I LOVE YOU, SHE LIKES YOU & YOU LIKE HER. I LOSE, SHE WINS


Är dötrött efter dagens fotbolls match som för övrigt slutade 0-0 vilket laget är skitnöjda med. Kan dock erkänna att jag var kass.. Vill bara slänga in en liten puss till min bebis Ida som just nu ligger uppe på akuten med skadat knä, buuu :( Ska kika på BB och sen dejta kudden, xoxo Ida.

EVERYTHING ABOUT YOU IS JUST BULLSHIT


- PICTURE BY ME -

Har i två veckor nu gått helt utan smink (↑), skönt som bara den! Ska städa lite här hemma innan mamma kommer hem och sen ta en skogspromenad såhär i kvällssolen. Förhoppningsvis få klart en uppsats också men det är väl inte första prio om vi säger så hehe.. Ida.

R E M E M B E R †




Du glömmer väl inte bort min och Amandas tumblr's? Klicka på bilderna för att komma till våra bloggar hurreni, Ida.

BELIEVE IN YOURSELF


Första dagen på veckan. Alltid lika seg som vanligt. Men har fått lite plugg gjort, klippt till två gamla tröjor och vart ute på tomten för teknikträning i nästan två timmar. Det gick kanoners och jag blev så sjukt stolt över mig själv när jag lyckades med de målen jag hade inför "träningen".

Sätt upp mål och kämpa för dem. En dag lyckas du. Ida.

GUNS ´N´ ROSES


T-shirt_
H&M // Jeansshorts_Pamelaco // Skor_Converse // Solglasögon_RayBan // Ringar_Glitter

Har inte bloggat bra alls så förlåt, men det är kul att se att ni kikar in i alla fall! Har haft strålande väder varenda dag den här veckan så har bara vart ute med de bästa killa och tjejerna hela dagarna och haft det najs. Har idag vart nere på stan och marknaden med tjejerna. Gjorde typ inget annat än åt haha.. Fortsätt kolla in så kanske ett inlägg kommer upp då och då. xx Ida.

MASH UP



- FET LÅT SOM DUNKADES UNDER DAGENS 3,5 MILS LÅNGA CYKELTURER -

Hallå alla fina läsare, vilken dag! Hade en världschill skoldag med tre timmars håla, hängde lite i gropen som alla andra dagar hah men ett helt drös människor och har vart på en mini konsert. Var på låtskrivarfestivalen med Ida och Amanda alltså då eöever från skolorna i västerås uppträder med egenskrivna låtar. En tjej från fotbollslaget, Michelle var med, grym var hon! Cyklade hem från stan på hela 14 minuter, waoow vad jag maxa, dagens träning men hundra sit-ups och femtio armhävningar ska även göras som igår, jajemen!

Ida ♣

T O D A Y

Drog på mig min favorit outfit imorse vilket var ljusa högnidje shorts i jeans, vita convers och oversize t-shirt. Satte upp håret i en slarvig låg bulle, käkade frukost och tog sen longboarden till skolan. Smack.

Kom hem efter skolan och tog en dusch för att sen dra vidare ner till stan för att leta efter skoar och klänning till avslutningsmiddagen. Tog även en fet glass i nya glassbaren i igor, yammi. Ska dra på mig fotbollsskorna och cykla iväg på träning och sen blir det ett kvälldopp i gropen med några sköna vänner, ciao. Ida.

MY HEAD SAYS ''WHO CARES?". BUT THEN MY HEART WHISPERS, ''YOU DU, STUPID..''



Något jag ger a big thumb up är ju helt klart vädret, looooove it. Annars har jag inte mycket att säga om dagen. Var i skolan (nähä?), åkte efteråt hem en snabbis med Frida och sen tillbaka till skolan vid fem igen för ett möte om avslutningsfesten, typ helt ovärt.. Kom hem vid sex men drog nästan direkt ner till gropen för lite häng vid vattnet med två grabbs. Chilldill.  / Ida


-


/ i

I WISH I NEVER TOLD YOU MY BIGGEST SECRET

-
- COLLAGE BY ME -

Det absolut snyggaste man kan bära i sommar enligt mig, woaw. Ida.

