar nu, wihoo ! Tog en lunch på spicyhot, kollade runt lite mer och sen stannade vi till och handlade påvägen hem.. Toppen söndag !

t


En bild ur arkivet. Den bästa sommaren i mitt liv.

SEXY AND FREE

Haha, galet lag man har hamnat i! Jag vet att jag kommer stortrivas där i alla fall, det var riktigt kul.

Kom dit och då började det med att det var en "mexicans afton" och vi började äta... TACOS, hah. Supergott.
Sedan har vi en tränare som är ganska ny som heter Niclas och han skulle dom nu "nolla". Han fick en tårtbit som han sedan skulle äta upp, fast han fick inte använda något. Alltså.. han fick äta med heeela ansiktet!
Det såg riktigt kul ut, haha.

När han väl var klar och så... då ser jag att tobbe "den andra tränaren" kommer inte med tre nya bitar. Ja, då skulle dom såklart nolla oss som var nya i laget. Jag, Frida och linn fick tävla med att äta upp tårtbiten först. HAHA, man fick verkligen tårta i hela ansiktet!!! Men vem vann..????? JO JAG! heh...glupsk?
Samtidigt stog alla såklart och filmade och bara skratta... OCH Niclas är ju så dum att medans man åt, trycker han ner fejset i tårtan... haha....

Sedan satt vi och snackade en massa, hade kul. Sedan blev det fler tävlingar. Vi hade två lag, och den första tävlingen hette "nynna".

Då gick man en och en fram och fick sätta på sig ett par hörlurar och sedan skulle man försöka nynna en låt, och dom andra skulle såklart gissa vad det var för låt? Haha, vissa fick så sjuukt svåra låtar, lät skitkul när vissa nynna!

Den andra tävlingen var en frågesport om typ... allting! Tillsammans så vann mitt lag!!! Shit, va skönt kan jag berätta, för det förlorande laget fick en "bestraffning". 

Vi tjejer som vann tog en varsin tjej och stog och höll för dom andras ögon. En och en skulle dom få äta en sak, fast dom visste ju inte vad...
Det var gräshoppor!!!  Shit, va kul det var att se.. helt sjukt! 

Kvällen bestog helt enkelt av riktigt mycket skratt och så, och laget trivs jag enormt bra i. Lite galna tränare behövs verkligen. 

PS. snart är min älskling hemma!!!!

äöl.äöl.

NO ONE BELIEVING BUT ME †

rrrr

En galet snygg outfit om ni frågar mig, riktigt frääään !


äöl

jag har aldrig andvänt läppstift förut, men det var faktiskt snyggt! ↑

Jag såg en stjärna falla

Mina första julklappar är köpta, och jag är riktigt nöjd med dom!  Hihi, gud vad jag älskar julen♥

Jag och mamma gick runt på stan och hon hjälpte mig att hitta perfekta julklappar, och det gjorde jag. Eller... jag tyckte i alla fall det. Vi tog även en fika med snällasnälla Ing-Marie.

Nu är jag hemma och slår in julklapparna och på högsta volym är det julmusik, härligthärligt.

Om en timme ungefär bär det av mot ringvallen för lite mys med laget, det blir nog toppen, Puss!

öäö
fvwe

I DID IT ALL FOR YOU

ö


Svin halt ute, man jag klagar inte, så jäkla underbart med snö. Matchen gick ju som den gick.. Nu sitter jag här ensam hemma och ska, tro det eller ej ta fram matteboken, en lördag kväll.. Galet men så är det när det går sämst i skolan..

We made it through stone, we made it through it all

g


Morgon promenad med min älskling. Ska fixa mig nu och sen sticker jag iväg på innebandy, seeu.

Tonight we're the stars that everybody looking up to ◊♦

Behöver nog egentligen inte skriva vem som vann idol antar jag, men jag tycker det var helt rätt och jag ba älskar Amandas version av vinnar låten, galet bra !

Nu väntar sägen som står alldeles ensam där nere i källaren. Har haft en grym kväll med massvis av sratt, det behövdes. Puss !

h


Ph, weheartit. re, me.

