THEY SAY THAT I'M DANGEROUS


BAAAM
, mitt första inlägg på drygt två veckor. Kikade in för att se till att allt låg rätt till här på bloggen och fick ett liten leende när jag såg att ni faktiskt kikar in på bloggen fast vi har bloggpaus. Kul. Har tänkt lite och jag känner fortfarande inget sug till att blogga, funderar till och med på att lägga ner helt, vad tycks?

Aja, lämna en kommentar om du har lust.. Ska ta en dusch och sen fixa till mig för att åka hem till clara ikväll. Awesome!

/Ida

TAKE A BREAK


Låter rubriken tala.. Jag, Ida tar mig en liten bloggpaus för att sen komma tillbaka in i bloggandet med bättre inlägg, bilder, tips osv.. Känner att jag tappat suget helt vilket gör att uppdateringen blir sämst och så även inläggen.. Så det blig nog bäst såhär.. Men fortsätt gärna att kika in sötisar så hörs vi förhoppningsvis snart igen. Take care.

IT'S A BIG, BIG WORLD. BUT HERE WE STAND, YOU AND ME.


Har spenderat eftermiddagen med denna pärla. Försökte oss på att göra kladdmuffins, men så blev det dock inte..
Torra stenjävlar snarare.. Vi verkar ha tappat våra bakkunskaper här i uppväxten eftersom vi förut var kungar i köket..! /Ida

BE STRONG DUDE

Klarat av måndag och tisdag, nu äre bara onsdag, torsdag kvar och sen är underbara fredag här igen! Har inte så mycket att säga alls.. Har skrivigt en bildanalys som vi hade i läxa på 1 ½ A4 och sen vart och tränat, vilket faktiskt gick relativt bra för min del idag, wiio. Kanske även ska träna imorgon också, hihi, men vi får se hur det blir med de.. PUSS ida, och glöm inte att klicka er in på detta lilla → ♥

EXPERT ON BLUSHING


Känner att det för stunden bara blir bilder från internet men har varken ork eller lust att fota varje gång jag ska göra ett inlägg, fast det blir tråkigare för er att läsa.. Men jag ska försöka bättra mig! Har faktiskt legat och läst här i nån timme. Jag gick, tro det eller ej till biblioteket i skolan idag för att låna en bok så japp, den ska få ta upp lite av min tid om kvällarna framöver ist för att sitta i timmar framför datorn. Ska mysa ner mig i sängen igen och läsa lite till innan BB börjar. Sweet dreams, ida.

PARIS


Uppdaterar för fullt på min tumblr så kika in där genom att klicka på bilden sötisar / ida ♥

SOMETIMES IT'S HARD TO FOLLOW YOUR HEART

Mitt lov var helt fantastiskt måste jag faktiskt säga, och allt vare mina underbara vänner! En kort liten sammanfattning av mitt lov eftersom jag knappt blogga något.. /ida

Fredag.
Överrasknings kalas för Ida som fyllde 16, bakade tårta hos Clara, firade att det äntligen var lov och gick sen hem till Jerry för att fira Ida.

Lördag.
Tog en sovmorgon. Storhandlade med mami och sen blev det fest, även denna kväll hos Jerry.

Söndag.
Tog det bara lugn, träffade på kvällen Sara och Vanessa för första gången på länge..

Måndag.
Åkte ner på stan med Frida. Solade, tog en bastu och på kvällen blev det en liten tjejkväll hos Ida.

Tisdag.
Minns inte alls, tror närmare bestämt att det var en chilldag för att sen träna med Ida på kvällskvisten och ladda upp för romme.

Onsdag.
En heldag i med skidorna på i Romme med dom bästa. Varm & trång kväll hos mig med allihopa sen, galet..!

Torsdag.
Tog en fika på stan med Amanda, gick hem till henne och sen vidare på träning.

Fredag.
AVICII. Åkte till stockholm och var där heeela dagen. En konsär jag nog aldrig glömmer.

Lördag.
Melodifestivalen och tacokväll hos Frida med tjejorna.

Söndag.
Vilade och laddade upp på bästa sätt för skolan igen...

A V I C I I


En dålig video jag slängde ihop haha, men det är ändå något.. Ida.

A V I C I I / S T O C K H O L M
nwU_Eb on Make A Gif, Animated Gifs

I fredags var jag iväg till Stockholm hela dagen för att gå på AVICII konsären, helt grym upplevelse! Åkte tidigt på morgonen för att kunna gå runt i Stockholm och sen käka lunch.. Tog sen tunnelbanan till GLOBEN där konsären va. Längsta kön jag stått i i hela mitt liv, för att få komma in, men väl inne flöt allt på. Det var sjukt mycket folk, alla taggade och när avicii sen kom in,
aa det är obeskrivligt, vilken jävla känsla. Synd bara om alla som drabbades när platformen rasade, rätt hemskt men Jerry och Wiktor klarade sig iaf.. Tog sen bussen hem igen och var väl i Västerås vid 12 typ. Årets hittills bästa upplevelse skulle jag tro!

Så ja, därför ingen bloggning varken förrgår eller igår.. Var igår hos Frida med tjejerna för taco och melodifestivalenkväll där vi vilade upp oss efter Stockholmsvistelsen.. Ida.

ROMME / PICTURES


Dålig uppdatering eftersom att igår på kvällen när vi kom hem från Romme kom alla 11 hem till mig för fotboll/BB/filmkväll, trångt vare nere i biorummet men trevligt haha. Dagen i skidbacken var oslagbar, hade galet kul och vädret kunde inte vart finare! Har idag vart nere på stan med Amanda och tränat, yupp.
Imorgon väntar en såjäkla bra dag, är taggad till 1000. Peace out, ida.

RSS 2.0