LAST NIGHT +

Tjenixen!

Blev en rätt galen kväll igår.. Drog i mig en pizza med tjejrna innan killarna kom och då började allt. TV var såklart på med högsta volym under hela Champions league finalen, galet var det med tanke på att hälften av killarna höll på Chelsea och andra halvan då även jag höll på Bayern Munich, ett jäkla liv vart det i målen men det är väl så det ska vara under en match eller hur?

Efter matchen drogs musiken igång och alla var glada, eller nästan iallafall :p. Det dansades, tjoades, skrattades allt som det ska vara. Senare mot natten blev det dock lite missförstånd och sura miner men det är inget ja tänker gå in på.. Kom hem runt tre och la mig runt fyra, jopp. Där har ni min lördagskväll. Hoppas alla ni läsare hade en toppen dag och kväll för de hade i alla fall jag.

Klockan är nu ett, ska få i mig lite lunch och sen försöka få lite plugg gjort såhär sista dagen på de välbehövda lilla lovet. Ida.

ΔLL NΔTURΔL



Hängslebyxor_MQ // Tröja_BIKBOK // Skor_Converse

Har tjänat fett med cash idag, jotack! Började med att döma en fotbollsmatch imorse och masserade sen faster för hundra spänn, CHILL. Lillkusinen har vart här vilket betyder att jag vart barnvakt i tre timmar. Spelade fotboll, lekte jaga, plaskade i poolen och mycket mer. Allt detta ute i solen så har bättrat på fräknarna en hel del...

Ska ta en promenad i det fina vädret innan jag ska fixa mig för att möta upp tjejerna på pizzan och sen hem till en kompis för lite partaj. Peace out, ida.

THE PLACE WHERE ALL MY DREAMS ARE ALIVE


- MY ROOM -

Det finns ju inget härligare än att gå och lägga sig i ett nystädat rum, eller hur? Rummet jag har nu fick jag efter min bror så det är därför det är tappetserat i olika toner av grå och med röda detaljer här och var.. Och nej, mitt rum kanske inte är alla tjejers dröm rum men jag gillar det, riktigt mysig är det på kvällarna med eldflamman på väggen och ett par tända ljus faktiskt.
Sweet dreams, Ida.

WHEN WE'RE TOGETHER


- TWO PICS FROM YESTERDAY -

Hade bästa dagen på länge igår. Mötte upp Amanda i hamnen för glass i solen samtidigt som vi gick längs vattnet och pratade av oss lite. Gick hem till henne en stund innan vi gick ut igen för en mysig promenad nere vid svartån där det var huuur fint som helst, var ju bara tvugna att knäppa några kort! Åkte senare på kvällen till farmor för släkt middag och avslutade sen kvällen i Tillbergaby med en spelkväll med de bästa killar och tjejerna.

Annars har jag inga planer alls för denna dag. Ha't bra allihopa. XX ida.

I GOT TO GO MY OWN WAY



Oversize tröja_H&M // Jeansleggings_Vero moda // Boots_Bianco // Fjäderörhänge_hemmagjort


WHAT IT TAKES TO COME ALIVE


- En sån enkel och söt outfit till sommaren, som jag själv väldigt gärna skulle vilja ha -

/ Amanda

I WANT YOU HERE WITH ME



/ Ida

WILL I FIND WHAT I LOST

Att vara sjuk är inte det roligaste kan jag berätta. Men har därför kört på ett litet High School Musical maraton. Har nu sett 1an och 2an och snart blir det 3an. Haha, när man väl börjat kolla vill man inte sluta! Plus att Zac är ju inte liiite snygg...

/ Amanda

ALL DAY - EVERY DAY


Kommit hem från matchen som söög, men det enda jag vill ha sagt är att det finns inte ord för hur mycket jag saknar de gamla laget. Spelet vi hade, alla skratt vi delade, hur alla kunde prata med varandra men framför allt lagkännslan. Ida.

