NEVER STOP FOR ANYONE.

 
Höstlovet är igång, och mitt humör är på topp! Kvällen kommer spenderas hemma hos Ida för en massa mys med mina favoriter. Ha nu ett bra lov och ta vara på det, kram Amanda.

T U R B U L E N S


Spenderade kvällen med dessa goingar. Mat, musiklyssnande och dans bjöd kvällen på. Även x antal bussresor, donken häng och en träff nere på stan med några gamla tjejkompisar. Har idag bara umgåtts med min underbara bror som är hemma på besök för första gången på månadet ♥♥, och nu väntar lite serietittande. Puuuss Ida.

L O R E N Z O


Vaknade upp med Frida vid min sida som jag sen umgicks me dagen igenom. Tog en promenad i
det fina vädret, fikade oh spanade in stans nya butik BIK BOK, en stor hiss till den!! Ida.

x x x

 
Ger mig snart av till skolan. Underbara Fredag och lov väntar på oss ungdommar så njut & let's go crazyyy!! Ida


STUCK IN BETWEEN THE FANTASY AND WHAT IS REAL.


Hade lovat mig själv att inte fika eller köpa något denna vecka efter alla pengar jag slösat bort senaste tiden, men de löftet bröt jag väl rätt snabbt. Bra Ida, bra. Slutade med jag och Frida fastnade på Cornetto efter skolan där vi satt i hela fyra timmar och pratade om allt och inget. Nothing more to say. XO. Ida.

DET GICK FÖR FORT OCH VI VÄNDE BLAD.


Förtillfället världens bästa låt. Har idag för det mesta bara chillat. Tog en sovmorgon och tog mig sedan ner till stan men endast för att gymma och har sen dess varit hemma. Pluggat, kollat av twitter var annan minut och tagit en promenad med hunden, en inte allt för ansträngande och händelserik dag för min del alltså. Nu väntar en fet skål med glass! Háde! Ida.

PASSIONERAT MEN OKONTROLERAT.


Dagens. Var igår på PA 4 med några fina vänner, den höll förväntningarna. En natt bio blev ett bra avslut på veckan!
Har idag endast vart i skolan och när jag kom hem lagat middag till familjen, blev kanoners! Ska redigera en och annan
bild från en liten fotografering här om dagen och sen sova för att ladda upp för ett gympass imorgonbitti! Puss. Ida.

NÄR MAN ÄR UTE PÅ DJUPT VATTEN, ÄR DET KLOKT ATT HÅLLA MUNNEN STÄNGD.

 
 
I dag har jag vart glad precis hela dagen. Underbar känsla! Vaknade på helt rätt sida, och dagen har bara flytit på. 
Men imorgon, ser jag verkligen inte fram emot naturprovet. Jag tror själv inte att det kommer gå bra, men får väl gå dit och se hur det går. Slutar ju iallafall klockan 12, yay. 
 
Men ska nu ta och lägga mig, så jag någongång kan få en ordentlig sömn. Godnatt alla fina, amanda.

TRIΔNGLE


Fixade naglarna här om dagen vilket jag missat att visa. Vitt. Snyggt. Stil rent.
En enkel triangel i svart som detalj på de. Enligt mig: Dö snyggt. XO Ida.

DET KOMMER ALDRIG, NÅGONSIN, FINNAS NÅGONTING, SOM FÖR ALLTID, FÖRBLIR PERFEKT.



 IDA.

HEATWAVE

Det är söndag och helgen är snart över...
 
Men nu är det bara en vecka kvar i skolan, sedan är äntligen det efterlängtade höstlovet här! Jag sitter nu och pluggar förfullt inför naturprovet som jag har på tisdag. Men vid 5 tiden drar jag och Clara ner mot rocklunda, för att kolla på lite hockey. Efter hockeyn, är det nog bara hem och ta tag i plugget igen. Love, Amanda.

EVERY MORNING I PROMISE MYSELF, TO FORGET YOU. BUT EVERY NIGHT, I FIND MYSELF THINKING ABOUT YOU, AGAIN.



Höstdag. Regnet har piskat mot fönsterrutorna dagen lång medan jag har legat i soffan med tända ljus i mina favorit raggsockor och kollat på den första twilight filmen, mysigt värre! Ska äta finmiddag med familjen nu och sen får vi se vart kvällen tar mig. XX Ida.


OVERTHINKING IS WHAT KILLS YOU. X


Hade såklart med mig kameran men den glöms lätt bort, men här är några bilder som togs av bara farten när vi var påväg intill stan igen.

