WAKE ME UP.

Imorse var min lilla prins var här..
.. Åkte senare hem till Frida och pluggade stenhårt!
Hörde regnet smattra mot paraplyet när..
.. Jag och Frida sen promenerade ner till stan..
.. För att äta denna världs gòa men sena lunch..
.. Med Amanda.
Skulle shoppa, men butikerna stängde så det blev en mysig fika istället.
Utnyttjade solnedgången för att knäppa några fina bilder..
.. Och tog en ännu en promenad, längs Svartån och genom Gamla stan.
.. Ska sova nu men rensade först tankarna en aning efter en lång dag.. Godnatt! / Ida


IF YOU START TO MISS ME, REMEMBER.. I DIDN'T WALK AWAY, YOU WERE THE ONE THAT LET ME GO.


Att få stosa omkring i denna outfit en kall höst dag då löven ligger rödgula på marken skulle jag ej tacka nej till.



Mitt humör, min ork och motivation till att agera och få saker gjort har väl vart ungefär lika dålig som vädret på sistonde. Måst ta tag och rycka upp mig själv nu. Dagen har hittills bestått av matteprov som sagt, 2 timmar då jag stirrat på min knapt synliga dataskärm i skolan och skrivigt runt tjugo ord på en uppsats. Jag fick ett bra avslut på eftermiddagen iallafall då jag tog en fika med tre fina tjejer. Fick då även en gnutta plugg gjort, men är lång ifrån klar.. Ska duscha bort mina bekymmer nu och gå till sängs. Ida.

UTAN DINA ANDETAG.

HEJ!

Hade sovmorgen och min skoldag bestod endast av 1½ timmes gym, najs! Har vart hemma ett bra tag nu, duschat, ätit, chillat, ja lite sådär men ska snart ta bussen ner till stan igen för att köpa lite fika till Frida, Olle och Linus som jag sen ska gå på "mattemys" med som det så fint heter. (Extra matte). Kan behövas med tanke på provet imorgon. Jag kämpar vidare med skolan och allt vad det innebär, så där av den dåliga uppdateringen, men kul att ni kollar in fina ni! Ha det bra så länge! Puss ida.

LYCKORUS.

 
Underbara fredag är här igen! / Ida

I WAS THE GIRL THAT GOT LOST

 
- old pic from summer 2012 - 
 
Skoldagen idag har vart riktigt seg, ville bara hem och sova bort hela dagen. Mitt humör är inte det bästa, men det ska inte behöva gå ut över bloggen för det. Men nu tänkte jag försöka plugga lite till redovisningen vi har imorgon, sedan sätter jag nog på någon mysig film. Ska försöka göra allt för att bli glad igen.
 
Ps, saknar mina underbara tjejer, kärlek till er. /amanda

C O M P L I C A T E D


Gjorde en smoothie när jag kom hem från skolan och somnade sen som en stock i soffan efter att ha druckit
den och sov sen tills nu, skönt! Ska ännu en gång äta och sen kolla på avsnittet av awkward (bästa) som jag
missade igår, hur kunde jag?!? Är ledig från skolan imorgon så ska passa på att städa och shoppa lite. XX Ida.

FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY.



HEAD UP, STAY SRONG, FAKE SMILE, MOVE ON.


Denna dag har endast bjudit på en massa massa sport. Har vart iväg och kollat på fotboll då min stjärna spelade.
Sen blev det en tripp till bandy och hockey match även. Nu väntar en nygräddad pizza och tv mys med Frida. Ida.

WORRYING IS A WASTE OF TIME, IT DOESN'T CHANGE ANYTHING. IT'S JUST MESSING WITH YOUR MIND AND STEALS YOUR HAPPINESS.





Lite bilder från kvällen. Vad som förgyllde denna underbara kväll var, middag på restaurang & en fika, lite galenskap inne i centrum och altanhäng natten lång. Mina vänner är världsbäst! Ha en fortsatt trevlig helg nära och kära, ida ♣

THERE WAS A TIME

 
Dagens look, hah... Men köpte en ny stickad tröja igår, alltså den jag har på bilden. Enkel, vit, riktigt mjuk och skön. Snart ska jag ta och börja försöka laga mat till mig och min bror. Dom som känner mig, vet att jag är världens sämsta på att laga mat, jag kan verkligen ingenting. Men man måste väl lära sig någongång? Haha, så därför tvingar min bror mig att laga maten. Vi får väl se hur det går. Men ha en underbar kväll. 
 
amanda.

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET


Lång dag i skolan men inte innebär de att skolarbetet är slut för dagen, nej nej. Ska plocka fram datorn och skriva klart en historiauppgift innan jag tar en promenad ner till fotbollsanlägningen för att kolla på en match då två kompisar till mig är tränare för hemma laget.

Förresten, KLICKA HÄR så kommer ni till min profil på twitter där ni kan följa mig också, de vore grymt! XO ida.