THE ONE THET GOT AWAY


- TODAYS BREAKFAST & ME -

Typ världens sämsta dag i skolan. Tre prov var av ett nationellt, men de är bara att bita ihop och köra sista dagarna nu! Två söta cupcakes står och väntar på mig i köket så måste kila babes. Tagg till matchen ikväll. Ida.

I JUST WANT TO BE WITH YOU



- EYE CANDY -

Kämpade mig i genom dagen igår. Även fast jag hade feber och mådde inte alls bra...
Idag hade jag tänkt gå till skolan bara för att göra nationella provet i matte, och sedan gå hem. Men när jag vaknade imorse var jag ännu värre än igår, och visste att jag inte kommer klara av att göra provet. Därför stannade jag hemma och försöker att bli frisk istället.

/Amanda

S P E X



Världens bästa cp klass ♥
Halva skoldagen har gått åt till spexfotot vi tog idag, superkul att se alla nior på skolan gå runt utklädda hah! Vår klass är det som vanligt kaos i men vi fick nog till användbar en bild tillslut.. Hoppas jag.. Ska hoppa in i duschen i hopp om att få bort all färg jag har på kroppen, även fast jag inte skulle tacka nej till att vara såhär browni. Plugget väntar sen, snälla ta bara slut ?!.. Ida.

PEOPLE DON'T CHANGE. THEY JUST BECOME A CLEARER VERSION OF WHO THEY REALLY ARE.



TODAYS
Oversize tröja - hemmagjord // Midjeshorts - avklippta cheepmonday jeans // Boots - bianco // Klocka - regal

TAKE ME DOWN LIKE A DOMINO

Är så sjukt jävla övertaggad, det märks att jag suttit still en hel dagg! Spränger huset med dunder musik medans jag snor ihop en smoothi ála ida. Nomnom. Ska packa ihop lite badkläder osv för att sen bege mig till ännu en bubbel och chill kväll med tjejerna, att jag aldrig får nog ??

Ha en bra kväll iaf gott folk, Ida.

-YOU WILL ALLWAYS TRY TO BE BETTER.


HALLÅ! Gick upp halv åtta i morse för att gå på fotbollsledarutbildningen, avspark. Har vart där ända tills nu, alltså nio timmar vilket var sjukt påfrestande för min del eftersom att sitta still och ha teori är väl inte min starka sida.. All energi jag har i kroppen ska jag nu göra av med på en powerwalk so, BYE. Ida.

F E A T H E R S


- JEWELRY AND PICS BY ME -

Fredag och jag är lika glad som alla andra fredagar såklart. Åkte ner på stan efter skolan med några tjejer då vi tog en glassfika på nya baren i Igor och köpa grejer till spexfoto på måndag, fick med mig en "tunika" och en gäng fjädrar med mig hem och
yes sir, jag är nöjd!

Meckad ihop ett örhänge/hårsmycke av fjädrarna jag köpte och ett gammalt halsband, vad tycks? Ida.

SAD BUT TRUE



- SUMMER OF 11 -

Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet är här. Men ändå kan jag inte känna lyckan än. Ska ta och sätta på lite underbar musik, det brukar kunna få mig på så mycket bättre humör. / amanda

CAUSE THIS ONE IS FOR YOU AND ME, LIVING OUT OUR DREAMS.


- BÄSTO & ME -
Bilden är tagen av Sara idag till ett prodjekt i skolan. Har precis kommit hem från en härlig träning i spöregn och vattenpöl till plan. Chilldill. Ska ta en varm skön dusch och sen fika med släkten eftersom pappa fyller år, congratzzzz! Ida.

LET'S GET CRAZY



"Skiter i om du är tjock smal fin eller ful
Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul."