 


YOU GO GIRL*

Idolfinal hemma hos Amanda. Har myst här senaste timmarna med pizza, mitt julgodis, chips osv osv.. Har vart mycke snack men nu peppas det till, IDOL !! Jag hejar personligen på Amanda nu efter Moa åkte ut men jag har inte em aning om hur det slutar hah.. Hare så bra så länge, och slå på tv:n nu för gössenammen ! Lateroo.

F***ING AWESOME

Har förälskat mig i dessa skor från BIK BOK. Finns tyvärr inte kvar i affär längre men ja, jag skulle kunna döda för dessa snyggingar ! Både bilden och skorna tillhör min vän Sanna, hennes blogg hittar ni här, http://nonstop.webblogg.se/

d


So just say if we try, and leave the old behind

Klar't. Super enkelt, kul och gott. Tog mig ungefär 30 minuter att göra "the rocky roads". Nu ska jag ta en dusch och fixa iordning mig för sängen, sen smaka några bitar av julgodiset hihi..


f

m

 


I came home and I heard a strangers voice

Julmys. På schemat står nu julbak. Mitt absoluta favorit godis på julen är dessa, gudomligt goda ! Med ljusen tända och musiken på sätter jag nu igång, muuuums !

Recept, http://www.recept.nu/1.126537/leila_lindholm/efterratter_godis/leilas_rocky_road

,


++++ things

+ Jag åkte hem ifrån skolan tjugo i fem, livet.
+ Saknar sammaren.
+ ..Men är endå sjukt glad att snön har kommit.
+ Längar tills imorgon.

f


I will never tell the truth to someone who doesn't have the ability to understand


Chill dag. Har inte gjort några större insattser till att plugga utan bara skitit i det, så dum. Har i stället myst framför tv:n och lagat mat, blev riktigt gott! 

Fick masage av min kära mamma och deckade sen med vovvan i soffan, myyysigt. Så trött som jag är borde jag egentligen gått och lagt mig för läge sen. Men om jag känner mig sjäv rätt komemr det väl inte bli den närmaste halvtimmen iaf så..
Det här blir mitt sista inlägg för dagen, see you tomorrw.


hh

Gaaaaalet snygg !

aj lav ju bejbi

Det är torsdag imorn, alltså snart helg!!!

Kom nyss hem från träning. Hihii.. vad kul det är med fotboll!! Känns verkligen helt rätt att sedan söka till Widénska och har fotbollsprofil. Det är så himla kul att träna, så skulle nog trivad kanon där.

Men kan säga att cykelturen hem var så grymt mycket jobbigare än träningen. Jag var helt slut när jag kom hem... GALET.

men nu måste jag plugga. "tummen ner"

äåpo

Don't underestimate all the things that I can do -

Död. Mår inte alls bra. Jag kan knappt andas men men jag biter ihop. Har för mycket i skolan för att kunna ligga hemma och vila. Är inte säker på om jag verkligen hade sovmorgon men aa jag sket i första lektionen kan vi väl säga.. Ni tänker säkert, "va inte så negativ nu" men så är det, ska försöka göra lite mer possitiva inlägg som även Amanda sa. Så, snön har äntligen kommit till Västerås, glad chey.
But today I feel like th↓s..

uFIzXi on Make A Gif, Animated Gifs


good . better . best

Hej med er, jag tycker det är så himla kul att Amanda börjat blogga igen, kändes ju så jäkla tomt utan henne eller hur?
Jag kom nyss ur dushen efter en grym träning. Det gick så himla bra för mig idag, med allt verkligen, det bara flöt på!
Men.. Fick en boll rak i bröstet ch det måste ha varit en rejäl smäll. Smärtan jag har där nu, eller ja jag har haft de sen det hände är så jäkla jobbig, kan knappt andas eller röra överkroppen ?.. Anyway, hoppas det går över under natten. Ska vara ner med julkalendern (hehe) och sen gå och lägga mig. Pusshej!

s . n . y . g . g .  .  t . j . e . j . ↓↓

EN KLARBLÅ NATT I MÅNENS SKEN

Låg i soffan och pluggade med bästa pappi, hah, då började telefonen ringa och jag förstog direkt att det var Wictor. Skrek till pappa "det är wictor!!!!" så då spang jag iväg och pratade med honom. Hihi, blev så lycklig. Så nu sitter jag här med ett stort leende på läpparna och jag kommer sova så gott ikväll. 