Kvällen igår gick som den gick. Tänken var att vi tjejer bara skulle mysa, men planerna ändrades och vi drog från tjejkväll på blåsbo, till "förkrök" på viksäng och sen in till stan igen för en fest som var där.. Händelserik kväll med andra ord. Det dansades och skrattades precis som de ska göra och med de bästa vännerna kan det inte vara annat än grymt! Ska nu ta tag i lite städning och ta en promenad med hunden. Hörs! Ida.

HÄNDERNA MOT HIMLEN.

 
Förlåt för att det är många bilder tagna med mobilen och datorn. Men har inte haft orken att fota något med systemkameran. 
 
Efter skolan idag, har hela dagen bestått av plugg. Har naturkunskapsprov på tisdag nästa vecka, och har hittills inte förstått någonting av det vi håller på med. Så gjorde ett försök idag med att förstå, men kan erkänna att jag kan inte mycket mer än vad jag kunde innan.. Men det är väl bara att kämpa på. Nu ger jag iallafall upp med pluggandet för kvällen, och tänkte snart lägga mig i sängen för att kika på någon mysig film. Sov så gott alla fina.
 
Amanda.

ME FOR YOU, AND YOU FOR ME. US AGAINST THE WORLD.


Neutrogena - Visibly clear. Efter att min förra ansiktsrengöring tagit slut ville jag nu testa något nytt och köpte idag denna. Den ska motverka finnar och pormaskar och dessutom luktar den gudomligt fräsht!



Veckorna svishar förbi otroligt snabbt och imorgon är det helg igen, underbart! Puss puss puss, Ida.

SOMETIMES YOU HAVE TO BE YOUR OWN HERO.

 
Untitled #1
 
 
Det jag gillar allra mest, en enkel och snygg outfit.
 


Jag har vart hur trött som helst hela dagen idag, så när jag kom hem blev det en rejäl PN. Så nu känner jag mig piggare. Så drar mig snart ner till Swedbank Park, för att kolla när länslaget p96 spelar match. Ska bli kul att se! 
 
Kram amanda.

INSTAGRAM

 
 
Följ mig gärna!
 
- amandaslattenhall -

I LIKE WHEN YOU SMILE, BUT DO YOU KNOW WHAT I LIKE MORE? WHEN I'M THE RESON BEHIND IT.



Tisadag är en riktig favvodag. Det enda som jag har på schemat är träning, vilket just nu är just rehabträning som jag sköter själv, när och hur jag vill. Detta leder i sin tur såklart till en lång och mysig sovmorgon! Gick in en snabbis på solariumet innan träningen och har också vart på x-tramatte idag, bara för att, det kan behövas.. Även för de allra smartaste, haha. Skoja babes. Frida hänge med mig hem då vi slänge ihop denna perfekta kladdkaka och satt sen bänkade framför TVn och fotbollsmatchen.
Skönhetssömnen väntar. Night. Ida.

IF IT MAKES YOU HAPPY, DO IT. IF IT DOESN´T, THEN DON´T.

 
Som alltid på tisdagar, så slutar jag klockan tolv. Så sitter nu hemma och bara tar det lugnt. Men ska snart ta cykeln ner på stan, för att köpa lite smågrejer jag behöver. Kram, amanda.

DET ÄR BÄTTRE ATT LÅTSAS SOM OM DET VORE INGENTING.

 
Angelica Blick, kvinnan jag avgudar och inspireras av dagligen.. Hon kan förvandla något
så enkelt till något andra bara kan drömma om att gå i. Så makalöst snygg hon är! /Ida

I REALLY FUCKING LIKE YOU.

 
Det är måndag, och en helt ny skolvecka väntar. Men det är bara två veckor kvar, sedan är det höstlov.
Något som jag ser fram emot riktigt mycket! TakeCare, amanda.

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD.


Ovisade bilder från den feta helgen. Har hunnigt med helt sjuuukt mycket grymma saker. Det blev två spontana fester, både fredag och lördag med alla favoriter, kollat på min stjärna som spelat fotbollscup, tagit promenader genom nattmörkret, ätit ute på en mysig restaurang med tjejerna, hamnat i onödigt bråk, hängt på donken i timmar, glidigt runt i mjukiskläder på stan med med tvilling och lekt cool, nördat wii, skrattat så magen krampat, dansat gärnet till musiken som spelats på max, slappat i soffan framför serier, vart på fotbollsavslutning och badad jacuzzi med Ida under stjärnhimlen. Avslutade denna skoldag med en fika med bästa klasstjejerna också. Kick ass grym helg alltså! Hoppas eran var minst lika bra som min, puss, ida.

