IT'S A WRAP


Bilder från mina senaste 24h.

Igår var en bra dag. Fick offeciellt sportlov (vilket är underbart!!) men har valt att gå i skolan för lite extra matte iallafall eftersom jag endå är tvungen att göra ett matteprov imorgon.. Gårdagen fick iallafall gå åt till att fixa nya fräscha naglar såhär till våren. Hängde på Salong Jonas X antal timmar där Clara gjorde en förändring med Ronjas hår som ni kan se, blev såklart lika snyggt som vanligt när hon frisserar1 Avnjöt sen en god lunch på Chicco. 
Fick som sagt lite matte gjort innan min bilteorilektion som stod på schemat 17.15 och avslutade sen kvällen hos Johannes med pizza. xx Ida.

BILDER PÅ DIG FRÅN NÄR DU VAR LITEN


 
Sometimes I want to be little again, Amanda.

DEN BÄSTA TIDEN PÅ ÅRET ÄR

Helt klart sommaren, om ni frågar mig. 
 
Sommaren får mig glad. Det är varmt, soligt och jag känner mig alltid så himla lycklig. Allting känns mycket enklare på sommaren. Man kan ta sig överallt mycket enklare, snyggare klädsel och alla människor känns mycket gladare. Känslan som jag känner som på sommaren slår allt annat. Livet känns bara helt enkelt mycket enklare på sommaren och jag tror att det kan vara många fler som förstår vad jag menar. Sommaren är bäst helt enkelt. 
 
Ha nu en mysig kväll alla fina, Amanda.
 
 

HUR VILL DU ATT DITT LIV SKA VARA OM 10 ÅR

 
Om 10 år så är jag 28 år och jag hoppas att jag fått upplevt en massa under mina år då. Jag har inga speciella planer om vad jag ska göra när jag blir äldre. Jag vill ha ett jobb, men vad för jobb har jag ingen aning om. Jag hoppas att när jag är 28, att jag då vet vad jag vill göra och jobbar med just det. 
 
Jag hoppas att jag har en pojkvän som jag älskar otroligt mycket och att vi kanske har skaffat oss ett första barn eller iallafall planerar att skaffa oss barn inom något år. För att skaffa en familj är verkligen min dröm. Jag vill verkligen bli en mamma. 
 
Så om 10 år hoppas jag att jag njuter av livet varje dag och fortfarande har underbara vänner som man träffar när man har tid. Så vart jag bor, jobbar med och så vidare, får jag helt enkelt se om 10 år. Men jag kommer alltid att sträva mot det bästa och kämpa för att få göra det jag vill och lyckas här i livet. / Amanda

10 SAKER OM MIG.

  • Jag har varit utomlands endast 4 gånger, alla dessa gånger var förra året komiskt nog haha.

  • Jag sjunger jämt, jämt, jämt. Det spelar ingen roll vart jag befinner mig.

  • Jag är laktosintolerant.

  • Jag har massvis av små fräknar.
  • Tycker det är super kul att köra bil haha.

  • Gråter ganska lätt faktiskt.

  • Jag älskar avokado, marabou, minitomater, glass, cookies och smoothies.
  • Jag lägger hellre ner tid och hjärta på en okej frissyr och sminkning än på en "fashion-outfit" och inte tvärt om.

  • Vill verkligen skaffa ett jobb och få in peeengaar. 

  • Längtar ihjäl mig till vår och sommar!

Ska nu få en uppsats klar och ikväll ska jag träffa Johannes. Ida. 

SAME LOVE.


Efter ett lååångt uppehåll blev jag så himla glad när jag såg att Amanda bloggat och det gjorde även mig sugen, so here I am! Tänkte att det vore kul att köra samma som Amanda, "10 dagars" med lite olika rubriker som ni förstått, kan dock inte lova att min uppdatering kommer vara en dans på rosor, men det är ni ju vana med vid det här lagret.. XOXO Ida.

DIN ÅSIKT OM DIN KROPP OCH HUR BEKVÄM DU ÄR MED DEN

 
Helt ärligt så har jag ingen speciell åsikt om min egna kropp. Jag tror att det är svårt att någonsin bli helt nöjd med sin kropp. Jag är väldigt kort och har korta ben och är inte smal som en pinne, men jag är nöjd med mig själv. Jag skulle gärna ha vart lite längre och ha lite längre ben och kanske ha en snyggare mage och så vidare... Men om man ska gå runt och gnälla över sin kropp hela dagarna så sänker man bara sig själv. Jag skulle vilja ha lite mer vältränad kropp mot vad jag har nu och det skulle jag kunna få om jag bestämde mig för det.
 
Nu låter jag jag tråkig, men jag är faktiskt nöjd med mig själv, för det är såhär jag ser ut. Men jag kommer alltid att försöka bli lite mer vältränad och få mer muskler, men jag tänker inte sluta leva för det. Jag tänker vara en gottegris på helgerna och jag äter det jag vill, men såklart jag tänker på vad jag äter. Men att vara mer vältränad är nog inte bara jag som känner, men det är en dröm jag har. Jag vill någon dag vara riktigt vältränad och vara riktigt nöjd med mig själv. Men jag är självklart exakt lika nöjd över mig själv och min kropp idag. Jag är jag.
 
Kram Amanda.

SÄLEN

 
Åh, vilken underbar helg jag har haft. Min klass har vart uppe i sälen över helgen och kom hem i måndags kväll. Det blev inte mycket sömn alls så skolan har vart rätt tuff den här veckan. Men så himla kul vi har haft! Jag har kommit närmre så många fler i klassen och har verkligen hittat vänner som jag tycker så himla mycket om. Vi har åkt längdskidor, vandrat på fjället och åkt slalom i kläppen. Detta är något jag kommer minnas länge och vill gärna göra om. Kramisar från Amanda.

RSS 2.0