INSTA PICS - AMANDASLATTENHALL

 
Det är lov och kan inte beskriva hur stort leende jag har för tillfället. Det är så skönt att man kan få slappna av och inte tänka på skolan och plugget. Jag har även räknat ut att det är 10 veckor kvar till sommarlov! Hur underbart är inte det?
 
Det är söndag och för en gångs skull slipper man söndagsångesten, superskönt. Hela helgen har halva min släkt vart här för att hälsa på lite och fira påsk med mat osv. Lika trevligt och mysigt som vanligt. Nu har jag precis packat litegrann för ska åka hem till Adam i några dagar och bara slappa. Vi höres! Amanda.
 

BE WITH A MAN THAT RUINS YOUR LIPSTICK, NOT YOUR MASCARA.

 
 
Dagen har vart lång och tråkig, ungefär som alla andra måndagar i veckan om ni frågar mig. Efter skolan drog jag direkt hem för att försöka få massa plugg gjort. Eftersom på torsdag åker jag till Sälen! Något som kommer bli så otroligt skönt, längtar som tusan. Vi har det alltid lika mysigt varje gång vi är där. Kommer stanna där tills på söndag. Så när jag sedan är tillbaka så är det bara en vecka kvar i skolan, sedan lov!
 
Love, Amanda.

I KNOW THAT IF THE SKY WOULD FALL, WE'D SURVIVE IT ALL.


Vad jag bar idag, enkelt och super skön klädsel.
Tog en fika med fina Frida på eftermiddagen och har nu precis kommit hem från en fotbollsträning med fys, BAAM. Känns riktigt skönt såhär efteråt eftersom jag slarvat med träningen på sistonde (No motivation..). Ska ta en dusch och invänta Johannes som sover här inatt eftersom jag inte börjar förr än i tio snåret imorgon. Ida.

THOUGHT OF YOU.


Hej på er, det var ett tag sen! Min dator har gått sönder så det är därför bloggningen har vart dålig fråm min sida, men jag ska göra mitt bästa så fortsätt att kika in som ni gjort så bra nu på sista tiden! Har resursdagar i skolan resten av veckan vilket innebär att det är valfritt att komma till skolan, själv då hurrni huh? Nej men tro det eller ej, men jag är i skolan trots allt pga. jag har lite att stå i.. 

Kolla in senare då det kommer upp några bilder på "dagens", see you soon. Love, Ida.


ONCE WE ACCEPT OUR LIMITS, WE GO BEYOND THEM.

 
Det är måndag och ännu närmare till ett nytt lov igen. Idag vaknade jag upp av solen hemma hos min fina. Han fyller nämligen 18 år idag! Cyklade sedan till skolan efter en sovmorgon och hade bara fotbollsprofil och sedan en föreläsning. Vi slapp alla andra lektioner, något som var så oerhört skönt! Bye, Amanda.

SKYLINE

 
En glad och lycklig tjej. Jag är nu 17 år och känner mig så sjukt gammal, fast... nej, ingen skillnad precis. Dagen igår var verkligen en jättebra dag/födelsedag! Jag var dock hemma och var sjuk, men det kom människor som gratta mig ändå. Fick en del grejer, som jag kanske kan visa upp lite senare. Men ska även ha släktkalas i helgen, då jag hoppas att man kanske får någon liten present till! Puss Amanda. 

MISS THE SUMMER.

 
Lovet gick alledels för fort och nu är skolan igång igen. Något jag dock inte har fått upplevt än, eftersom jag är hemma och är sjuk. Men känns som att dessa 4 veckor i skolan innan det är lov igen, kommer att gå väldigt fort. Jag är inte helt 100% frisk än, men ska faktiskt försöka ta mig till skolan imorgon med ett stort leende. För imorgon är det faktiskt min dag, jag blir hela 17 år. Kramisar från Amanda.
 

RSS 2.0