THE HAPPIEST PEOPLE DON´T HAVE THE BEST OF EVERYTHING, THEY JUST MAKE THE BEST OF EVERYTHING

 
 
Livet rullar på riktigt snabbt just nu, alldeles för snabbt. Vill inte att sommaren ska ta sluta bara. Men vi tar vara på dagarna, och gör det bästa av alla situationer. Just nu är jag så sjukt sliten, går knappt att beskriva med ord. Hela kroppen är död. Men ska fortsätta ha kul och ta vara på tiden nu med mina underbara vänner.

LETS JUST FORGET IT


We all do stupid decisions in life sometimes, but for me, it doesn't matter which road I choose. It's always the wrong one.

I ALWAYS SAY HOW I DON'T NEED YOU, BUT IT'S ALWAYS GONNA COME RIGHT BACK TO THIS. PLEASE, DON'T LEAVE ME.



Hey guys! Ida här, long time no see men jag lever, lever livet! Har haft det så jäkla bra de senaste dagarna, det gäller verkligen att vara på lovet de sista veckorna nu och de känner jag att jag och mina polers verkligen gör! Har hängt i gropen nästan varje förmiddag och sen vart på partaj om kvällarna. Har skrattat och gråtigt (hehe) som aldrig förr, bara njuter av var enda minut med mina fina vänner så därför blir bloggen lite off. Önskar att jag kunde blogga om allt vi gör men har inte tid liksom, vi är hela tiden ute på nya äventyr! Senast inatt var jag iväg med grabbarna och Amanda och campa (↑) i Enköping, inte kom vi långt ifrån Västerås men det räckte för att ha riktigt rikigt kul! Det går inte att ha annat med dom där vännerna, galet! Efter ynka två timmars sömn inatt väntar nu biorummet på mig där nere med en fet skål med jordgubbar och glass. Mums. Take care ♥

INFECT ME WITH YOUR LOVE AND FILL ME WITH YOUR POISON



Hej! Har inte vart såå mycket uppdatering för min del, men det vet ni ju varför, men däremot så är ju Amanda tillbaka, hur awesome?! Jag har iaf jobbat i tre veckor nu och har min sista dag imorgon, så skönt! På kvällarna har det blivigt en del altan häng med killarna, chill. Bara tagit det lugnt med musik, lite dricka och pratat, trevligttrevligt. Nu har precis vart iväg och tränat som alla andra dagar, men det blev en lite senare träning idag, fotbolls träning. Shit vad bra det går nu för tiden, fattar inte vad som har hänt med mig? Min tre veckors diet och hårt träning kanske börjar ge resultat, äntligen! Skönt att allt slit blir något bra tillslut!

UP NEXT. Ska slänga mig in i duschen och sen slå på en film för att ladda upp tills imorgon, kneeega på. Hejs!

WHATEVER YOU ARE, BE A GOOD ONE

 
- last night -
 
Igår blev det lite grillmys för mig & Ida med killarna i gropen. Musiken stod igång och vi hade jättemysigt. Sommarkvällar går verkligen inte att gnälla på. Ha nu en underbar dag alla. /amanda

FREEDOM COMES WHEN YOU LEARN TO LET GO

 
Dom här låtarna lyssnar jag på precis varje dag, sommaren 2012 för mig helt enkelt. Lyssna och njut, haha, nej men värt att lyssna tycker jag nog. Nu bär jag mig ut mot östra holmen, för lite sol och bad. Vädret levererar ju idag!  /amanda

YOU HAVE NOT EVEN NOTICED THAT



Picture from a photoshoot, taken a long time ago.

You're pissing me of, I'm so sick and tired of your excuses.
Just shut the fuck up and do what you're meant to do, okey?

