USA


Hejdå Sverige och Hello USA, hörs om 2 veckor! /Amanda


VALDEMARSVIK

 

VINDENS ÄNGLAR

Hejsan alla fina!
Det var en stund sen.. det är sommar och då blir man rätt upptagen. Men jag kom hem i fredags efter att ha vart en vecka med familjen i Valdemarsvik, som ligger på ostkusten. Det är hur fint som helst där! Vi har haft det jätte bra och jättevarmt, nästan 30 grader varje dag. Håll er uppdaterade om ni vill se lite bilder därifrån, tänkte försöka hinna lägga upp dom ikväll.
 
Imorgon bitti åker jag äntligen till Arlanda och tar flyget bort från Sverige och kommer att vara borta i hela 2 veckor. Som jag har längtat efter denna resa... Kram Amanda.

SOME NEW THINGS.

 
Hoppas ni alla får en bra dag, Amanda.

GOTHENBURG

 
Kom hem igår kväll från 2 riktigt underbara dagar i Göteborg med Adam. Gud vilken mysig stad Göteborg är! Första dagen bestod av Liseberg och andra dagen av lite shopping och mys i stan. Vi hade vädret med oss båda dagarna och hela resan blev riktigt riktigt bra. Puss och kram, Amanda.

WHEN I LOKE AT YOU.

 
Herreguuud, vilken varm dag det har varit idag, hela 30 grader! Jag tänkte att jag ville ta vara på det och har vart och solat och badat med familjen idag. Det var jätteskönt, men som jag sa, otroooligt varmt. Bilderna är tagna för ungefär precis ett år sedan på mig och mina underbara killar. Saknar dom så mycket, kram Amanda.

INSPIRATION

 
 
Fanny Lyckman, bara en av alla dom snygga kvinnor som inspirerar mig massor. /Amanda

THIS IS WHAT IT FEELS LIKE.

 
I måndags åkte jag och Adam hem till hans familj och har bott där i några dagar, en dag åkte vi ut till deras sommarstuga och det var helt underbart, vi fiskade och hade det jättemysigt. Det är skönt att bara få komma bort en liten stund ibland. Nu är vi hemma i Västerås igen och idag börjar Power Meet, något som faktiskt inte intresserar mig så mycket, men tänkte kanske dra mig ner mot stan imorgon för att kolla runt lite.
 
Jag vill även säga GRATTIS till min fina vän Ida som fyller 17 år idag och jag önskar dig en underbart fin dag!
Kramisar från Amanda.

RSS 2.0