LET YOUR DREAMS BE BIGGER THAN YOUR FEARS.

 
Jag har i evigheter letat efter en ny vinterjacka. Ingen passar mig, alltid något som är fel, antingen för stor, för liten, för kort, eller för lång. Men nu har jag hittat denna, och hoppas verkligen att den ska sitta bra. Så får väl se om några dagar när jag får hem den!
 
Amanda.

I'M WEARING THE SMILE YOU GAVE ME

 
Idag blev det en riktigt kort skoldag för mig, började klockan 12 och slutade vid 1. Hur skönt som helst! Då drog jag ner på stan för att kolla runt lite bara. Träffade på Clara och Fanny och tog en lunch med dom. Lika tervligt som vanligt. Nu ska jag bara ta och vila lite i soffan framför tv'n, med en chailatte. 
 
Bilden var ingen bra bild på mitt hår, men ni kanske kan se att håret är lite ljusare, som jag skrev igår! Blev väldigt nöjd med resultatet i alla fall. Puss, Amanda.

KISSES ARE THE WORDS THAT CAN'T BE SPOKEN

 
Efter skolan idag, drog jag ner och gjorde sällskap till Clara medan hon åt. Sedan bar jag mig av till frisören och slingade håret. Denna gång fick det bli lite ljusare, har dock ingen bild på det. Men nu ska jag träna på min redovisning till imorgon, har nationella i svenska. Kram, Amanda.

DAYDREAMS WERE DANGEROUS BECAUSE THEY MADE HER WISH FOR THINGS SHE COULD NEVER HAVE.



THEY SAY THAT I'M DANGEROUS.

 
För dom som inte vet har jag inflammation i min höft och har haft det i över 5 månader nu. Det har gjort att jag inte kunnat träna alls. Men just nu äter jag medicin, som hjälper mot smärtan, och därför kan jag träna litegrann. Men får inte börja träna fotboll med mitt lag, för det blir för hård träning.. Tex om jag skulle få en tackling eller så. Men som sagt, jag får träna litegrann. Därför tränar jag nu så ofta jag kan hemma med styrka, eller så går jag ut och springer. Men jag tränar även fotboll 2 gånger i veckan i skolan, och det är så härligt! Träningen gör mig överlycklig. Så var nyss nere i min källare och körde lite i vårat lilla gym. 
 
Studiedagen idag har bestått av att bara ta det lugnt, sen av plugg. Nu ska jag dra mig mot duschen, och sedan bara vila framför tv'n i soffan. Hare gött! / Amanda

A MOMENT OF LOVE.


Ni förstår nog redan vad jag var med om igår, något oförglomligt, ljuvligt, oslagbart och helt galet. Jag om mina bästa var alltså på Swedish House Maffia, one last tour, och ja jävlar, they rock'd! Killarna frälste inne i Friends arena, denna magiska kväll kommer jag länge blicka tillbaka på med ett stort leénde på läpparna.
 
Vakande vid lunch idag och åkte nästan direkt då iväg på fotbollsmöte och har sen bara tagit det lungt med tjejerna med film och godis, orken räckte inte till mer efter gårdagen som lämnade sina spår. Nu väntar min efterlängtade säng. LOVE, ida.

JAG ÄR DINA DRÖMMAR.

 
Hemkommen från en seg skoldag. Idrotten var dock riktigt roligt, där vi fick klättra på klätteväggen. Jag vägra från början, för sådan höjdskräck som jag har. Men att se fler och fler försöka, ville jag ge det en chans. Det var skitkul, samtidigt som det var hur läskigt som helst! Jag höll på att dö när jag bara hade kommit till hälften av väggen, hela min kropp skakade som aldrig förr. Men till slut tog jag mig till toppen, och det är jag supernöjd över.
 
Sedan var det bara att kämpa igenom skoldagen. Sitter nu hemma i soffan och tänkte plugga lite, sedan möter jag upp Clara för att kolla på lite hockey! Puss, Amanda.
 

DOWNTOWN

Corioliss K2 Iron 
 
För ungefär 1 månad sedan gick min plattång sönder. Den hade jag haft i flera år, men den var hur bra som helst! Så idag när jag kom hem, kom mamma och pappa fram med en julkapp, väääldigt tidig julklapp. Chockad var jag, men i paketet låg denna ljuvliga plattång. Är hur nöjd och glad som helst!
 
Nu ska jag kika lite tv, sedan blir det sängen för min del, behöver sömn. Kramisar, Amanda

WHEN EVERYTHING'S WRONG YOU MAKE IT RIGHT. I NEED YOUR LOVE, I NEED YOUR TOUCH.