CHEERS TO THE TEENAGEYEARS.


Avsluade Fredagen med middag ute på stan med mina bästa tjejor och partade sen med sommarens favoriter ✌
/ Ida

LIKE A FOOL, I TRUSTED YOU.


Har länge spanat in denna i skyltfönstret och igår blev klockan äntligen min!



Plugget funkar bra. Hade världens finaste eftermiddag med Frida och Amanda igår då vi pratade om allt och inget under en lång fika i höstmörkret. Såg även filmen "water for elephants", rekomenderas! Ska bara packa väskan nu och sen tar jag bussen till Frida där jag sover kvar. HÖRS! Ida.

,


/ Ida /

ONLY YOU CAN GIVE ME THAT FEELING

 
Igår var jag och familjen på en liten tripp till Stockholm, för att kolla på mina små sötingar till kusiner. Dom hade fotbollscup, och självklart är jag där och kollar. Sedan var det bara att åka hem, och sedan ut för att träffa Filippa, för en mysig middag på Gränden. Sedan träffade vi på tre andra vänner, och alla vi drog sedan hem till Jakob. Där vi umgicks med han och alla andra killar som var där. Det blev en riktigt rolig kväll, alltid kul att lära känna nya människor!
 
Men jag var inte heller så pigg igår. Så idag ligger jag hemma genomförskyld och har feber. Därför har denna dag bestått av filmtittande. Måste även skriva GRATTIS till min kära extrabrorsa som fyller hela 18 år idag!  Kram, amanda. 

PINK PERFECTION


Lunchade med Fanny. Köpte en ur fin blus och maria nila hårspray. Provade Loka's nya smak.
Lite av vad jag gjort denna vackra dag. Härligt värre! Hoppas på att något kul ska hända ikväll! /ida

ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A BOSS.


En Fredag som började kaotisk blev sedan precis som Fredagar ska vara, bäst. Vad som räddade denna kväll var såklart mina fina vänner. Med X-factor på tv'n, glas fylda med läsk och godisskålen i knät pratades det oavbrutet om vad som hänt veckan, skolan och killar. Mys. / IDA



Ska även slänga in en länk till denna tjejens blogg. Det är en tjej med riktig kämpar-glädje som alltid går sin egna väg och gör de som känns rätt för henne! En riktigt snäll tjej som jag kännt i flera år nu, så klicka på länken och följ hennes vardag.

CAUGHT UP IN THE MIDDLE


Det är fredag och musiken är på högsta volym, Seeya! 
- amanda-

Z I P P Ε R Δ


Svart, silver, nitar, skinn, dragkedjor. Sammanfattas: kärlek.
Detta + underkläder fick stå för dagens shopping. Ida.



JUST LIKE STRANGERS.


Enda bilderna jag har är att bjuda på, är bilder från min tumblr, så jag gjorde ett collage av några, vill ni se mer? KLICKA HÄR.



Fick i skolan idag reda på resultatet från matteprovet, och ja, jag kan inte vara nöjdare! Tyckte jag förtjänade en shopping runda på stan för de så bra resultatet. Detta slutade med att jag la undan sjujäkla snygga kläder inne på GT för tusenlappen hah. Detta följer med mig hem imorgon efter skolan, så för att se vad det är, håll er uppdaterade, bilder kommer! XOXO ida.

YOUR WORLD IS MY WORLD

 
Dagarna rullar på och snart så är det helg igen ska vi allt se. Jag har rätt mycket i skolan just nu, prov, inlämningar och redovisningar. Därför har bloggen inte vart det jag väljer först på sista tiden. Hoppas ni alla har haft en bra dag, kram.
 
/Amanda.
 

SOMETIMES, WHEN YOU GIVE UP ON SOMEONE, IT'S NOT BECAUSE YOU DON'T CARE ANYMORE, BUT BECAUSE YOU REALIZE THEY DON'T.





Ny tränat, solad och duschad. Ska ta mig ann lite inlämningar och äta en god mellis. / Ida.

TAGEN, UNDERFÖRSTÅTT ATT JAG BLIR SVAG.

 
Nya låt av Norlie&KKV! Sitter på Espresso House med Ida och har gjort de närmaste timmarna. Plugg, kaffe drickande och prat är vad som fördriver tiden. LATER. Ida.

RSS 2.0