SOMETIMES THE WRONG CHOICES BRING US TO THE RIGHT PLACES, WHERE WE BELONG AND ARE HAPPY

 
 
 
MY NEW LOVELY CONVERSE
 
-amanda-

LET'S GET CRAZY

 
 Hej alla underbara. Jag har nu fått för mig att testa på det här med att blogga igen. Nu ser jag fram emot det! Ska försöka hänga med i Idas tempo, så ni får mycket att läsa. Ha nu en underbar kväll , puss.
 
amanda.

◊◊◊◊

 
I'M BACK.

x x x



OUR SMALL, STUPID CONVERSATIONS MEAN SO MUCH MORE TO ME THAN YOU'LL EVER KNOW.

THOUGHT OF YOU


Vaknade klockan tio till en klar blå himel. Men självklart så ska molnen komma som valigt, suck.. Hade tänkt
att lägga mig i solen, sliten som jag är för att bara chilla, men icke. Får se vart dagen tar mig helt enkelt.

AND NOW, YOU'RE GONE

 
OVISAD BILD, TAGEN I VÅRAS
 
Sitter hemma hos min fina Amanda efter en kvälls fika med henne och en promenad med två killar genom stan. Mycket trevligt. Sover kvar här inatt och ska nu bara njuta av helgen som ligger framför mig. Pusshej!

Q / A

Q. Vart köper du dina kläder?

A. Jag har faktiskt inte några "speciella" favorit affärer men det blir väl dom gamla vanliga man kikar in på.. BIKBOK, GT, Monki, H&M, SOLO, Carlings.. Typ dom värda butikerna här i västerås med helt okej kläder. Sen om man är i andra städer är det ju självklart att man hittar kläder lite varstans. Annars beställer jag aldrig kläder på internett heller, är ingen shoppingsgalen tjej direkt. Utan hittar jag ett plagg på stan jag gillar, så köper jag det. Spelar ingen roll vart der är liksom. Ett litet tips till er som är trötta på era gamla tråkiga kläder i garderoben.. Ta fram en sax, sandpapper och några nitar. En makeover på era kläder kan göra så mycket! Klipp av ett par jeans till snygga shorts nu i sommar, klipp en tråkig långärmad eller t-shirt till en snygg skjorta eller linne, något jag brukar göra ofta! Annars kan ni alltid fynda på 2-hand affären också. Bra för plånkan!


ETT FEL NÄRMARE RÄTT



- PIC FROM LAST SPRING -
 
JAG LEVER. Och jag ser på statistiken att folk fortfarande går i hopp om att jag ska uppdatera så nu bjuder jag på ett inlägg! Jobba, äta, träna sova. Det är så mina vardagar sett ut senaste veckorna, najs. Mår så jävla bra just nu faktiskt. Vet inte varför riktigt heller hah, men kroppen mår bra av de jag gör och det känns toppen! Har tränat varje dag i tio dagar och det märks, tack å lov! Alltså, mår fin fint och imorgon är det Fredag, vad kan livet erbjuda som är bättre? Nothing! XXX

HAD A DREAM, I WAS KING. I WOKE UP, STILL KING.

SNYGGT.

YOU ARE WHAT I SEE AND NOT WHAT THE OTHERS SAY

Har inte uppdaterat alls bra men det inte alltid så lätt när man har en gammal nokia haha.. Om jag ska sammanfatta gårdagen lätt så såg det ut såhär, en lååång fika på stan med Amanda. Hängde med Clara och Fanny på ännu ett café. Middag hos Amanda och sen lite tjejhäng där. Promenerade tillbaka till stan för en kvällsbio med killarna. Cockpit, skit rolig svensk film.Tog bussen hem men låg med mobilen å smsa till två då jag somnade efter en kickass grym dag!

EVERYTHING STARTS FROM SOMETHING



Dagens enkla look. Nu tar jag bussen för att möta upp amanda på stan. Hej på er!

JAG KAN SE DIG FRÅN OVAN FAST JAG ÄR UNDER DIG.