 
 
Förlåt, förlåt, förlåt och ännu ett förlåt för sådan himla dålig bloggintresse jag haft! Har bara inte haft något att skriva om och ingenting har blivit bra helt enkelt. Men livet rullar på precis som vanligt med skola och ah... typ inget annat, eftersom jag fortfarande är skadad. Så min fritid går till att plugga just nu. Men som jag sagt flera gånger, ska försöka blogga lite mer! Kanske bättre med något tråkigt inlägg än inga alls, eller? För vet själv att det är skittråkigt när folk inte uppdaterar sina bloggar. Men jag ska nog ta och göra lite mellis nu, sedan ska jag ta tag i mitt pluggande. Ni får ha det så bra!
 
Amanda.

EVERY NEW DAY IS ANOTHER CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE.



Mannen jag slösar ingen tid, på deras bullshit. Och när det kändes som att allt gick i motvind lärde jag mig flyga drake. - Newkid.

Låter bilderna till mestadels få beskriva vad jag gjort idag. Har alltså ätit en bombis frukost, pumpat på gymmet i timmar, tagit en snabbis i solariumet och ätit en sen men riktigt god lunch med min fina Clara på wayne's. Next up: Bandy-kollande! Bye'bye, Ida.

TALK TO ME NOW, WHAT'S GOING ON.



Skönt sänghäng med morgon musik. Ida.

TAKE A BOW.


Mycket har hänt sen jag bloggade sist men inget tillräckligt intressant att blogga om enligt mig. Har dock ett undantag, Onsdagskvällen gick åt till att se vår landslaget och vår stora stolthet Zlatan leverera i matchen mot England. Hade drömplatser på andra randen och såg där ifrån 5 av matchens 6 mål på bara några få meters håll, aa i ser ju bara, helt sinnes!

Ska göra en insatts och få lite städning gjord här hemma innan jag ikväll beger mig mot stan för bio och en liten sleep-over hos Frida. / Ida

IF YOU LOVE IT LIKE I LOVE IT, AND YOU FEEL WHAT I FEEL INSIDE, IF YOU WANT IT LIKE I WANT IT, THEN BABY LET'S GET IT TONIGHT.




Long time-no see. Lördagskvällen och natt var det nollning som gällde för min och alla ettor på JB's del! Himla lyckad fest. Kaosad, spårad och helt crazy, något vi sent kommer glömma (av de lilla man minns hah). Två sega skoldagar är nu avklarade och resten av veckan är det frivilligt att komma till skolan, hur skönt?! Imorgon åker jag även till huvudstaden för något sjukt
kul (!!), vad det är, skriver jag om senare.. See you babe's, ida ♣

FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN.


Inget speciellt händer i livet men jag lever vänner! Håll ut i väntan på ett riktigt inlägg. Puss Ida.

SO I GO ON AND PARTY LIKE I'M NOT BROKEN HEARTED.


Bilder från gårdagen. Efter en lång vecka med jobb har jag äntligen fått umgåtts med mina fina vänner. Har hunnigt med att äta på restaurang, bowlat och vart hemma hos mig hela gänget för film-mys två kvällar i rad. Igår kväll var vi tjejer hembjudna till Amanda också för middag. Lika trevligt som vanligt! / Ida

SOMETIMES, WHEN YOU GIVE UP ON SOMEONE, IT'S NOT BECAUSE YOU DON'T CARE ANYMORE, BUT BECAUSE YOU REALIZE THEY DON'T.





JUST PRETENDING THAT WE'RE COOL.

 
RUN DMC tröja - Urban outfitters / skjorta - Zara / Röd tröja - Salt / Tjocktröja - Topshop / Svart tröja - Salt /
Svarta jeans - Urban outfitters / Plånbok - Urban outfitters / Blåa jeans - Urban oufitters / Body mist - Hollister 
 
Jag var i Stockholm igår för lite shopping! Detta var vad jag fick med mig hem. Känner mig väldigt nöjd, även fast jag inte hittade allt jag behövde. Men att jag hittade två par jeans som passade mig utmärkt, och det gjorde mig riktigt nöjd. Sista bilden på en klänning är min blivande nyårsklänning. Lite tidigt köp kanske, men den var perfekt för nyår, så den fick bli min!
 
Amanda.

ORTENS FAVORITER.


Hejsan, lovet är i full gång och jag hoppas ni läsare har det fint! Detta lov för mig, innebär tidiga mornar och jobb vilket varken är lätt eller kul men det är värdet pengarna! Träffade dessa människor igår för första gången på ett bra tag. Åt middag nere på stan och umgicks men mer än så blev det inte för min del. För att orka med jobbet innebär även tidiga kvällar, så medan dom åkte till ida för att bada jacuzzi väntade sängen för mig...



Jag har alltså jobbat idag. Ska ta mig en snabb dusch och fixa mig innan mina stjärnor kommer hit. Puss. Ida.

RSS 2.0