/amanda

CHANGE



- FÖRE / EFTER -

Slingat mitt hår idag. Hade i en massa guldslingor, och blev riktigt nöjd!! Båda bilderna är faktiskt inga bra rättvisa bilder, färgerna är inte helt rätt. Men man kan i alla fall se skillnad. Supernöjd var ordet. / Amanda

TONIGHT, WE ARE YOUNG.


/ i

++++ THINGS

- Jag är väldigt, väldigt svag för söt saker eller allt ätbart över huvudtaget. Det finns inget stopp i varken magen eller hjärnan.

- Om jag ser en snigel på vägen flyttar jag den alltid till närmaste gräsmatta, tix jag har.. Men jag måste bara hjälpa stackarn..

- Jag älskar verkligen att dryga med andra men när någon drygar med mig.. Ojojoj..

- Jag är alldeles för ofta negativ, nästan jämt faktiskt fast jag kanske inte ens tycker något illa om situationen.. Måste ändras på!

A little part of me / i

I AM TATANIUM


Hade seriepremiär med fotbollen idag, första matchen alltså men förlorade dock med 0-1, fuck.. Har inte mycket mer att säga.. xo ida.

SET THE WORLD ON FIRE



Hoppas ni alla har hittills haft en underbar dag!

Jag kämpar på fast allting inte är riktigt okej. Ligger efter även med rätt mycket i skolan, men får kämpa på. Kom hem för inte så längesen, och måste nu sätta igång med att plugga på direkten. Senare drar jag vidare på träning, som jag gör alla andra dagar. Jag tröttnar aldrig!
/ Amanda

WE ARE BESTFRIENDS AND I WILL OFCOURSE BE THERE TO PICK YOU UP WHENEVER YOU FALL, AFTER I FINISH LAUGHING.



- OTROLIGT FARLIGA TJEJER , WATCH OUT -

Förlåt för en urdålig uppdatering men har haft fullt upp..! Hade en mysig tjejkväll med Ida igår då vi pluggade, bubblade, kika film och jag sov kvar hos henne. Upp i morse och sen iväg till skolan som vanligt.. Aa så roligt var de å veta för er..

Men det händer en sak ikväll i alla fall som jag är skapligt taggad för, LATEROOO, ida.

I'LL BE THERE FOR YOU, I PROMISE.

- PICS FROM TODAY -

Var med några sköna klasskompisar plus en wannabee igår hah. Drog till donk där vi köpte latte och det hände några incidenter, Fanny gick tillexempel in i en glas ruta och det var inte bara vi som såg de om vi säger så, utan borden runt om som också började asgarva hah! Den där tjejen alltså..

Har idag skrivit klart med min SO uppsats som jag förövrigt är grymt nöjd med (!!) om jag får säga de. Har vart en rikrig dröm unge då jag hjäplt till med tvätt och handling också, japp, där ser ni! Cashen rullar in, LOVELY. Ida.

S W A G .

- COLLAGE BY ME -

En outfit jag absolut inte skulle tacka nej till i värmen. Är den inte ba för najs? / i

IT'S BETTER TO LET SOMEONE WALK AWAY FROM YOU.. THAN ALL OVER YOU.



- BABE & ME -


AMEN HEJ! Spenderade min kväll igår med mina bästa, Frida och Julia. Kollade på näst sista HP filmen, var ute och skrattade ihjäl oss mest hela tiden. Blev ingen speciellt sen kväll efter som jag imorse skulle upp halv nio för att döma fotboll. Segt att gå upp så tidigt en lördag men det lätt värt de, träning och 175 kronor rikare, tackar man tackar.
Har precis duschat men ska nu lägga mig i sängen för att se vad som igentligen hände i BB-huset igår. Vad jag har sett på små klipp var det kaoooos. xx ida.

I DIDN'T REALIZE HOW MUCH I'D MISS YOU



HELLO BABES!

Fredagen är här och jag kan inte vara så mycket gladare faktiskt! Som jag sa, det är fredag, Justin släppte videon till Boyfriend och min bror kom hem igen. Fy satan så najs. Min bror Dennis (som är till höger på bilden) kom idag hem efter att ha vart uppe och jobba på skidorterna i Sverige och Norge hela vintern, "nonstop".

