HUR DU VAR FÖRRA ÅRET, BILD PÅ DIG

Hur jag var förra året..
Jag har nu valt att berätta om hur jag var 2012 eftersom 2014 nyss har börjat känns 2012 mer som ett år tillbaka. År 2012 var jag 16 år och gick mitt sista år på högstadiet. Vad jag minns det året så var jag väldigt osäker på mig själv, jag var inne i någon period där jag inte visste alls vad jag ville. Jag umgicks mycket med mina bästa vänner och mycket festande blev det, något som var superkul! Under detta år var det nog också som jag bloggade som mest. Hade ett otroligt tycke för att fotografera och redigera bilder. 
 
Eftersom jag var väldigt osäker så var dagarna väldigt upp och ner, gjorde dåliga val men även val som var riktigt bra och det är något jag är glad för och har fått lära mig massor av det. Så utan detta år hade jag inte vart den jag var idag. 
 
I början av året var jag även brunett.. Något jag gillade, men det var inte riktigt jag, jag ska hålla mig mot det blonda hållet. Något jag senare gjorde, färgade det ljusare och under sommaren fick det blekas och till slut var jag blonda glada Amanda igen. 
 
Men sommaren 2012 kommer jag alltid att minnas, den var galen och så sjukt rolig! Minns vår lilla tripp till Enköping för att bo på en camping och det kommer jag att minnas länge. 2012 var ett läringsår för mig, en början till att bli vuxen. Det var jobbigt att man skulle lämna högstadiet och börja på gymnasiet. Hade jag valt rätt skola? Eller rätt linje? Jag visste ingenting. Men är idag nöjd över mina val och har lärt mig massor sen jag var 16. /Amanda
 
 
 

HUR ANSER DU ATT DU ÄR SOM PERSON

 

Hur jag är som person...

 

Det är en väldigt svår fråga. Men jag ser mig själv som en väldigt lugn person som ofta är glad. Men det kan ändras fort och jag kan även bli den som verkligen syns och hörs, vara helt galen och sprallig haha, men det är oftast när jag är med personer jag känner mig trygg med. Jag är riktigt pratglad och gillar att få dela med mina tankar. Att träffa nya människor är en sak jag kan tycka är jobbigt, jag blir ofta tystlåten och blyg och då man får man oftast fel bild av mig. Men jag tycker själv att jag är en väldigt snäll person som oftast försöker vara glad och positiv. Jag kan verkligen vara två personer känns det som, ibland den lugna och försiktiga Amanda, men även den spralliga och knäppa.

 

Puss, Amanda.


10 SAKER OM DIG SJÄLV

 

1. Jag är en väldigt glad tjej med ett leende på läpparna. Jag får ofta höra av människor att jag ofta är väldigt glad och positiv.

 

2. Jag älskar att fota! Det är en hobby jag har men det blir inte ofta av att jag tar kort. Men jag älskar verkligen att ta ett par fina kort på vad som helst och sedan sitta och redigera tills jag är nöjd.

 

3. Jag är en riktig dålig förlorare. Jag vill alltid och det är verkligen alltid vinna.. Jag kan ta att man förlorar en match eller så, men gillar inte när man är ett lag och vissa inte kämpar överhuvudtaget, då blir jag arg och en riktig suris.

 

4. Jag kan börja grina till en film hur lätt som helst, det spelar ingen roll om det ens är sorgligt.

 

5. Jag älskar att träna. Just under själva träningen kan jag hata det, men känslan efter en hård och jobbig träning är så sjukt skön. Om man har haft en jobbig dag så kan träning vara en av de bästa sakerna att göra för att komma på andra tankar.

 

6. Jag tycker inte om att vara ensam. Jag vill alltid ha folk runt omkring mig, för då känner jag mig trygg.

 

7. Jag vill alltid göra saker ordentligt. Jag hatar att lämna in arbeten eller göra något halvdant, jag måste göra det riktigt ordentligt, något som är riktigt jobbigt med mig själv ibland för jag har svårt att bli nöjd med saker.

 

8. Även fast jag ofta är glad så blir jag väldigt lätt ledsen för småsaker. Jag gör ofta saker större än va de är och det är verkligen onödigt. 

 

9. Jag grinar jämt när jag skrattar! Något som är skitjobbigt och kan verkligen inte styra över det haha. Verkligen alltid när jag skrattar så kommer det tårar.

 

10. Jag älskar min familj och mina vänner oerhört mycket.

 

Kramar från Amanda. Ha en bra fredag nu!


10 DAYS

Dag 1 – 10 saker om dig själv
Dag 2 – Hur anser du att du är som person
Dag 3 – Hur du var förra året,bild på dig
Dag 4 – Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den
Dag 5 – Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år
Dag 6 – Den bästa tiden på året är
Dag 7 - Bilder på dig från när du var liten
Dag 8 - Det här är jag beroende utav
Dag 9 – En bild av något som gör dig glad
Dag 10 – Dina rädslor
 
Dock är jag helt säker på att dessa inlägg inte kommer komma 10 dagar i rad nu. Jag skriver när jag har tid och känner för det. Jag tycker att vissa av "dagarna" är svårare än andra, men ska försöka göra mitt bästa. Amanda.

LET YOUR DREAMS BE BIGGER THAN YOUR FEARS.

 
Ojoj, det var längesen man skrev något här. Ett stort förlåt att det vart riktig dåligt bloggning. Men vad jag har känt så har jag inte alls känt för att blogga och inte haft intresset inne och jag kan tänka mig att det är ungefär samma situation för Ida. Men av någon anledning fick jag lust att skriva nått inlägg och har känt för det en stund. Men jag har dock inte tiden till att blogga och om jag känner för det, kanske det kan komma något inlägg då och då. Men väldigt svårt att veta just nu. Jag tänkte att jag skulle köra någon slags "10 dagar" inlägg, då man har olika rubriker, ja ni fattar nog vad jag menar. Men som sagt, jag kommer bara skriva när jag känner för det verkligen, det kan bli inget alls. Men kram på er alla! Ta vara på varandra, Amanda. 

RSS 2.0