Imorgon har jag en liten sovmorgon, kan behövas. 

Sweet Dreams My Friends!

pk

DARLING

Min älskling, min Wictor, min sötnos, mitt allt.... jag kan fortsätta i all evighet.

Han åkte till Spanien inatt och jag saknar redan honom. Att veta att han inte är här gör mig ledsen. Men det var inte det här jag skulle skriva.

Jo, att igår kväll när jag pratade med Wictor innan jag skulle sova så lovade han mig, att han skulle smsa mig inatt när han var på väg till Arlanda. Så när jag vaknade så skulle jag få läsa hans sms.

När jag väl vaknade imorse, ah.... då gick det inte att öppna hans sms!!!!  Han hade skickat ett sms som var hur långt som helst... men jag kunde inte se det? Mina tårar ville komma, för blev så ledsen... ville veta vad han hade skrivit. Låter töntigt, men nu när han lagt tid på att skriva så mycket vill man ju läsa det.

Gick då runt i skolan och försökte öppna smset hela dagen... men det funkade inte. Det gjorde dagen så himla mycket sämre också...

När jag kom hem ringde pappa till tele2, för min mobil funkade ju knappt alls. Var ju inte bara hans saker jag inte kunde se. Då fick jag prata med en riktigt trevlig kille. Det tog tid, men han försökte verkligen att hjälpa mig! Sedan, när jag startade om mobilen och skulle försöka kolla om det funkade att se smset, då funkade det!!!!

INGEN kan förstå hur glad jag blev/är. Jag la mig i min soffa och började läsa sakta, och måste säga. Har aldrig blivit så varm i kroppen och det kittlades i hela magen. INGEN, verkligen ingen kille har nånsin sagt sådana saker till mig. Detta gjorde nu min kväll, för det är helt sjukt hur bra denna kille är. Finns ingen bättre kille.
JAG FICK HAN.

Ni behöver även få höra positiva saker från mig, jag brukar skriva så mycket negativt. 

äöål
Du är mitt allt älskling♥

OOOOOOOO

Jag som var så glad när jag fick veta att jag fick börja träna förut, för att körtelfebern var borta. Men vad vill Gud mig? Nu har jag fått ont i halsen och känner mig inge pigg alls. Så NEJ, ingen träning för mig idag...
Men imorgon har jag bestämt att jag ska ta mig till träningen!

Skolan idag var inge speciell, varken rolig eller supertråkig. Det jobbiga var att jag inte mådde så bra bara. Men alla har även sådana dagar. Men nu äre plugg som gäller, hejdå


öploöploöplo

NOTHING TO LOSE +

Frukost framför datorn med gårdagens avsnitt av julkalendern, myyys. Ska klä på mig om en kvart och sen överleva ännu en mördar dag i skolan vilket innebär prov, hoppas på det bästa ! .. Som tur är så är inte skolan så lång idag och det är bara att se fram emot träning ikväll, lovley !!

I'd rather risk a short full life than have a long boring one

Rudbeck, nja jag vet inte.. En aning för stor skola för mig skulle jag tro.. Men om jag nu skulle välja rudbeck får det bli mitt andrahandsval, SP med inriktningen Beteendevetenska och sen fotbollsprofilen skulle nog passa mig bra isf !..
Bästa mami stannade till på McD på vägen hem och såg till att få en lycklig dotter igen, McFlurry räddade min kväll ♥

Pic. Ur arkiven. Tagen av Sara i somras.