Godmorgon alla fina. Min första lediga dagpå helgen börjar jag med en enkel men jätte god frukost, (↑). Igår på kvällen drog jag ner till stan för en middag med mina favorit tjejer och sen tillbaka till landet för att hänga med killarna lite. Trevligt trevligt. Sov till tio idag och nu väntar jag på att Amanda ska vakna eftersom jag ska träffa henne. Medas jag väntar går jag ut och sätter mig i det fina vädret. Puss.

05.23


OF TO WORK FOR THE LAST DAY THIS WEEK, IT'S FRIDAY BITCHES!

WE'RE UP HIGH AND DOWN LOW

 
Lite utav en favorit låt för tillfället. Spelas varje kväll hihi.

JAG BYGGER, BYGGER UPP OCH DU RIVER, RIVER NER.


SO, HERE I AM. Japp, så här ser jag alltså ut efter en helt vanlig dag på jobbet hah. Mina armar och ben är heeelt svart, alltså kolsvarta. Täckte i olja och damm, mums! Blir utskrattad vart jag än går på jobbet men det är väl inte så konstigt kanske..?:p Det gick iallafall grymt bra idag, hoppas att morgondagen går lika bra, då börjar vi med målningen och jag slipper så ut såhär ↑, yeei. Är precis klar med dagens träningspass men avslutar med en powerwalk för att varva ner en aning. SEEU.

FUCK THE RULES


Hej hurreni. Dagen har vart riktigt jobbig. Sitter i datastolen å försöker hålla mig vid liv, knappt de orkar jag hah.. En sak jag tänkte berätta lite snabbt bara, var med om en riktigt läskig grej imorse.. Var påväg till jobbet då en bil kraschade rakt in i en lastbil, den blev helt mos, alltså verkligen. Det var helt jukt, har alldrig vart med om något liknande. Var precis brevid bilen som krockade när de hände, typ tre meter och jag såg föraren slängas fram och tillbaka där inne. Usch. Aa ni ser ju bilden över hur bilden såg ut, men KLICKA HÄR om ni vill läsa mer. Ska ta det lugnt bara och försöka återhämta mig en aning, pusshej.

TONIGHT, I'LL DREAM ABOUT YOU.


Godnatt.

DON'T LET ANYTHING STAND IN YOUR WAY

Hej min fina!

Har vart en riktigt tuff dag för mig. Första dagen på mitt andra jobb för sommaren. Min dag har väl i stortsett sett ut såhär.. Gick upp 5, slängde på mig lite kläder och i mig lite lätt frukost och halv sex började en den 6,5 km långa cykelturen i spöregn.. Blev sen upphämtad med bil och åkte från Västerås till Bålsta, tog väl typ 40 minuter, chill med en pn hah. Vilan varade dock inte länge, 8 timmars hårt jobb låg framför mig, jobb tiderna är 06.56-15.42, haha cp..? Har stått på knä, krypigt och ålat mig igenom enorma maskiner täckta i damm från gipsskivor, och mitt jobb var att.. Sopa rent, var enda litet dammkorn..!  JAg är väl inte tjejen som är rädd för att ta i, svettas eller bli skitig så jag körde på, slutade med att hela jag var täckt i grått damm och olja, yammii. Men ska inte klaga. Det är ett helt okej jobb och lätt värt pengarna hihihi.

Aa, så kul va det för er å veta haha.. Men aa ska jag ha en blogg är det väl bara att dela med mig av mitt liv osv.. Och eftersom att detta är vad som ligger på mitt schema fr.o.m idag och tre veckor frammåt kanske ni förstår att uppdateringen inte kommer vara på topp.. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då. Så klicka in nån gång om dagen sötisar.

NEVER BACK DOWN


Hade en kickass grym kväll igår mer behöver jag inte säga. Har bara tagit det lugnt nu på morgonen, kollat på en film och lite sådär, den va kanon. Klicka HÄR för att komma till filmen.