EVERYBODY WANTS TO BE LOVED

 
Webcambild får ni nöja er med ikväll, haha. Men har som alla andra vardagar vart i skolan, sedan åkte jag och slinga håret och klippte mig, som jag inte har gjort på hur länge som helst! Färgade mest bort utväxten och la i lite fler ljusa slingor än innan bara. Sedan klippte jag bort de slitna.. som var en del. Hade verkligen börjat fått för långt och jobbigt hår. Men för de flesta syns det inte att jag klippt mig, håret är ju fortfarande långt, men känner mig verkligen mycket mer nöjd nu. Jag ser en enorm skillnad, haha... Men ska dra mig mot sängen snart, för har vart helt slut hela dagen. Men ska kolla färdigt på fotbollen bara, godnatt alla fina.  /amanda

NOT STRONG ENOUGH TO CARE ANYMORE.


Long time no see. Sitter nu här med en kopp vaniljte, nyduschad och hem kommen från match då vi tog hem tredje vinsten i rad, satan vad kul! Har idag vart i skolan och tog en god lunch på gränden med tjejerna i klassen. Slappade bara hela dagen igår vilket var välbehövligt efter lördagens fotbollsspelande och festande, var helt död hela söndagen men det var de värt, hade en grymt bra lördag! Imrgon har jag endast en timmes gym på schemat, mellan halv elva och halvt tolv så jag klagar ej! Ska sedan ta en tripp till solariumet,sätta in ett helt drös med pengar på baken och köpa nya lurar. Ha en fin dag imorgon ni med och sov så gott. XX ida.

2012 - 09 - 07



Äntligen är fredagen här igen, underbart! Denna helg har jag planerat en del, så hoppas den blir riktigt lyckad, kram, amanda.

OVER THINKING LEADS TO PROBLEMS THAT WERE NEVER EVEN THERE.



-Godnatt. Ida

I DON'T CARE IF YOU KNOW



Såhär har jag alltså sett ut på ett ungefär idag.
Dagen har vart som vanligt, men jag är ändå så glad, för trivs så himla bra på mitt gymnasium! Har verkligen valt helt rätt. Men har haft rätt ont i magen i några dagar nu, för är väldigt öm sen operationen. Men jag ska inte klaga, det är ju mycket bättre mot innan! Nu har jag mest setat framför datan hela kvällen och pluggat litegrann. Imorgon är det fredag, och det ser jag verkligen fram emot!
 
amanda.

GET FREE OR DIE TRYING


Har vart i skolan idag vilket var jävla tufft men tog sen en fika på stan med Frida. Imorgon står en spanskalektion, (min första faktisk hihi) dubbel pass i fotboll plus att en match att döma på dagens schema, min rejäla förkylning är nu äntligen bättringsvägen så jag hoppas kunna var med på allt. Ida.

THIS ONE FOR YOU AND ME

     
   - my new bracelet -
 
Varje tisdag slutar jag klockan 12, så himla skönt! Så idag efter skolan tog jag och Clara en lunch på stan, för vi behövde planera lite inför lördag, (hemlis). När vi planerat det mesta, så gick vi runt lite på stan, och jag hittade faktiskt lite saker. En sak var ett armband, som både jag och clara köpte. Vi bestämde att det var en sen födelsedagspresent till varandra, haha, väldigt sen. Men nu sitter jag här med världens mysigaste musik och tänkte försöka ta tag i plugget litegrann. Sedan blir det att kolla på kristallen. Men ni får ha en underbar kväll, puss.  /amanda

T I T A N I U M

Jeffrey Campbell har ett helt drös av skor jag mer än gärna skulle bära men dessa, ojojoj säger jag bara, FEARS. Någon gång under livet kommer minst ett par av dessa bo hemma hos mig, eller ja 24/7 på mina fötter, tro mig! I'm in love. Och ja, collaget är ju självklart gjort av mig hurre'ni. XO ida.

x x x


MOMENTS LIKE THIS


Sommaren är uppenbarligen över men jag välkomnar hösten och allt vad de innebär med öppna armar. Ser fram emot alla fina färggranna löv, att få använda mysiga stickade tröjor, raggsockor, ha det varmt under enorma filtar, tända ljus, dricka massvis med te och kika på filmer och serier. Underbart! / Ida

WE GONNA LIGHT UP THE DARKEST NIGHT



- WE♥IT -
 
Det är söndag och alltså skola imorgon...
Men nu ska vi inte deppa för det. Snart är det helg igen... Idag har jag hittills vart på bandy med clara, och sedan kollaT på fotboll med Ida, när mitt lag spelade. Men nu är jag hemma och måste gå ner till gymmet och träna lite. Sedan ska jag bara slappa resten av kvällen. Kommer nog somna tidigt ikväll, är helt slut. 
 
amanda.

RSS 2.0