HYSTERIA

 
Första riktiga lovdagen är snart avklarad och jag bara njuter! Fredagen bestod av utklädnadsfest hos Johanna och det var så himla kul. Sedan har resten av helgen nästan bara bestått av att vara hemma och kikat på GG, haha har blivit helt fast i den serien. 
 
Idag sov jag först ut och sedan har jag vart på stan och bara kikat runt. På stan träffade jag även på Fanny och Ida, så då tog vi en mysig fika tillsammans. Nu är jag hemma och ska snart bege mig till Tillberga för att träffa tjejerna för en mysig kväll tillsammans. Kram, Amanda. 

BABY YOUR SO CLASSIC.

 
Nu är påsklovet nästan här! Morgondagen består bara av en fotbollträning, sedan är det lov för min del och det ska bli så himla skönt. Dagen bestod av skola, sedan åkte jag, Olivia, Filippa och Ebba till stan för en fika på Wayne's. Där satt vi en stund, sen gick vi en liten runda på stan och sedan bar det av hem. Bilderna har jag lånat från Olivia och Filippas blogg som ni kan hitta HÄR.
 
Sleep tight, Amanda. 

BEST I EVER HAD.

 
Redan i torsdags så började jag känna mig krasslig och under hela helgen blev jag bara sämre, som gör att jag vart hemma från skolan både igår och idag. Men hade en riktigt bra helg fast jag inte var så pigg! Bilderna är från i fredags när jag och tjejerna träffades hemma hos Fanny för en pizzakväll, lika mysigt som alltid. Lördagen spenderades också hos Fanny med en sleepover med film och godis. Det var så sjukt längesen vi gjorde nått sånt, så det var kul! 
 
Nu är det inte många dagar kvar till påsklov! Ska bli så oerhört skönt med lite ledighet och lovet kommer starta med en trevlig utklädnadsfest, så det kommer börja bra iallafall! Kram på er, Amanda. 

SO MANY BOOKS, SO LITTLE TIME.

 
Såhär tråkigt har jag haft sen jag kom hem från skolan. Har pluggat matte, eller iallfall försökt. Så nu är jag helt slut i huvudet. Känns dock inte som att jag lärt mig någonting, för detta kapitel är något jag inte kan förstå mig på...
 
Imorgon blir det en fullspäckat dag. Går till skolan till så sent som klockan 5 och sedan bär det snabbt av hem för att sedan snabbt vända och åka på fotbollsträning. Efter träningen ska vi ha möte om årets säsong och sedan är det bara snabbt hem för att försöka hinna gå igenom lite matte, eftersom provet är på torsdag. Good luck till mig själv får jag allt ta och säga! Nu är det dags för sömn, Sweet Dreams, Amanda.

RSS 2.0