SHE WILL NEVER BELIEVE THAT LOVE WILL TREAT HER RIGHT



Skjorta_Cubus // Linne_GT // Skjorts_Levis // Boots_Bianco

Åker ut på landet för att parta lite med vännerna innan vi drar in till city för att träffa mer folk och kika på raggarbilarna. XX

DIE IN YOUR ARMS


YESTERDAYS DETAILS
 
Powermeet igår. Och för er som inte vet vad de är så är de som en festival som handlar om raggarbilar, rätt stort här i Västerås. Anyway, var där med massor av fina vänner, gjorde lite bus, dunka musik, skratta med varandra men även åt andra haha usch.. Hade en grym kväll och ikväll så kör vi igen! XX

CAUSE I KNOW THERE'S SUNSHINE BEHIND THAT RAIN. I KNOW IT'S GOOD TIMES BEHIND THAT PAIN.






BE ALRIGHT


Efter två och en halv timmes i väntan framför datorn, minst 50 ringna telefon samtal, sms och bilresor har vi äntligen våra biljetter liggandes här framför oss! Kännsaln är obeskrivlig! Det här kommer jag leva länge på, ojojoj. Att veta att jag ska vara i samma stad, byggnad och se Justin Bieber live är ju helt makalöst, tror jag smäller av!  / Dödslycklig tjej

IF YOU WANT SOMETHING, JUST GO FOR IT.

Klockan är 08.32 och jag sitter spikat framför datan precis som tusentals andra tjejer gör just nu. Jag är så beredd man bara kan bli och väntar på sekunden då biljetterna till Justins konsert släpps! Han knappt sovit inatt för att jag vart så nervös haha.. Håll tummarna för mig nu, åååh!

THAT'S EXACTLY WHAT I'M AFRAID OF

 

RIGHT HERE, RIGHT NOW.


De var den födelsedagen de.. Och vet ni vad..? Den kunde inte ha slutat bättre! Jag och tjejerna gick lite spontant på bion LOL med Miley Cirus och ja, den rekommenders stark! AS BRA! Mötte upp Jocke på station och tog bussen hem till mig där de andra killarna väntade. De bjöds självklart på fika då alla satt på alltanen och mös med tända ljus och filtar medans vi umgicks å hade de allmänt bra! Dock slutade allt en aning kaooos haha.. Alla fastnade inte på bild och har tyvärr inga fler bilder från dagen, men de jag vill ha sagt är att jag utan tvekan har världens finaste vänner, tack för att ni gör livet så himla mycket lättare ♥♥ Godnatt.

4 J U L Y


Min dag idag alltså, fyller hela 16 år, wihoo!

YOU CAN'T FLY UNLESS YOU LET YOURSELF FALL

 
Skön dag i solen med fina vänner. Har precis vart uppe på ica med Frida och vovven
och köpt 2 liter jordgubbar och glass som vi ska smaska på ikväll, dady pays ♥♥

SUMMERFEELINGS

Underbar bild i repris.

WHEN HE'S AROUND SHE FEELS NOTHING BUT JOY

Toppen dag igår. Drog till donken (igen haha) med killarna vid typ ett, börjar bli en vana och den måste bort. Inte bra för hälsan alls. Men de lägger vi bakom oss nu. Ska packa väskan och gå ner till gropen för att bättra på den lillalilla brännan jag har haha, skäms ju..! // Ingen bild men en liten uppdatering iaf. Ha en fin dag, puss.

WHEN I SMILE, I FEEL GOOD BUT WHEN YOU SMILE, I FEEL MUCH BETTER.



Tog en tripp på stan med mina bästa, Ida & Frida. Lunchade och tog en fika, fick även med mig en t-shirt. Cyklade sen hem och hälsade på Jerry på vägen som jobbade på donk hihi, tog en glass där också, riktiga tjockisar..? NEXT UP: Jacuzzi med killarna.

2 2 / 4 / 1 3



Behöver inte säga så mycket, det är rätt uppenbart va..? Men iallafall..
JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE OCH JAG SKA HA EN BILJETT.

RSS 2.0