Let's take the train to anywhere _

Godisförbud i en vecka, och nej jag ska inte bryta det. Gör detta för att jag äter godis jämt vilket påverkar min hy, badly !

http://tinkerbella.blogg.se/ , Isabella som kommer ifrån göteborg, läser hennes blogg varjde dag och just nu kör hon på med en julkalender där man kan vinna massor med as najs grejer , ta er en titt !

″Guess, who is in tha house?″

Jo, men det är ju jag??? AMANDA.

Jag har nu, äntligen fått tillbaka min kära dator. Fast hatar den så grymt mycket!!! Den är seg och gör ingenting rätt... Men man får nöja sig med det man har.
Jag har tyvärr tappat "bloggsuget" ... men det kommer väl tillbaka snart.

Måste nu börja plugga för nu är det de sista veckorna, nu ska man lämna in allt och dom sista proven måste göras! Så det är fööör mycket just nu. Men jag ska kämpa, sedan blir lovet så jävla underbart.

öl

KEEP UP THE GOOD WORK

Kom nyss hem efter en promenad med papaya, tro det eller ej men, ja jag hade faktiskt på min mitt skidställ för att det var så sjukt kallt ute, ångrar mig inte en sekund! Nu väntar en fet kopp med varm o'boy ( världens godaste ) och sen plugg, plugg, plugg, plugg.. Har räknat ut att jag har nio läxor, inlämningar och prov den här veckan, fan vad underbart !!

jk




I nearly left the real me on the shelf †

Slänger in ett inlägg bara för att... Har haft en så jäkla bra helg, idag har jag bara tagit det cool lugnt. Har vart en snabbis på julmarknaden, ingen julkänsla alls, fy sjuttsingen.. Annars så har Elin och James vart här, jag har plinkat en hel del på gitarren och käkat massvis med godis.. Måste skärpa mig med godis ätandet, suget finns ju där 24/7 liksom ??!?

Ska ta och ladda upp för ännu en slitsam vecka i skolan genom att ta mig en lång duschning med lite bastu, see u later.

◊ KVAR I NÅGOT JAG LÄMNAT ◊

Fattar inte varför jag inte bloggar mer på helgerna, då jag liksom har något att blogga om..? Hade iaf en superbra fredag med Frida. Kollade på hockeymatch och avslutade sen kvällen halvsovandes till filmen dear john. Nog om de. Har vart med sköna människor idag i bombardier arena och kollat på Fanny som hade gymnastiktävling, dom var verkligen jätteduktiga men det räckte ändå inte till för att komma till final ..

Resten av kvällen har jag vart hos Johan med Frida, allt för roliga typer det där..!

bg


Baby I hear melodies when your heart beats

Och så var det här igen, FREDAG ! Skönt att veckan gått så himla fort, tiden bara flög iväg. Annars har jag haft en vanlig skoldag, kanske en liten galnare avslutning än vanligt men oslagsbart rolig !! Frida hängde med hem och nu sitter vi här och lyssnar på vår bebis, Justin Bieber – Fa La La ♥♥

Hel galna men underbara tjejer ↓

j

d

d

f


xxxΔx

Är bombsäker på att det inte bara är jag som saknar min älskade bloggkompis och hennes inlägg .. Men Amandas dator är ju tyvärr sönder och då är det inte så lätt att blogga. Hoppas att det fixar sig snart iaf så det inte bara är jag som bloggar, känns lite tötnigt fakiskt.. 
-godnatt.

jh

I've been this way with so many before, but this feels like the first time

Det som verkligen gjorde min dag var att jag fick ett halleluja resultat på både engelska provet och uppsatsen, trodde knappt mina ögon ? Men BAAAM, där var det och jag kan inte vara mer nöjd ! Det är idag första december, men ingen snö, vart har den tagit vägen egentligen ? Esch, jag ska iaf titta på julkalendern ( standard ! ), göra middag och virka framför tv:n med en kopp tea hade jag tänkt... ( anteckna!! )

d


Snälla ge mig bara sommar igen, vill vara brun och ha låååångt hår för tusan ! Har saknat min hår i ganska exakt 168 timmar nu, för er som ville veta det med..

RSS 2.0