Jag och Fanny gick på gatan hem från gatan då två bilar kommer körandes bakom oss och börjar tuta som galningar, jag vänder mig om och ser mot min förvåning att det var Dennis i en av bilarna. OJ säger jag bara, kunde knappt tro mina ögon. Tårarna rann som floder ner för kinderna och jag skrek av glädje, så glad blev jag. Tänk dig själv att inte ha se någon du älskar och inte träffat på fem månader säger jag bara.. Skyndade mig hem då jag släpte grejerna jag bar, på bums och fick världens kram, som jag längtat och nu stog han där, framför mig hemma i hallen som om han aldrig åkt, gooosh!

Världens bästa förebild, vän och bror. All my love to you ♥ / i

IF YOU WERE MY BOYFRIEND


Tror jag smälter, mer behöver jag nog inte säga. Ida.

+ + +


- CUPCAKES BAKADE AV FRIDA & MIG -

Ingen bloggning igår efter som jag hade fullt upp med bak och träning. Men det var en bra dag i alla fall om vi tar det kort!
Gick upp sex imorse för att gå ut med hunden men sen har dagen bara rullat på. Dagen har hittills bara handlad om caféterian, stått där med Frida, Ida & Fanny och najs var de. Musik, vänner och massa bakelser men lite glest med folk dock.. Bloggar senare om en dunder grej för min del, men nu ska jag bara umgås med familjen, lovely. Ida.

STUCK IN THE MOMENT WITH YOU


WTZ-UP ?

Sitter för tillfället på Fridas balkong i solnedgången efter en efter en för mig, dödens träning med Frida som fan är i toppform, puuh! Har haft en så jäkla bra dag med henne. Stekt i solen, tagit en härlig promenad med hunden, pluggat, ätit och tränat. Sånna dagar borde man få oftare! Ska ta bussen hem om några minuter för att hinna duscha och sen se BB.

XOXO ida.

SÅ LÄNGESEN



- RANDOM PIC -

Andra dagen med underbar sol ute. Man blir genast mycket gladare och man längtar ännu mer till sommaren. Inte långt kvar nu!

Nu är det plugg som gäller för mig. Typ som vanligt alltså, men man måste. Men om en månad är våra betyg satta och då blir det inge mer plugg, överlycklig!

/ Amanda

YOU ARE SOMEBODY'S REASON TO SMILE

- COLLAGE BY ME -

Allt skolan hade att bjuda på för mig idag var matte nationella som förövrigt gick rätt bra tror jag.. Var i skolan en timme och slutade alltså halv tio, jag klagar EJ! Ska lägga mig i solen ett tag med musiken på högsta volym  och drar sen hem till världsbästa Frida för att få lite plugg gjort som ska in på Fredag.. En kickass dag helt enkelt, NICE. Ida.

S P R I N G


- Killen är för perfekt -

Välkomnade våren och maj på bästa sätt måste nog jag säga. Drog på mig mina höga cheap-monday shorts, convers, en oversizetröja och solglasögon och mötte sen öpp min käre vän Ida för en liten glass träff på skolan då vi snackade och spelade lite fotboll, AS NAJS. Ida.

NEXT UP: Träning.

F R Δ N C E


Så, fixade lite snabbt en "fransk manikyr" vilket jag älskar att ha,
det är enkelt att göra och får naglarna att se långa och fräsha ut, bra va? Try it fellows / i

Y E S T E R D A Y


GODMORGON!

Hoppas alla hade en härlig dag igår, de hade iaf jag! Var bara vi tjejer hos ida då vi bubblade i solnedgången, lagade mat tillsammans och sen fixade oss lite.. Hälften av gängen tog en tripp till landet där vi va lite överallt innan vi cyklade hem igen av olika anledningar haha.. Kvällen blev lyckad åtminstone och det var väl tanken också. PEACE. Ida.

RSS 2.0